2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar değerim 3578 çıktı 2 gün önce cumartesi günü muayene olmaya gideceğiz kese gözükür değil mi ve kalp atışını duyar mıyız sizce

Nerden baksan aynıyız ya belirtileriniz varmı
Ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ondan mı bebekten mi bilmiyorum ama ayakta durduğumda bel ağrısı oluyor yemek yaparken falan özellikle bayağı ağrıyor arada kasığıma batma oluyor bu şekilde şimdilik :) sizde var mı

Evet ayakta uzun süre kalınca bel ağrısı oluyor bende de arada adet olcak gibi ağrı .. bulantı falan varmı sizde

Evet ayakta uzun süre kalınca bel ağrısı oluyor bende de arada adet olcak gibi ağrı .. bulantı falan varmı sizde
Evet o adet olacakmış gibi ağrısı 2 gün öncesine kadar 3 gün sabahları yaşadım hatta korktum ama normalmiş şimdi geçti olmuyor 2 sabahtır :) daha yok bulantı falan inşallah ta olmaz sizin bulanıyormu yoksa :)

Evet çok hassas midem normalde de sürekli yeme istediğim var yiyince de hafif bulantım oluyor erken ama neden böyle oldu analamadım

Merhaba kızlar.Bu hesap kitap işlerini ben bilmiyorumEn son 3 Haziran'da adetim başlamış..genelde ben aynı günde tekrar adet olurum dün adet günümde 797 kan değerlerim çıktı..şimdi ben kaç haftalığım

Merhaba nasipse mart annesi olacağım benim de beta değerlerimi yorumlayabilir misiniz. Emin olamıyorum bi türlü:/
26 haziran 94.42
28 haziran 166.52
3 temmuz 457
5 temmuz 725
Cuma kontrolüm var drumu da sürekli aramaktan çekindim artık. Rica etsem bakar mısınız.

Son adet tarihiniz nedir

Benim de gecikmemin 2. Günü bugün dün 97 çıktı değerim inşallah artıyordur güzel . Bugün kasık ağrım hafifledi ama belimden bacağıma doğru ağrı oluyor ara ara ayaktayken . Ara ara da kasıkta batma . Herkeste olduğuna göre normal heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…