- 5 Aralık 2021
- 2.613
- 2.954
Gaz sorunun yoksa verme bence21 günlük artık 22 de aslında gaz sorunumuz yoktu dün doktor yazınca ikisini kullanmaya başladık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz sorunun yoksa verme bence21 günlük artık 22 de aslında gaz sorunumuz yoktu dün doktor yazınca ikisini kullanmaya başladık
Bi çözümü varmıymış ya krem falan bir şey kullanıyor musunBende aynı şekilde içinde çatlak olmuş acısından duramıyorum dikiş acısı bi yandan makat acısı bi yandan canım gidiyo ya
canım ben de yaşamadım ama ben gaz damlası kullanmıyorum Holle mama bizde gaz yapmadı anne sütü zaten azıcık içiyor sağım yapıyorum 10 cc ile başladık 5. gün 20 ye çıktıKızlar bugün sabah gaz damlası ve d vitamini damlasına başladık ve kızım nerdeyse 12 saatte 1 saat toplam uyudu yada uyumadı yani damladan dolayı olabılır mı sizde yaşadınız mı @Oylesinwbirisii akgnss paris2023 @The @uguurbocegii
Canım sağım makinesi iyi mi geldi sanacanım ben de yaşamadım ama ben gaz damlası kullanmıyorum Holle mama bizde gaz yapmadı anne sütü zaten azıcık içiyor sağım yapıyorum 10 cc ile başladık 5. gün 20 ye çıktı
Burun aspiratoru de kullaniomusun canım rahatlatirdiMaalesef kuzum artık ağırlaşıyorlar da onlar iyi olsun da ben kendi ağrımı unuturum. Hastaneden geldik bebeğim grip oldu kendimi boşverdim o yüzden ateş takibi yap dedi 38i geçerse yatış yaparım dedi zor nefes alıyor çok tıkalı. Şimdi ilaçlı buharını verdim ama iyi olmadı aynı
Kesinlikle ya analık delilikmis, insan kendini bu kadar mı unuturmus diorumÇocuk sabit canım ben hopluyorum omzuma alıyorum zıplamaya başlıyorum çocuktan çok benim vücut zangırdıyo kolum ağrıyo götüm başım tutmuyo ay valla annelik delilikmiş
Canım ben artık evde de kollarım serbest olsun diye slinge koydum biraz rahatladım ,oturuyorum da ama çok oturunca ağlıyor , kizlar sling iyiyimis ya rahat ediyor insan, dışarı çıkarken de , altını değiştirip güzelce emzirince 2 2buvuk saat rahat edebiliyorum sonra mikirdanmaya basliyorBen bugün ağladım vallahi 15 dklik sağlık ocağına gidip gelmemiz 2 saati buldu. Evet 2 saat ve slingde taşıdım kızı düşün belim melim koptu gitti 2 yaş oğlum bebekten daha çok zorluyor beni ya gerçekten. Bebeklerin atağı x183848=2 yaş sendromu
Maşallah canım benim çok sevindim@Niqu bebeğimmm ben hamileyim mm ❤ çok şükür Allahıma. İkinci tüp bebek denemem tuttu ❤ henüz çok yeni. Keseyi haftaya göreceğiz. Sıkı sıkı tutunsun diye dua ediyorum sen, siz nasılsınız bitanem?
Yaa kuzum sen de mi burdaydın teşekkür ederim, çok şükür çok çokMaşallah canım benim çok sevindim
Normalde normalde ben Nisan grubundaydım kuzum ama Afra üyeliğini silince buradaki kızlarda arada yazışıyorum malum gaz sorunumuz başladı Bizim de belki çözüm yazan birileri vardır diye öyle TOKİ'ye girmiştim sen nasılsınYaa kuzum sen de mi burdaydın teşekkür ederim, çok şükür çok çok
Aaa afra iyi mi? Bebekle ilgili sıkıntı yok değil mi? İnşallah. Yaaa senin bebiş doğdu o zaman gaz sorunu bile var. Maşallah maşallah sağlıkla büyüsün kuzum. Ben iyiyim canım, daha çok yeni benımm gebeliğin, keseyi haftaya göreceğiz Allah nasip ederse ❤ böyle heyecanlar kaygılar içindeyim. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla atlatırız bu günleriNormalde normalde ben Nisan grubundaydım kuzum ama Afra üyeliğini silince buradaki kızlarda arada yazışıyorum malum gaz sorunumuz başladı Bizim de belki çözüm yazan birileri vardır diye öyle TOKİ'ye girmiştim sen nasılsın
Yaa inşallah canım benim Rabbim hayırlı huzurlu hamilelik gecirmeni nasip etsin afra biriyle tartışmış sanırım üyeliği pasifti en son bende gorebilmeyi isterdim yenidenAaa afra iyi mi? Bebekle ilgili sıkıntı yok değil mi? İnşallah. Yaaa senin bebiş doğdu o zaman gaz sorunu bile var. Maşallah maşallah sağlıkla büyüsün kuzum. Ben iyiyim canım, daha çok yeni benımm gebeliğin, keseyi haftaya göreceğiz Allah nasip ederse ❤ böyle heyecanlar kaygılar içindeyim. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla atlatırız bu günleri
Bence fazla canım, evet dediğin gibi arz talep meselesi bir de gece beslenmesi büyümede güzel rol oynuyor ilerde kesersin ama şimdi en azından 4 saat 4 saat bölsen daha iyi olur hem de göğüslerindeki doluluğu da alır bebek. Bebeği uyandırmadan teklif edebilirsin. Bu arada maşaallah bebişineYine tecrübeli annelerden desteğe ihtiyacım var doktor kilo alımı iyi olduğu için geceleri uyandırma dedi, ben de dün akşam bıraktım. Uyanana kadar bekledim. Uyudu ama 8 saat açlık süresi oldu. Kendisi rahatsız olmadı ama benim memeler doldu tabi. Şimdi ben geceleri bu kadar uzun süre emzirmesem süt azalmaz mı? Arz talep dengesi değişti sonuçta
Yine tecrübeli annelerden desteğe ihtiyacım var doktor kilo alımı iyi olduğu için geceleri uyandırma dedi, ben de dün akşam bıraktım. Uyanana kadar bekledim. Uyudu ama 8 saat açlık süresi oldu. Kendisi rahatsız olmadı ama benim memeler doldu tabi. Şimdi ben geceleri bu kadar uzun süre emzirmesem süt azalmaz mı? Arz talep dengesi değişti sonuçta
Sağ ol canım cevabın için peki alt değiştirme gaz çıkarma da yapacağım değil mi yine 4 saat 4 saat oluncaBence fazla canım, evet dediğin gibi arz talep meselesi bir de gece beslenmesi büyümede güzel rol oynuyor ilerde kesersin ama şimdi en azından 4 saat 4 saat bölsen daha iyi olur hem de göğüslerindeki doluluğu da alır bebek. Bebeği uyandırmadan teklif edebilirsin. Bu arada maşaallah bebişine
Bence fazla canım, evet dediğin gibi arz talep meselesi bir de gece beslenmesi büyümede güzel rol oynuyor ilerde kesersin ama şimdi en azından 4 saat 4 saat bölsen daha iyi olur hem de göğüslerindeki doluluğu da alır bebek. Bebeği uyandırmadan teklif edebilirsin. Bu arada maşaallah bebişine
Her gece 8 saat uyuyacağını düşünmüyorum, bu gece takip et bakalım
Burada 4.aya kadar kademeli demiş canım, ama benimkiler emzirme bitene kadar gece beslenmesi yaptı. Gerçi bir yerden sonra alışkanlık oluyor P PembeBiKuzu
Ben gece eğer kaka yoksa değiştirmiyorum artık sleepy bio natural 2 no kullanıyorum sabah son çişte bazen sızdırıyor. Gazını da 5 dakika dik omzumda tutup yatırıyorum genelde gaz çıkarmıyor yine yatırıyorum.Sağ ol canım cevabın için peki alt değiştirme gaz çıkarma da yapacağım değil mi yine 4 saat 4 saat olunca
40ı çıkmamış bebek için 8 saat açlık bence çok çok çok uzun . Benim kızımın da ilk ay kilo alımı çok iyiydi. 2.ayda gündüz emzirme aralığını 2saatten 4 saate çıkardım ve bir anda kilo alımı düştü. Şimdi yine 2 saate düşürdüm. Bu arada bebişiniz için çok sevindim. Bol sütlü günlerimiz olsun inşallahTamam anladım çok teşekkürler ben 4 saat 4 saat böleyim o zaman şu anda 40'ı çıkmadı henüz