2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Hepiniz cocukları büyütüp ikinci yapmıssınız oh valla ben hala bebek gibi dönüyorum etrafında ikincide gelince ne hale gelcez bilmiyorum ama mutluyum 😊

Benim ikinci benim kızımda 5 yaşında bana kızım işteydi kardeşi sürekli anne inşallah hamile olursun karnında bebek olur diyordu 😀

Benim de ilk gebeliğim, ya kızlar ben bir kez kimyasal geçirdiğim için bu mol-dış-boş gebelikler hep beni korkutuyor. Doktor keseyi gördüğü için sanırım dış ve kol gebelik riski yok gibi. Ama boş gebelik olmasından çok korkuyorum. Bu ihtimal yüksek mi sizce, yaşayan oldu mu ?

Benim de ilk gebeliğim, ya kızlar ben bir kez kimyasal geçirdiğim için bu mol-dış-boş gebelikler hep beni korkutuyor. Doktor keseyi gördüğü için sanırım dış ve kol gebelik riski yok gibi. Ama boş gebelik olmasından çok korkuyorum. Bu ihtimal yüksek mi sizce, yaşayan old

Ben normalde öğlende uyumam ama sandımki hamile kalıcam paso uyucam☺️yine uyku yok ama🤷🏻‍♀️
Ben de oğlumda full uyuyordum bunda gece bile zor uyuyorum

Benim de ilk gebeliğim, ya kızlar ben bir kez kimyasal geçirdiğim için bu mol-dış-boş gebelikler hep beni korkutuyor. Doktor keseyi gördüğü için sanırım dış ve kol gebelik riski yok gibi. Ama boş gebelik olmasından çok korkuyorum. Bu ihtimal yüksek mi sizce, yaşayan oldu mu ?
Merhaba. İlk gebeliğim biz gebelik ve kürtaj ile sonuçlandı. Kese oluştu ama sonrasında beta hcg değerim düşüşe geçti. Sonrasında bende aşırı kaygı oluştu bu da oğlumun gebeligini çok stresli geçirmeme sebep oldu. Boş gebelik kimyasal gebelik, bunlarin diğer gebeliği de olumsuz etkileme gibi bir durumu yok. Yani bir dış gebelik gibi tekrarlama meyilli değil. Bu yüzden olumlu dusuncelerle mutlu geçirmeye bakmak lazım olabildigince. Sizi anliyorum. Ben de olumsuz duygulardan arınmaya çalışıyorum🙏🏻

Merhaba. İlk gebeliğim biz gebelik ve kürtaj ile sonuçlandı. Kese oluştu ama sonrasında beta hcg değerim düşüşe geçti. Sonrasında bende aşırı kaygı oluştu bu da oğlumun gebeligini çok stresli geçirmeme sebep oldu. Boş gebelik kimyasal gebelik, bunlarin diğer gebeliği de olumsuz etkileme gibi bir durumu yok. Yani bir dış gebelik gibi tekrarlama meyilli değil. Bu yüzden olumlu dusuncelerle mutlu geçirmeye bakmak lazım olabildigince. Sizi anliyorum. Ben de olumsuz duygulardan arınmaya çalışıyorum🙏🏻
İlk gebeligim boş gebelik. Biz olmuş 😅

Çok geçmiş olsun, peki kaçıncı haftada düşük yaptınız

Gece genelde telefonla oynarım ama şimdi hemen uyuyorum erkende kalkıyorumm sonrada hiç uyumuyorum
Ben de öyleyim gece 12 den aşağı uyuyamazdım normalde, şimdi 10 olunca yataktayım. Sabah da 7 8 de kendiliğinden kalkıyorum. Ama öğlen vakitlerinde de aşırı uykulu oluyorum. Hatta bugün çok midem bulandı bir kaç saat kendime gelemedim

Ne zaman kimyasal geçirdin iz acaba

X