2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar bende folik asit tavan yapmıştı ama yinede doktorum iç diyor,bi zararı olmasından korkuyorum..Bu durumu yaşayan varmı

Günaydın annelerim tabloyu başa ekledim ben bu gurubu baştan bugüne okuyup tabloyu yaptım sizler kontrol edin lütfen sanırım bazı annelerimiz şubat ayından takip ediyor onları listeden isterlerse çıkarabilirim eksik bilgileri olanlar eklemek isterse ekleme yapabilirim beğenmediğiniz birşey varsa hoş görünecek şekilde ne isterseniz yazarım :KK200:

Günaydın annelerim tabloyu başa ekledim ben bu gurubu baştan bugüne okuyup tabloyu yaptım sizler kontrol edin lütfen sanırım bazı annelerimiz şubat ayından takip ediyor onları listeden isterlerse çıkarabilirim eksik bilgileri olanlar eklemek isterse ekleme yapabilirim beğenmediğiniz birşey varsa hoş görünecek şekilde ne isterseniz yazarım :KK200:
Elinize sağlık ❤️ rica etsem beni de ekler misiniz sat 9 Haziran, ilk çocuk, kese 5+0 da göründü

Mutlu sabahlar güzellikler.. inşallah hepiniz iyisinizdir. Bugün oglumla kocam kardeşim kuzenler filan erkek erkeğe denize gittiler .. ev keyfisi 😊

Hayırlı olsun.Şehir Tekirdağ ilk çocuk..kese 5+0🥰

Elinize sağlık ❤️ rica etsem beni de ekler misiniz sat 9 Haziran, ilk çocuk, kese 5+0 da göründü
Merhaba hayırlı olsun, ben de 2023 mart annesiyim .sat larımız yakın olduğu için hayırlı olsun demek istedim benim de sat 8 Hazirandı, 7 Mart'ta doğum yaptım

Kızlar ben dün denize gttim
Havuza girmedım ama denize grdım
Çıpı çıpı yüzdum, dayanamadım suya
Ayy bısey olurmu acaba
Doktorum soğuk olmadığı sürece sakıncası yok demişti üşütme sadece dedi bende girdim denize hatta bugünde gideceğim 🥰 deniz memleketinde yaşayıp denize gitmemek olmuyor kiiii 🙈 Hatta bir arkadaşta sordu doktoruna o da girebilirsin demiş 👍🏻

Canım beni yazmamışsın ya da bir yanlışlık olmuş benzer bi isim var ben değilim😬, ekler misin?
30 yaşındayım, şehir Ankara, Sat 28 mayıs, tahmini doğum tarihi 5 mart 2024, ilk çocuk, keseyi ve kalp atışını sata göre 5+4 / ultrasona göre 5+6da duyduk ve gördük çok şükür🙏🏻

Merhaba, beni de ekler misiniz🥰

Yaş 28, adet tarihi 3 Haziran, kese 4+6, kalp atışı 5+6, tahmini doğum 9 Mart

Kızlar bir şey soracağım, ben gitar çalıyorum ve hobim hemen hemen her gün çalmak istiyorum zevk alıyorum ama hamile kaldığımdan beri tedirginim acaba tellerin titreşimi bebek için sıkıntı olur mu ultrasonla kalp atışını da misal uzun süre dinlettirmiyorlar zararlı diye kafamda bağdaştırma yaptım kendi kendime. Böyle bir yazı da bulamadım. Sizce sıkıntı olur mu çalma isteğimi bastırıyorum ama huzur veriyor bana

Ekledim kaçırdıklarımı da kızlar eksik olanlar son adet tarihini de yazarsa yarın sıralamayı da son adet tarihine göre yaparım daha doğru olur

Ekledim kaçırdıklarımı da kızlar eksik olanlar son adet tarihini de yazarsa yarın sıralamayı da son adet tarihine göre yaparım daha doğru olur
Son adet tarihimi doktor 27 Mayıs olarak güncelledi canım geç döllenme imiş
5+0 kese 6+3 kalp duyduk ❤️ 2. Çocuk 29 yaşındayım

Merhaba hayırlı olsun, ben de 2023 mart annesiyim .sat larımız yakın olduğu için hayırlı olsun demek istedim benim de sat 8 Hazirandı, 7 Mart'ta doğum yaptım
Yaaa teşekkür ederim sağlıkla büyütün ❤️ darısı buradaki tüm anne adaylarının başına 🙏🏻

X