- 26 Kasım 2022
- 3.220
- 4.321
Canım benim de göğüslerim küçük ama sütüm çok bol kapasiteyle alakası yok kuzenimin memeleri kafam kadardı ama sütü yoktu mamayla büyüttü yani kendine bu konuda boş yere stres oluşturma. Bebişler anne sütünü çabuk sindiriyorlar o yüzden emmek istiyorlar devamlı, zaten o emdikçe sütler çoğalıyor. Sen bol bol su iç bestlak kullanabilirsin iyi beslen onun dışında bir şey yapmana gerek yok. Anne sütü verdiğin zamanlarda çişini takip edebilirsin çişini yapıyorsa demek ki sütün var demektir. Ben de senin gibi başladım mamaya sarılık sebebiyle sonra giderek azalttım günde derken 3 haftadır hiç mama vermiyorum şu an sadece anne sütü alıyorKızlar fikir verin bana. 25 günlük olduk. Sarılık 8e düşmüş. Mamayı azalt dedi dr. Günde 3ya da 4 veriyordum. Şimdi sabah ve akşam olmak üzere 2 ye düşürdüğüm halde sütüm yetmiyor gibi. Sürekli emmek istiyor. Doymamıs gibi yarım saat sonra bida istiyor. Göğsüm biraz küçük. Süt kapasitesi az yani ondan yetmiyor belki de. Ama emerken duyuyorum lıkır lıkır içiyor maşallah. Boş çekmiyor belli. Sanayi tipi sağma makinası kiralamıstım. Hiç kullanmadım nerdeyse. Son bir hafta kaldı vermeme. Artırmak için tavsiye var mı ?