Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba son regli başlangıç tarihim 23 Mayıs 2 gün önce keseyi gördük doktor 4.5 haftalık dedi ben bu durumda Mart annesi mi olacağım Allah'ın izniyle Şubat annesi mi?
Benim de bu şekilde canım benim de saniyelik adet ağrılarım oluyor korkutuyor bazen . Ama o stresi bi yere bırakıp olumlu düşünmeliyizBu sabah bu şekilde çıktı sonuçlarım. Ama sancım da var. Sizce normal mi? Sizde de oluyor mu?
Eki Görüntüle 3267940
Adet günü ve sonraki 3-4 gün adet olacakmışım gibi sancım bir kaç gün sürdü benim hatta her seferinde oldum diye düşünüp tuvalete koşuyordum. Ama adetten farkı o zamanki kadar fazla değildi ve kısa sürüyordu.Bu sabah bu şekilde çıktı sonuçlarım. Ama sancım da var. Sizce normal mi? Sizde de oluyor mu?
Eki Görüntüle 3267940
Bende aynı testleri yaptım hastaneye gitmeden ve regliden 1 hafta önce başlayan sancılar yüzünden şüphelendim bugun gittim kan vermeye bence cok normal sancılar bende hala ince sızı seklinde anlık olup gidiyor ve asırı gaz var son 2 gündür hastaneye gidin mutlaka sabah bı beta baktırın inşallah güzel sonuçlarla haber verinBu sabah bu şekilde çıktı sonuçlarım. Ama sancım da var. Sizce normal mi? Sizde de oluyor mu?
Eki Görüntüle 3267940
Değer normal hatta iyi artmış. Kaç olduğu değil 2 günde minimum %60 artması önemliMerhabalar .. benim de adete bir gün kala 24 çıktı adetten bir gün sonra yani bugün 97 çıktı . Değerlerim düşük sanki di mi ? doktor iyi artmış önemli olan o dedi ama bu sitede baktım değerleri düşük olanların hep sonradan sağlıksız olmuş genelde gebelikleri daha önce iki dış gebelik bir de kimyasal geçirdim . Tüp bebek geçen ay negatif oldu yeni transfer düşünürken kendiliğinden oldu . İnşallah Allahım sağlıklı bir gebelik nasip eder .
Daha önceden dış gebeliğimde de çok artmıştı bakalım inşallah sağlıklı olur evhamlıyım biraz :) bir de adet sancısı gibi rahatsızlık var karnımda sürekli üç gündür . Normal midir sizceDeğer normal hatta iyi artmış. Kaç olduğu değil 2 günde minimum %60 artması önemli
İnşallah bu sağlıkla gelir. Yerleşme olduğu için regl ağrısı gibi ağrılar normalmiş. Bende de ara ara oluyor.Daha önceden dış gebeliğimde de çok artmıştı bakalım inşallah sağlıklı olur evhamlıyım biraz :) bir de adet sancısı gibi rahatsızlık var karnımda sürekli üç gündür . Normal midir sizce
1000-1500 civarıKızlar merhaba bende kan verdim ikindi son adet 31 Mayıs 4+6 bugün değerim 592 çıktı sizce nasıl keseyi ne zaman görürüm
Sizce değer düşük mü haftaya göre1000-1500 civarı
İnşallah canım benim çok sağol hepimizin sağlıkla gelsin inşallahİnşallah bu sağlıkla gelir. Yerleşme olduğu için regl ağrısı gibi ağrılar normalmiş. Bende de ara ara oluyor.