- 25 Temmuz 2023
- 361
- 208
- 22
Bugün vermedim ve uyuyor sanırım damlalar yaptıGaz sorunun yoksa verme bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün vermedim ve uyuyor sanırım damlalar yaptıGaz sorunun yoksa verme bence
Kullanıyorum canım akanları onunla çekiyorum. Doktor sürekli kullanma ödem oluşturur daha da tıkanır sadece akanları çek dediBurun aspiratoru de kullaniomusun canım rahatlatirdi
Bizimkininde aman aman gaz sorunu yok ama işte vermedim bugün damlaları bugün iyicanım ben de yaşamadım ama ben gaz damlası kullanmıyorum Holle mama bizde gaz yapmadı anne sütü zaten azıcık içiyor sağım yapıyorum 10 cc ile başladık 5. gün 20 ye çıktı
canım 10 cc cıkıyordu 20 oldu ama böyle çok da çoğalmadı midesinin kavuğuna yetmez ya benim oğlum zaten doyma duygusunu kaybetti versem hiç durmadan yerCanım sağım makinesi iyi mi geldi sana
Bende ateş için fitil aldimAmin canım.Annem bize hep fitil kullandı küçükken kardeşimde aynı dün doktoruma ulaşamayınca akrabada doktor var onu aradık 2 aylık deyince şurup vermeyin kusar çok küçük gerçektende kustu 2 defa verdim ben fitil alın deyince bizde fitil aldık
Oyyy maşallah yesin bol bol kilo olsun kuzu kaç cc yiyor mama ve kaç saatte micanım 10 cc cıkıyordu 20 oldu ama böyle çok da çoğalmadı midesinin kavuğuna yetmez ya benim oğlum zaten doyma duygusunu kaybetti versem hiç durmadan yer
İyi yaptın fitil çok iyi geldiBende ateş için fitil aldim
canım öyle dikkat etmiyorum belli ediyor acıktığını hep 90 yapıyorum ama bazen çok ağlıyor 60 daha yapıyırım dışarı çıkarsam 120 yapıyorum :)Oyyy maşallah yesin bol bol kilo olsun kuzu kaç cc yiyor mama ve kaç saatte mi
Doğru canım ben de yeni basladom keşke önce yapsaymisim dedim rahatladı oglumKullanıyorum canım akanları onunla çekiyorum. Doktor sürekli kullanma ödem oluşturur daha da tıkanır sadece akanları çek dedi
Ben de yanına uzanip yatakta mememi veriyorum biraz sonra emzik verip kalkıyorum,oyle duruyor uyuyor biraz dahaGrup sessizleşti sanki valla bende bugün bittim kucakta olmak istiyor sürekli uyuduğu an bıraktığım gibi gözler fal taşı gibi açılıyor ağlıyor yemek yapamadım hala aklıma bişey de gelmiyo makarna yicez galiba
Evet canım gerçekten çok iyi geliyor bebişlereDoğru canım ben de yeni basladom keşke önce yapsaymisim dedim rahatladı oglum
Oyy genel olarak bebişler aynı huya sahip herhalde ya makarna iyi tercih canım yorma kendini her zaman iyi yemek olmak zorunda değilGrup sessizleşti sanki valla bende bugün bittim kucakta olmak istiyor sürekli uyuduğu an bıraktığım gibi gözler fal taşı gibi açılıyor ağlıyor yemek yapamadım hala aklıma bişey de gelmiyo makarna yicez galiba
İlerleyen aylarda belli olur canım bence ama belirginse bence değişmezKızlar uzun zamandır grubu takip ediyorum ben de yazayım dedim bebeğim 48 günlük gözleri ilk günden beri mavi böyle olup değişen oldu mu merak ediyorum
Ya acaba slingde emzirme yapılır mı denedin mi hiçCanım ben artık evde de kollarım serbest olsun diye slinge koydum biraz rahatladım ,oturuyorum da ama çok oturunca ağlıyor , kizlar sling iyiyimis ya rahat ediyor insan, dışarı çıkarken de , altını değiştirip güzelce emzirince 2 2buvuk saat rahat edebiliyorum sonra mikirdanmaya basliyor
Her bebek aynı sanırım bıraktığın gibi gözler açılıyor uykuya bi direnmeler oluyor bi çaresi yok sanırım yemek yapacak vakit yok ki bazen kahvaltılık bazen makarna bazen vakit varsa yemek günü geçiriyoruz bir şekilGrup sessizleşti sanki valla bende bugün bittim kucakta olmak istiyor sürekli uyuduğu an bıraktığım gibi gözler fal taşı gibi açılıyor ağlıyor yemek yapamadım hala aklıma bişey de gelmiyo makarna yicez galiba
Keşke benimkilerde 120 içse artık umudum 3. Aydacanım öyle dikkat etmiyorum belli ediyor acıktığını hep 90 yapıyorum ama bazen çok ağlıyor 60 daha yapıyırım dışarı çıkarsam 120 yapıyorum :)
Sağımı nasıl yapıyorsun canım bir yöntemle mi yoksa normal sağım mı yapıyorsun günde kaç kez kaç dk?canım ben de yaşamadım ama ben gaz damlası kullanmıyorum Holle mama bizde gaz yapmadı anne sütü zaten azıcık içiyor sağım yapıyorum 10 cc ile başladık 5. gün 20 ye çıktı