Canım her şeyi denedim kısa kısa tutma dahi olmuyor diline değdiği an atıyor ağzından sonra da ağlıyor travma oldu çocukta herhaldeAventi ara ara dene canım, belki tutar kısa kısa tutup sonra daha uzun emiyor
Ama bizimki şöyle mesela canı istemezse asla almıyor, çok ağlamadan vermeliyim emziği yoksa almıyor
53 günlük oldukBizde iki farklı doktora gttik onlarda normal diye gecistirdi. Sizin şuan kaç günlük oldu. İnşallah zamanla geçiyordur
Bizim haftaya bugün çıkıyor bizde de aman aman gelenek yok ama anı olsun diye bir şeyler yapmak istiyorum da buraya da sorayım dedim kim ne yapacak diyeCnm bzım dündü 40ımızbanyo yaptık 2miz,birde dua ettim okadar suya bıseyler koymadım. Dısarıda çıkmadık
İşte tamda bu yuzden evden dışarı çıkamıyorum
Kızlar emzirme örtüsü ile heryerde emzirebilirsiniz ya ben ilk oglumda çok gezdim bu sefer 2 cocuk canıma okudugu için gezemedim bayramda ama Mayıs'ta annemlerin yanına giderim Antalya'ya bolbol gezeriz hayallerim bu yönde
Canım her şeyi denedim kısa kısa tutma dahi olmuyor diline değdiği an atıyor ağzından sonra da ağlıyor travma oldu çocukta herhalde
Vallahi ikisini falan denemeyi denemeyeceğim ama hallettik sayılır ilk denemeemzirme örtüm var da, 20 dk bi taraf 20dk diğer taraf dışarda nasıl yaparım bilemedim puff
süt sağıp ayıramam da 3 saat kuralı vardı, ay çok zor
Örtü çok tatlıymış nereden almıştınVallahi ikisini falan denemeyi denemeyeceğim ama hallettik sayılır ilk deneme
Deux lapins diye bi marka canım kendi web sitelerinden sipariş verdim, teşekkür ederimÖrtü çok tatlıymış nereden almıştın
Cnm lekelenmen varsa dini yönden bırlıkte olamassın 40ın çıksa bıle. Lekelenme bıttgınde gusul alıp birlıktelik olur ancakKızlar merhaba birsy soracağım bizim bugün 44 günlük olduk kirkimz çıktı şükür benim hala lekelnme şeklinde de olsa devam ediyor kanamam ilişkiye girmeden acaba dini yönden bir sknti olur mu sizler nasl yaptnz
Vallahi ikisini falan denemeyi denemeyeceğim ama hallettik sayılır ilk deneme
Amin canımAllah kabul etsin canım
Bnde bugun müslinden örtü aldım 140 tl ye.o örtü müslin kumaştan mı? çok güzelmiş
Ay canım damaklı emzik de denedim tutmadı 5 farklı emzik denedim yok yok pes ettim kuzumNuk Signature Silikon Damaklı İkili Emzik (0-6m) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nuk Signature Silikon Damaklı İkili Emzik (0-6m) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bibs Colour Anatomik Damaklı Emzik-Island Sea 6+ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bibs Colour Anatomik Damaklı Emzik-Island Sea 6+ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunları aldık henüz vermedim ama anne memesine benziyor diye hemşiremiz önerdi bi dene istersen
Beraber bekledik ya miniklerimizi ondandır kuzumYaa neden duygulandırdı bu fotoğraf beni
Kizzz siz 51 günlük mü oldunuz ve hala gaz sorunu devam ediyor allahhhh benim bı umudum vardı 40 çıktıktan sonra herşey düzelecek diye şuan umutlarımı söndürdünCanım bugün 51 günlük olduk. Ölçüleri ne olmalı acaba
Biz s..çtık ben sana diyim
Hahaha kız ama hic örtüsünü örtmedim gölgelerde esiyordu iyi dengeledigimi düşünüyorum bide zaten gazlı bebek üşürse boku yerim dedimDur hemen kaynanalık yapiiim. Çok kalın değil mi kız kıyafeti Aslıııığğğğğgerçi kaynanalık yapsam ince demem lazımdı. Bu olsa olsa elti olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?