Aynen canım 4 saat şeklinde mantıklı geldi bana da uyandırmadan emzir çişli bez ben gece uyurken almıyor uyanmıyor bu sayede gaz çıkarma da yapsam da uyanmıyor çok patpatlamıyorumSağ ol canım cevabın için peki alt değiştirme gaz çıkarma da yapacağım değil mi yine 4 saat 4 saat olunca
Bizim Doktorumuz da ilk Ay 2bucuk saatte bir besleyerek doğru yaptın ama artık şuan buna ihtiyaç kalmadı uyanınca emzireceksin o da uyuyacak sende demişti ilk ay kontrolünde. Hem böylece bekleyen sütun besleyiciliginin artacağını çabuk doyacağını söyledi. Ama bnim de içim rahat etmiyor. Bende 4 saatte bir fln uyandırıp besliyorum. Gündüz daha sık oluyor bazenYine tecrübeli annelerden desteğe ihtiyacım vardoktor kilo alımı iyi olduğu için geceleri uyandırma dedi, ben de dün akşam bıraktım. Uyanana kadar bekledim. Uyudu ama 8 saat açlık süresi oldu. Kendisi rahatsız olmadı ama benim memeler doldu tabi. Şimdi ben geceleri bu kadar uzun süre emzirmesem süt azalmaz mı? Arz talep dengesi değişti sonuçta
Bu canımKuzu fitili atsana hangisi
Peki benim hala 2 saate bir emzirmemBizim Doktorumuz da ilk Ay 2bucuk saatte bir besleyerek doğru yaptın ama artık şuan buna ihtiyaç kalmadı uyanınca emzireceksin o da uyuyacak sende demişti ilk ay kontrolünde. Hem böylece bekleyen sütun besleyiciliginin artacağını çabuk doyacağını söyledi. Ama bnim de içim rahat etmiyor. Bende 4 saatte bir fln uyandırıp besliyorum. Gündüz daha sık oluyor bazen
canım medela sanayi tipi kiraladım ama geç kaldım galiba daha erken başlamak lazımmış günde 4 ya da 5 kere falan yapıyorum yöntem denemedim ama 15 dakika sağ 15 dakika bekleme varmış onu denemek istiyorum senin var mı tavsiyen :)Sağımı nasıl yapıyorsun canım bir yöntemle mi yoksa normal sağım mı yapıyorsun günde kaç kez kaç dk?
Peki kilo artışının azaldığını duyan birilerinin saat başı emzirmesiPeki benim hala 2 saate bir emzirmem
Benim kiziminda mavi 39 günlük henüz değişmedi hergun biraz daha açılıyor inşallah dönmezKızlar uzun zamandır grubu takip ediyorum ben de yazayım dedim bebeğim 48 günlük gözleri ilk günden beri mavi böyle olup değişen oldu mu merak ediyorum
Hahaha gerçekten çok emzirince çok alıyorlar kiloPeki kilo artışının azaldığını duyan birilerinin saat başı emzirmesi
Bı tane replik varya kolpacinoda yooohhhh a... Ay inşallah anlamışsındır onu dedim içimden ahdhahdPeki kilo artışının azaldığını duyan birilerinin saat başı emzirmesi
Gazlı bebeler hepimizin anasını ağlatıyor napalimGrup sessizleşti sanki valla bende bugün bittim kucakta olmak istiyor sürekli uyuduğu an bıraktığım gibi gözler fal taşı gibi açılıyor ağlıyor yemek yapamadım hala aklıma bişey de gelmiyo makarna yicez galiba
Bu makası diyorum canım. Kesebiliyorsan hepsiyle olurda bununla kolay olduAtar mısın canım sana zahmet acaba benimki o dediğinden mi e bebekten aldım bende 2 gün önce bebe tırnak makası bir de küçük makas gibi bir de törpü çıktı içinden ben küçük bebe makası sanırım bizimkilein minik boyutu onunla kestim ama doğru mu yaptım
İlk günler lacivert gri arasıydı şimdi tam mavi oldu evet ya inşallah değişmezBenim kiziminda mavi 39 günlük henüz değişmedi hergun biraz daha açılıyor inşallah dönmez
Benim en son 4 günlükken bakilmisti yeniden istenmedi hiç. Şimdide cocuk doktoruna sordum uzayan sarilikta yeniden bakmaya gerek yok dediEvet istendi canım da senin değer düşüktu sanki
Benim kızın lacivert değildi kuzum mavi gri gibiydi şimdi tam mavi olduİlk günler lacivert gri arasıydı şimdi tam mavi oldu evet ya inşallah değişmez
2 saat çok kısa değil mi ben artık o sureye yetişemiyorumPeki benim hala 2 saate bir emzirmem
benimkinde hareler çıkmaya başladı kahverengiye dönüyor bence :)Benim kiziminda mavi 39 günlük henüz değişmedi hergun biraz daha açılıyor inşallah dönmez
Ne benim ne eşimin tarafında renkli göz olmadığı için heyecan yaptım bekliyorum bakalımBenim kızın lacivert değildi kuzum mavi gri gibiydi şimdi tam mavi oldubende çok merak ediyorum ya
Ben denemeye çalıştım ama çok zor bebek krize girdi, ama normal olarak bağladım sıkı sıkı süpürürken evi uyuyakaldı içinde baya iş hallettimYa acaba slingde emzirme yapılır mı denedin mi hiç
benim kızında bir lacivert bir gri oluyodu şuan 41 günlük hafif yeşile dönüyo gibiİlk günler lacivert gri arasıydı şimdi tam mavi oldu evet ya inşallah değişmez
44 günlük2 saat çok kısa değil mi ben artık o sureye yetişemiyorumne kadarlık olduğunu bilmiyorum bebeğinin ama bnce en azından 3 saate çıkarmayı deneyebilirsin çünkü annede dinlenemeyince gerçekten süt azalıyor. Birde Doktorumuz sütun besleyicilik vs açısından da beklemesi gerektiğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?