Canım mesela primada çizgi var sarı çizgi o mavi olursa bez dolu oluyor, onu mu baz alsam acaba, geceleri nasıl yapıyorsun canım peki yine mi sık sık emzirme yapıyorsunHer mıkırdandığında emziriyorum canım belli aaat hiç koymadık. Doyduğunu bir tek bezden anlarsın bezi doluysa doydu. Dolu olmasına rağmen de ağlayabilir uyumayabilir yenidoğan dönemi böyle geçiyor
Bugün çok şükürki iyi her emdiğinde geliyor canım gece 1 kere sağıyorum oda çok dökülüyor kıyamıyorum eskisi gibi sık kalkmıyor geceleri artık kayra kalktımıda bir mememi tamamen içince doymuş oluyor zaten daha meme çok dolu olunca ön süt çok oluyor her ikisinide az az sağıyorum ki son sütü içsin diye bana ne oldu bilmiyorum gerçekten çok korktum düzelmeyecek diyeİnşallah canım inşallah süt durumun nasıl oldu canım, sağım azalttı mı senin sütünü bende sağsam çoğalır mı diyorum
Aynen o çizgileri de baz alabilirsin anlıyorsun zaten çiş yapınca top gibi oluyor bez. Geceleri her uyandığında teklif ediyorum canım bazen güzel emiyor bazen uyuyakalıyorCanım mesela primada çizgi var sarı çizgi o mavi olursa bez dolu oluyor, onu mu baz alsam acaba, geceleri nasıl yapıyorsun canım peki yine mi sık sık emzirme yapıyorsun
Canım mesela kayra ilk ayda çok sık uyanıyordu ve bezi hep çişliydi uyurken çiş yapmıyorlar pek bizim bir haftadır öyle ama kısacık uyandığında bi bakıyorum bezi dolmuş bile ben başından beri spontane ilerliyorum her ağladığında emziriyorum uyudumuda uyandırmıyorumCanım mesela primada çizgi var sarı çizgi o mavi olursa bez dolu oluyor, onu mu baz alsam acaba, geceleri nasıl yapıyorsun canım peki yine mi sık sık emzirme yapıyorsun
Senin kuzuna da maşaallah canım sağlıklı olsunlar da yoksa arkadaşımız sordu diye söyledim kiloyu destek olmak için. Her çocuk büyüyor bir şekilde mutlu sağlıklı büyüsünler inşaallah
Bizde de var hızlı hızlı aliyor ara ara sıkıntı mı kiKızlar bebeğim 20 günlük burda bahşedilmişti temiz içerikli d vitamini diye adı neydi onun?
Birde bebeğim durup durup hızlı hızlı nefes alıyor sizinkindede varmi böyle bisey
Yakışır canım yaptır yaptırBende dibine degdirmeden ombre istiyorum kuzum kendi rengim zaten açık kumral bence bişey olmaz ya dibe degmeyecegi için
Evet hem de çok tatlılarÇok şükür kuzum biliyorum ben memnunum minicik çok tatlı
Benim 3.bebeğim, büyüyünce de şişman oluyorlar
Dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter ki
Kıyamam kuzum benim bebiş gibi olmuş seninki de muhtemelen sancısı varKuzum bizim ki neler yaptık uyumadı, bende aç öı acaba diyorum, banyo yaptırdım saatlerce kucağıma aldım öyle bira daldı emmiyorda anlamadım gitti ya kuzum,perişan haldeyim resmen. Aşırı kiloda aşırı ye ye, süt olsun diye
Benim doktorum diyor yapmayada bilir kardeşime sordum hiç yapmamış kızlarına iyi düşünelimki iyi olsun bende ateşten korkuyorum her çocuk farklı tepki veriyor ateşe ondan o günü hep ateş ölçenle gezicemHiç gitmek istemiyorum kuzum esimede söyledim ama çok ayıp olur ailesine karşıda dedi mecbur gidicez artık bir hafta ertelemem lazım kuzum ama bı arkadaş bir gün ateş yapıyor yapsada dedi o yüzden artık şansa bakalım yaptiricam zamanında olsun hiç karıştırmayım
Bizimkide pazartesi 3 tanemi oluyor?Bizim pazartesi 2 aylık aşılarımız var bakalım nasıl geçecek 3 tane birden canı çok acıyacak
Kundak için her şey aldım ama yapmayı unuttumKizlar kundak yapıyor musunuz , muslinle veya kubdakla falan, yenidoğan kundakli tulum alnistim little gustodan , kundak kısmını istemiyor bı kere mi ne ancak tskabildim , nasıl yapiosunuz bebeleri nize
Canım peki özel birsey yapıyormusun süt için ? Tarif falanBugün çok şükürki iyi her emdiğinde geliyor canım gece 1 kere sağıyorum oda çok dökülüyor kıyamıyorum eskisi gibi sık kalkmıyor geceleri artık kayra kalktımıda bir mememi tamamen içince doymuş oluyor zaten daha meme çok dolu olunca ön süt çok oluyor her ikisinide az az sağıyorum ki son sütü içsin diye bana ne oldu bilmiyorum gerçekten çok korktum düzelmeyecek diye
bana da çok sinirlendi ilk giydiğinde kumdaklı tulumda ama umursamadım alıştı çok rahatım kundaklı tulum benim vazgeçilmezim kollar önde çok komik duruyorKizlar kundak yapıyor musunuz , muslinle veya kubdakla falan, yenidoğan kundakli tulum alnistim little gustodan , kundak kısmını istemiyor bı kere mi ne ancak tskabildim , nasıl yapiosunuz bebeleri nize
Canım gazı var biz doğdu doğalı atlas ıkınıyorGeceden beri ikiniyor bebeğim sadece göğsümde uyumak istedi gece ağzına tükürük biriktiriyor kaynama sesi gibi ses geliyor ağzından ateşi var gibi geldi ölçtük bariz birşey yok ama çok halsiz yoruldu ikinmaktan iki saatte bir kendi kalkıyor emiyor üst gaz alt gaz çıkıyor tuvaletinin ikisini de yapıyor ama uyanıkken hep ıkınma halinde 25 günlük olduk bugün kafayı yemek üzereyim niye böyle yapıyor gaz olsa çıkarıyor kaka da yapıyor rahatlayamadi bir türlü
Ama çıkarıyor balım baya çıkarıyor kaka da yapıyor anlamadım bugün bir halsiz gece uyumadı diye böyle olur mu acabaCanım gazı var biz doğdu doğalı atlas ıkınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?