2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    285
2haftaya da oglum yaşına girecek herkelimeyi hergun söylemiyor anni ba ba ba de de de mam mem var bı de kendi kendine bla bla bla gibi keyfi yerinde olduğu zaman babildar kitap okur gibi kollarını elini uzatıyor ne istiyorsa parmak göstermiyor kitap kuş kapı dediğim zaman onalra bakar algısı bu haftalar çok açıldı hersey ağzında zaten yürüme de elinden tutuyorum bikac adım kendi de atıyor yalnızken hevesli yürümeye

İşaret parmağı kullanımı bu ayların kritik özelliği diye biliyorum, ben oğlumda her dönem yazardım, neler yapabildiğini. O 10 aylıkken kullanıyormuş mesela, bu her şeyi yeme kemirme huyu yoktu onda, kelimesi çok daha fazlaydı. Tabi ki her bebek farklı, oğlum da çok daha geç sıraladı, yürüdü. Ama annelik endişeleri işte, kızımın uykusu da ciddi anlamda çok sorunlu olduğu için bi sıkıntısı mı var diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Evet benimki de tüm eliyle gösteriyor, işaret etmiyor, söylediklerimi anlıyor, gösteriyor. Kafan nerde, çorapların nerde(asla ayağında tutmadığı için ) gibi.. Ama işte oğlumdan baya farklı olunca sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…