2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ben de ailem dışında kimseye söylemedim, 12 haftadan sonra yakın arkadaşlara söylerim diye düşünüyorum. İş yerinde de karnım belli olana kadar söylemeyi düşünmüyorum Allahtan midem falan bulanmıyo 🙈
Tam olarak ben de böyle düşünüyorum 🥰

Kızlar aşırı çok yürüme gezmenin bir sakıncası var mı sizce? Cahil misin demeyin lütfen çok tecrübesizim 🙈🙈 ve de çok paniğim 🙈🙈 akıntım çok var her seferinde korkarak gidiyorum tuvalete. Bir göreydik kalp atışını duyaydım belki rahatlardım biraz 🙈
Tek ben değilmişim demek ki bende çok korkuyorum herkesde olmuyormuş bende çok korktum normal diyor doktorlar ama hep tedirginim bende

Evet, ben öncekinde söyledim ama kimyasala dönünce tek tek geri aramak durumunda kaldım çok acıydı o yüzden artık demeyeceğim dedim sadece çekirdek ailemiz biliyor onun dışında kimseler bilmiyor ama yer gök dua her gün dua ediyorum sağlıkla kavuşuruz inşallah 🤗
İnşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿 hepimiz kavuşalım bebeklerimize 💜

Sanırım siz doğal yoldan gebe kaldınız. O yüzden doktor kontrolünde değilsiniz herhalde. 🤗 İlk kan testlerinizi verdiniz mi, kimyasalınız fazla ise önlem almanız adına dedim. Pıhtılaşma sorunu mu yoksa başka bir şeyden kaynaklı mı? Eğitim ve araştırma hastaneleri detaylı tüm kan testlerini yapıyor aslında verebilirseniz iyi olabilir. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌼
Genetik test verdık okulların kapandığı gun.
Sonucu çıkmadan yıne hamile kaldım.
Oyuzden pıhtılaşmam olup olmadıgını bılmıyoruz, oyuzden doktor bısey dıyemem dedi, bi ilaç veremem dedi

Eklentiler

• Screenshot_20230723_121319.jpg
    Screenshot_20230723_121319.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 23
X