- 5 Haziran 2022
- 346
- 197
- 29
FolidoceKizlar hangi folic asidi kullaniyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
FolidoceKizlar hangi folic asidi kullaniyorsunuz
Kendini yormamakta ve ayakta çok kalmamakta fayda var bana göre. İlk 3 ay gebelikte riskli o yüzden çok da salmamak en iyisi. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allahtan artıkyok yok iyi öyle olsunlar ben de dikkat ediyorum ama ne derece bilmiyordum teşekkürler cevap için benim kuzenim de Amerikan hastanesinde tedavi ve transfer olmuştu, o çıktı biz yürüyerek yemeğe gittik, baya gezdik falan hiç doktorlar kısıtlama koymamışlar, negatif oldu sonuç, bana ilk 5 gün kısıtla hareketlerini dediler kanama olunca yataktan çıkma dediler kanama geçti ama benim hala endişem var ve yataktan çıkmayasın var ufak ufak çıkarım artık arkadaşlarla buluşmaya. Onlara söylememek çok zor olacak
RegenesisKizlar hangi folic asidi kullaniyorsunuz
Allah yardımcın olsunKızlar günaydın benim dün akşam kanmam oldu yatış verdiler beklemedeyim dualarınıza talibim
Yok hastanedeyim. Kan uyuşmazlığı ve bi iğne yapıldı . Ağızdan progestran bideEvde mi yağış verdiler? İğne yaptılar mı?
Emin ellerdesin öyle düşün dua edicezYok hastanedeyim. Kan uyuşmazlığı ve bi iğne yapıldı . Ağızdan progestran bide
İmom omegaKizlar hangi folic asidi kullaniyorsunuz
Cnm gecmiş olsun, rabbim şifa versın, bebişin sana sımsıkı tutunsunKızlar günaydın benim dün akşam kanmam oldu yatış verdiler beklemedeyim dualarınıza talibim
Bnımde yaş faktörüm var, 3 tane üst üste kımyasalım var ocak, mart ve geçen ay..Bilmiyorum kiii 4. transferim benim de 1 kimyasalım var, hepsinde de bu iğneyi vermişti. Progestan iğnesi sanırım. En son tedavimde ekstradan prednol diye hapı transfer sonrası da devam ettirdi vücut gebeliği kabul etsin diyeymiş ve dozunu artırdı 16mg ve bugüne kadar kullandım. Yarından itibaren dozunu yarıya indirdi ve 2 hafta boyunca 8mg kullanacağım. Son haftada 4mg ve sonra bunu da bırakıyorum inşallah. Kortizonlu olduğu için birden bırakılmıyormuş. Bir de estrofem var sabah 2 akşam 2 şeklindeydi ama onu da bugün bıraktırdı. Vitamin ilaçlarım da redostim ve regenesis bir de d vitamini damlası. Ekstradan tiroid ilacı alıyorum bırakınca yükseliyor kontrol altında tutuyoruz o yüzden. Ayda 1 onun testini vereceğim gebelik boyunca.
Yazlıkçı insan değil miymiş şerefsiz ya sanki bedava bakıyorlarBnımde yaş faktörüm var, 3 tane üst üste kımyasalım var ocak, mart ve geçen ay..
Şuan yazlıktayım, istanbuldaki kndı doktoruma gıdemedım, keseyi gormeye gttıgımde doktor yazlıkçı oldugumu anladı resmn başından savdı gbi
Yaş 39
Ne tiroit, ne vıtamin ne bısey.
Aynen 585 tl verdımYazlıkçı insan değil miymiş şerefsiz ya sanki bedava bakıyorlar
Teşekkür ederim canım inşallah amin . Sen ne yaptın son durum nedirCnm gecmiş olsun, rabbim şifa versın, bebişin sana sımsıkı tutunsun
Sanırım siz doğal yoldan gebe kaldınız. O yüzden doktor kontrolünde değilsiniz herhalde. İlk kan testlerinizi verdiniz mi, kimyasalınız fazla ise önlem almanız adına dedim. Pıhtılaşma sorunu mu yoksa başka bir şeyden kaynaklı mı? Eğitim ve araştırma hastaneleri detaylı tüm kan testlerini yapıyor aslında verebilirseniz iyi olabilir. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBnımde yaş faktörüm var, 3 tane üst üste kımyasalım var ocak, mart ve geçen ay..
Şuan yazlıktayım, istanbuldaki kndı doktoruma gıdemedım, keseyi gormeye gttıgımde doktor yazlıkçı oldugumu anladı resmn başından savdı gbi
Yaş 39
Ne tiroit, ne vıtamin ne bısey.
Merhaba, hayırlı olsun tebrik ederim bence çok yeni olduğu için 1bucuk 2 hafta sonra iyi olur. Ama iki gün sonra artış için tekrar test verebilirsinizHanımlar merhaba, öncelikle Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben 1 gün regl gecikmesi üzerine erken gebelik testi ile öğrendim cuma günü. Sat 23.06, beta hcg 67.65 henüz çok ama çok yeni
bugün ya da yarın tekrar kan vereceğim. İlk doktor randevumu sizce ne zamana almalıyım?
Merhaba, hayırlı olsun tebrik ederim bence çok yeni olduğu için 1bucuk 2 hafta sonra iyi olur. Ama iki gün sonra artış için tekrar test verebilirsiniz
Eğer folik asit kullanmıyorsanız ona başlayabilirsiniz bebeğiniz içinçoook teşekkür ederim, evet çok minnakız Tamamdır ben de öyle düşünmüştüm ama çevrede herkesten farklı bir ses çıkıyor kafam karışmıştı inşallah sağlıkla ilerlerler
2000ini gecınce al canımHanımlar merhaba, öncelikle Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben 1 gün regl gecikmesi üzerine erken gebelik testi ile öğrendim cuma günü. Sat 23.06, beta hcg 67.65 henüz çok ama çok yeni
bugün ya da yarın tekrar kan vereceğim. İlk doktor randevumu sizce ne zamana almalıyım?