Her değer kişiye özgü sanırım önemli olan 2 günde minimum %60 artışı gözlemlemek. Sağlıkla gelsin inşallahSizce değer düşük mü haftaya göre
Teşekkür ederim aminHer değer kişiye özgü sanırım önemli olan 2 günde minimum %60 artışı gözlemlemek. Sağlıkla gelsin inşallah
Evet canım değerlerimiz yakınmış Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bende bu değerle doktora gitsem mi diyordum aslında gitmekte fayda var sanırım.
Git tabi kuzum doktor takibinde olması daha iyiEvet canım değerlerimiz yakınmış Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bende bu değerle doktora gitsem mi diyordum aslında gitmekte fayda var sanırım.
Benim de 592 çıktı sizin son adet ve kaç haftalık gözüküyor şuan acaba merak ettim değerlerimiz yakınmışMerhaba kızlar bugün kan verdim 609 çıktı değerim. Mart bebesi olacak bi aksilik olmazsa eğer
Ay böyle olunca daha bi heyecanlandımGit tabi kuzum doktor takibinde olması daha iyi
Kızlar merhaba geçen hafta pazartesi yani adetime 5 gün kala idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı o gün kan vermeye gittik ve sonuç 138,6 çıktı.Araya bayram girdiği ve daha çok erken olduğu için biraz beklemek istedim tam bir hafta sonra pazartesi tekrar kan tahlili verdim ve 3578 çıktı sonucum 1 haftada beta hcg artışı normal mi yardımcı olursanız sevinirim1gun gecikme 23 HCG değerim yarın yine kan vericem umarım aranıza katilabilirim
Merhaba 1 haftada baya iyi artmış ikiz olabilir mi :)Kızlar merhaba geçen hafta pazartesi yani adetime 5 gün kala idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı o gün kan vermeye gittik ve sonuç 138,6 çıktı.Araya bayram girdiği ve daha çok erken olduğu için biraz beklemek istedim tam bir hafta sonra pazartesi tekrar kan tahlili verdim ve 3578 çıktı sonucum 1 haftada beta hcg artışı normal mi yardımcı olursanız sevinirim
Bence cok normal benım 1046 kese görünmedi doktor 4 gün sonra 3 katına cıkmıs olur ve görürüz dedi her gün 2 ye katlayarak artış gösteriyomus doktora göründünüz müKızlar merhaba geçen hafta pazartesi yani adetime 5 gün kala idrarda gebelik testi yaptım pozitif çıktı o gün kan vermeye gittik ve sonuç 138,6 çıktı.Araya bayram girdiği ve daha çok erken olduğu için biraz beklemek istedim tam bir hafta sonra pazartesi tekrar kan tahlili verdim ve 3578 çıktı sonucum 1 haftada beta hcg artışı normal mi yardımcı olursanız sevinirim
hayırlı olsun canımHerkese merhaba 31 MAYIS son adet tarihim sanırım bende Mart annesi olacağım hayırlısıyla. Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım 260 ile öğrendim 2 hafta sonra kese ve kalp atışı için randevum var . Allah herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin :)
Aaa bendimde 31 Mayıs satHerkese merhaba 31 MAYIS son adet tarihim sanırım bende Mart annesi olacağım hayırlısıyla. Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım 260 ile öğrendim 2 hafta sonra kese ve kalp atışı için randevum var . Allah herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin :)
Yaa geliyor mercimekler ozaman :)Aaa bendimde 31 Mayıs sat
İnşallah yaYaa geliyor mercimekler ozaman :)