Bizde toplam 7 diş oldu şuan, 4 üstte 3 alttaKızlar selam benim oğlanın alttan bir dişi çıktı on gün sonra tam ters üst dişi çıktıçok değişik duruyor Ya alt iki dişi aynı anda çıkar sanıyordum üstlerde şiş üçü çıkacak alt dişi tek kaldı sizin bebekler nasıl
Ahsjajd hahaha ayy saboşş çok güldüm resminede yaaa acayip tatlı olmuş amaKız dişsiz dedeler gibi ağzı alt iki beraber çıkar diyodum alt ta tek üstte dört diş olacak gibu
ben de hamile kalmıştım dün öğrendik kalbi durmuş yarın kürtaj yapılacak artık denemek de istemiyorum bu süreçler artık çok yorucu geliyor banaKızlar biliyorsunuz size en son hamilelik haberimi vermiştim malesef o gebeliğim sonlandı şimdi tekrardan hamileyim inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu sefer
canım Allah affetsin beni ama artık istemiyorum tek çocuk bana yeter diyorum çevremde herkesin ya tek çocuğu var ya da bilerek hiç yapmıyorlar eşim çok istiyor ama yaşım 41 oldu riskler fazla benim için düşünüyorum bir daha olsa 5 sene bez mama meme vs yaşım 46 olacaktı doğum kilomı daha veremedim çok çirkin sezeryan göbeğim var kendimi de beğenmiyorum her gece uyanmaktan kırışıklarım arttı kuaföre bile gidemiyorum bakacak insanım yok annem kv hepsi yaşlıCanım aslında bende beraber büyüsün çıksın aradan diyorum.
Bir yandan diyorum Atlas zor bir bebek az daha beklesem mi
Ah canım çok geçmiş olsunben de hamile kalmıştım dün öğrendik kalbi durmuş yarın kürtaj yapılacak artık denemek de istemiyorum bu süreçler artık çok yorucu geliyor bana(
inşallah sağlıkla kucağına alırsım
Dr gittik canim boğazı kizarikmis antibiyotik yazdı başladımCanım dikkat et bronşite cevirmesin bence bir doktora götür, hafta sonu Afrika tozları çok yüksek etkiliydi alerjisi olanlar dışarı çıkmasın denmişti dışarı çıktınız mi rüzgar aldıysa belki alerjikte durumu varsa tetiklemis olabilir.
Olabilir alerji için randevuyu bekliyoruz canimAcaba alerjik mi canım.
Çok geçmiş olsun kesinlikle bebek öncesi zor sonrası da daha da zormuşben de hamile kalmıştım dün öğrendik kalbi durmuş yarın kürtaj yapılacak artık denemek de istemiyorum bu süreçler artık çok yorucu geliyor bana(
Meraba canım. Ben de senin gibi düşünüyorum. Kızımı büyütüp kendime zaman ayırmak istiyorum. Uykusuzluktan, bakımsızlıktan mutsuz hissediyorum hep. Benim de kv uzakta, annem hasta kızımla öyle ilgilenecek sağlığı yok . Tek başıma çok zorlanıyorum . bir çocuk daha yapsam yetemem ben. O gücüm yok hiç. İkisine de haksızlık etmiş gibi hissederim . Bi kardeşi olsun çok isterdim ama o kadar duygusal davranırsam hiç kendimi toparlayamam gibi geliyor . Dediğin gibi Allah’ın gücüne gitmesin.bugünlerimizi aratmasın. Benim güzel Kızım çok şükür iyi ki doğmuş. Allah sağlıkla bağışlamış çok şükür. .ama ben eşimle eski rahatlığımızı eski hallerimizi çok özlüyorum.canım Allah affetsin beni ama artık istemiyorum tek çocuk bana yeter diyorum çevremde herkesin ya tek çocuğu var ya da bilerek hiç yapmıyorlar eşim çok istiyor ama yaşım 41 oldu riskler fazla benim için düşünüyorum bir daha olsa 5 sene bez mama meme vs yaşım 46 olacaktı doğum kilomı daha veremedim çok çirkin sezeryan göbeğim var kendimi de beğenmiyorum her gece uyanmaktan kırışıklarım arttı kuaföre bile gidemiyorum bakacak insanım yok annem kv hepsi yaşlı( ishakla yemeğe çıkıyorum ne yedm ettim anlamıyorum bile onla ilgilenmekten
Canım yaaa inanmıyorummben de hamile kalmıştım dün öğrendik kalbi durmuş yarın kürtaj yapılacak artık denemek de istemiyorum bu süreçler artık çok yorucu geliyor bana(
Cnm eşin istedıgı için bırazda istemıştın ama kısmet degılmiş. Bu surecler yıpratıcı dedıgın gbi kırıştım resmen, göz torbalarım çıktı, bakım sıfır, kuaför yok, kilolar gitmedi. En ufak sey bıle lğks halıne geldi, cok yıprandık, neden boyle olduk bukdr nezamn düzelecegız. Hep soyluyorum üst üste çocuk çok zor, beraber büyürler falan yok anam herkesın harcı değil.canım Allah affetsin beni ama artık istemiyorum tek çocuk bana yeter diyorum çevremde herkesin ya tek çocuğu var ya da bilerek hiç yapmıyorlar eşim çok istiyor ama yaşım 41 oldu riskler fazla benim için düşünüyorum bir daha olsa 5 sene bez mama meme vs yaşım 46 olacaktı doğum kilomı daha veremedim çok çirkin sezeryan göbeğim var kendimi de beğenmiyorum her gece uyanmaktan kırışıklarım arttı kuaföre bile gidemiyorum bakacak insanım yok annem kv hepsi yaşlı( ishakla yemeğe çıkıyorum ne yedm ettim anlamıyorum bile onla ilgilenmekten
Canım coook geçmiş olsun Cook üzüldüm… dün mü öğrendin ? Çok üzüldüm, hakkında hayırlısı olsun kalbinden geçen nasip olsun canım.ben de hamile kalmıştım dün öğrendik kalbi durmuş yarın kürtaj yapılacak artık denemek de istemiyorum bu süreçler artık çok yorucu geliyor bana(
Bizimde çarşamba canım alerji doktoruna randevu .Olabilir alerji için randevuyu bekliyoruz canim
Çok üzüldüm... Çok geçmiş olsun. Gerçekten maddi manevi çok zor heleki şu hastalıklar işi dahada icinden çıkılmaz hale getiriyorben de hamile kalmıştım dün öğrendik kalbi durmuş yarın kürtaj yapılacak artık denemek de istemiyorum bu süreçler artık çok yorucu geliyor bana(
Çok geçmiş olsun canimm gözaltlari nasıl kızarık mi geçen bir yaş aşısı için sağlık ocağına gittik, tesadüfen aile hekimi Alyayi gördü ve direk ahhh kuzummm sende mi alerjiksin dedi nasıl anladınız hocam bakar bakmaz dedim gozaltlarindan dediDr gittik canim boğazı kizarikmis antibiyotik yazdı başladım
Çok geçmiş olsun canım. Allah gönlündekini yaşatsınben de hamile kalmıştım dün öğrendik kalbi durmuş yarın kürtaj yapılacak artık denemek de istemiyorum bu süreçler artık çok yorucu geliyor bana(
Bende aynı durumdayım normalde ağzımın ucuna bile almamam lazım ikiyi ama hem kardeş durumu hem de 33 yaşındayım bir de tüp bebekle nasip olmuştu oğlumuz bize kalan embriyolarimiz var şimdi 2. Yaşı tamamlayio gitmek mantıken mantıklı ama bedenim ruhum nasıl uyum sağlar bilmiyorum yalnız olmak çok zor yaCnm eşin istedıgı için bırazda istemıştın ama kısmet degılmiş. Bu surecler yıpratıcı dedıgın gbi kırıştım resmen, göz torbalarım çıktı, bakım sıfır, kuaför yok, kilolar gitmedi. En ufak sey bıle lğks halıne geldi, cok yıprandık, neden boyle olduk bukdr nezamn düzelecegız. Hep soyluyorum üst üste çocuk çok zor, beraber büyürler falan yok anam herkesın harcı değil.
4.de patladı ahaliiArkadaşımın bebeğinin çıktı canım 3 tane azisi ama hiç birinde öksürük olmadı
Bize daha var haberleselim canımBizimde çarşamba canım alerji doktoruna randevu .
Bazen oluyor ama alerjik farkındayım çünkü hapsiruyor hemen bı çocuk çiçek uzattı parkta hemen hapşurdu, çoklu besin de var gibi bı Dr gidip neler var bakicaz ,baba çok alerjik, popoda kziariklik oluyor, saçlarında konak tamamen geçmiş değil, hapsuruklarini da farkediyorumÇok geçmiş olsun canimm gözaltlari nasıl kızarık mi geçen bir yaş aşısı için sağlık ocağına gittik, tesadüfen aile hekimi Alyayi gördü ve direk ahhh kuzummm sende mi alerjiksin dedi nasıl anladınız hocam bakar bakmaz dedim gozaltlarindan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?