Onu nasıl anladınız pekiKimyasal gebelik malesef
8+2 haftalık sizin son adetinize göreMerhabalar ben bir şey sormak istiyorum
12 haziranda gebelik testi yaptım negatif
Bugün yaptım pozitif ve kan değeri >10000 çıktı
Son adet tarihim 3 mayıs
Ben kaç haftalık gebeyim ?
Iyi aksamlar hayirli olsun.Muayne olmaniz gerekiyor usgde doktor belirleyecek bebek gelisimine gore hafta hesaplanacakMerhabalar ben bir şey sormak istiyorum
12 haziranda gebelik testi yaptım negatif
Bugün yaptım pozitif ve kan değeri >10000 çıktı
Son adet tarihim 3 mayıs
Ben kaç haftalık gebeyim ?
Evet ama 12 haziranda gebe değildim yani o kadar büyük olamaz8+2 haftalık sizin son adetinize göremuhtemelen şubat annesi olabilirsiniz
Teşekkür ederimIyi aksamlar hayirli olsun.Muayne olmaniz gerekiyor usgde doktor belirleyecek bebek gelisimine gore hafta hesaplanacak
Bende 4+5 im en son salı hcg 375 di sonra ölçtürmedim haftaya doktora gidicem perşembe.siz gittinizmi doktoraHerkese merhaba, umarım bu başlıkta Mart anneleri olarak sayımız artar. Salı günü 1 günlük gecikme ve kan testiyle öğrendim şu an 4+5 teyim.
Salı günü benim 366 ydı yakınmış değerlerimiz. Çok acele etmek istemiyorum doktor için bir de yaşadığım şehire taşınalı çok olmadı daha doktor araştırması yapamadım. Siz hangi ildesinizBende 4+5 im en son salı hcg 375 di sonra ölçtürmedim haftaya doktora gidicem perşembe.siz gittinizmi doktora
Onu nasıl anladınız peki
İstanbulSalı günü benim 366 ydı yakınmış değerlerimiz. Çok acele etmek istemiyorum doktor için bir de yaşadığım şehire taşınalı çok olmadı daha doktor araştırması yapamadım. Siz hangi ildesiniz