2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kendini yormamakta ve ayakta çok kalmamakta fayda var bana göre. İlk 3 ay gebelikte riskli o yüzden çok da salmamak en iyisi. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allahtan artık

Bnımde yaş faktörüm var, 3 tane üst üste kımyasalım var ocak, mart ve geçen ay..

Şuan yazlıktayım, istanbuldaki kndı doktoruma gıdemedım, keseyi gormeye gttıgımde doktor yazlıkçı oldugumu anladı resmn başından savdı gbi
Yaş 39
Ne tiroit, ne vıtamin ne bısey.

Yazlıkçı insan değil miymiş şerefsiz ya sanki bedava bakıyorlar

Hanımlar merhaba, öncelikle Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben 1 gün regl gecikmesi üzerine erken gebelik testi ile öğrendim cuma günü. Sat 23.06, beta hcg 67.65 henüz çok ama çok yeni
bugün ya da yarın tekrar kan vereceğim. İlk doktor randevumu sizce ne zamana almalıyım?

Sanırım siz doğal yoldan gebe kaldınız. O yüzden doktor kontrolünde değilsiniz herhalde. İlk kan testlerinizi verdiniz mi, kimyasalınız fazla ise önlem almanız adına dedim. Pıhtılaşma sorunu mu yoksa başka bir şeyden kaynaklı mı? Eğitim ve araştırma hastaneleri detaylı tüm kan testlerini yapıyor aslında verebilirseniz iyi olabilir. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba, hayırlı olsun tebrik ederim bence çok yeni olduğu için 1bucuk 2 hafta sonra iyi olur. Ama iki gün sonra artış için tekrar test verebilirsiniz

Merhaba, hayırlı olsun tebrik ederim bence çok yeni olduğu için 1bucuk 2 hafta sonra iyi olur. Ama iki gün sonra artış için tekrar test verebilirsiniz

çoook teşekkür ederim, evet çok minnakız Tamamdır ben de öyle düşünmüştüm ama çevrede herkesten farklı bir ses çıkıyor kafam karışmıştı inşallah sağlıkla ilerlerler

çoook teşekkür ederim, evet çok minnakız Tamamdır ben de öyle düşünmüştüm ama çevrede herkesten farklı bir ses çıkıyor kafam karışmıştı inşallah sağlıkla ilerlerler
Eğer folik asit kullanmıyorsanız ona başlayabilirsiniz bebeğiniz için

2000ini gecınce al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…