2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    283
Sağ ol canım cevabın için peki alt değiştirme gaz çıkarma da yapacağım değil mi yine 4 saat 4 saat olunca
Aynen canım 4 saat şeklinde mantıklı geldi bana da uyandırmadan emzir çişli bez ben gece uyurken almıyor uyanmıyor bu sayede gaz çıkarma da yapsam da uyanmıyor çok patpatlamıyorum

Yine tecrübeli annelerden desteğe ihtiyacım var🙏🏻😊 doktor kilo alımı iyi olduğu için geceleri uyandırma dedi, ben de dün akşam bıraktım. Uyanana kadar bekledim. Uyudu ama 8 saat açlık süresi oldu. Kendisi rahatsız olmadı ama benim memeler doldu tabi. Şimdi ben geceleri bu kadar uzun süre emzirmesem süt azalmaz mı? Arz talep dengesi değişti sonuçta🙈
Bizim Doktorumuz da ilk Ay 2bucuk saatte bir besleyerek doğru yaptın ama artık şuan buna ihtiyaç kalmadı uyanınca emzireceksin o da uyuyacak sende demişti ilk ay kontrolünde. Hem böylece bekleyen sütun besleyiciliginin artacağını çabuk doyacağını söyledi. Ama bnim de içim rahat etmiyor. Bende 4 saatte bir fln uyandırıp besliyorum. Gündüz daha sık oluyor bazen

Eklentiler

• IMG20240424165247.jpg
    IMG20240424165247.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 46
Bizim Doktorumuz da ilk Ay 2bucuk saatte bir besleyerek doğru yaptın ama artık şuan buna ihtiyaç kalmadı uyanınca emzireceksin o da uyuyacak sende demişti ilk ay kontrolünde. Hem böylece bekleyen sütun besleyiciliginin artacağını çabuk doyacağını söyledi. Ama bnim de içim rahat etmiyor. Bende 4 saatte bir fln uyandırıp besliyorum. Gündüz daha sık oluyor bazen
Peki benim hala 2 saate bir emzirmem😂

Sağımı nasıl yapıyorsun canım bir yöntemle mi yoksa normal sağım mı yapıyorsun günde kaç kez kaç dk?🙏🏻
canım medela sanayi tipi kiraladım ama geç kaldım galiba daha erken başlamak lazımmış günde 4 ya da 5 kere falan yapıyorum yöntem denemedim ama 15 dakika sağ 15 dakika bekleme varmış onu denemek istiyorum senin var mı tavsiyen :)

Grup sessizleşti sanki valla bende bugün bittim kucakta olmak istiyor sürekli uyuduğu an bıraktığım gibi gözler fal taşı gibi açılıyor ağlıyor yemek yapamadım hala aklıma bişey de gelmiyo makarna yicez galiba
Gazlı bebeler hepimizin anasını ağlatıyor napalim 😅 benim kızda durmadı hiç güç bela süpürge açtım yemek yaptım ama bitik durumdayim ya çok yoruldum 😭😭

Atar mısın canım sana zahmet acaba benimki o dediğinden mi e bebekten aldım bende 2 gün önce bebe tırnak makası bir de küçük makas gibi bir de törpü çıktı içinden ben küçük bebe makası sanırım bizimkilein minik boyutu onunla kestim ama doğru mu yaptım
Bu makası diyorum canım. Kesebiliyorsan hepsiyle olurda bununla kolay oldu

Eklentiler

• 1000062547.jpg
    1000062547.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 50
Peki benim hala 2 saate bir emzirmem😂
2 saat çok kısa değil mi ben artık o sureye yetişemiyorum 🙈 😄ne kadarlık olduğunu bilmiyorum bebeğinin ama bnce en azından 3 saate çıkarmayı deneyebilirsin çünkü annede dinlenemeyince gerçekten süt azalıyor. Birde Doktorumuz sütun besleyicilik vs açısından da beklemesi gerektiğini söyledi.

2 saat çok kısa değil mi ben artık o sureye yetişemiyorum 🙈 😄ne kadarlık olduğunu bilmiyorum bebeğinin ama bnce en azından 3 saate çıkarmayı deneyebilirsin çünkü annede dinlenemeyince gerçekten süt azalıyor. Birde Doktorumuz sütun besleyicilik vs açısından da beklemesi gerektiğini söyledi.
44 günlük 😁 ya yapabilirim aslında öyle ama zaten bebeğim çok emiyor ben uyuduğu zaman son emdiği saate bakıp 2 saat sonra emziriyorum hemen bilmiyorum sanki araları uzatsam aç kalır gibi geliyor travma oldu sarılıktan sonra 🙈

X