- 3 Ocak 2023
- 645
- 696
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım seninki de büyük korku çok şükür bir şey olmamış Allah korumuş evet insan kötü hissediyor kendini suçluyor ama bugün sakinledim çok şükür aslında soğuk kanlı mı kalmalıyız öyle anlarda ama ne kadar mümkün bilmiyorumKuzum direk sendeki stresi anlıyorlar ya çok şükür bişey olmamış benimde başıma benzer bişey gelmişti oğlum daha 10 günlük eşim yanında oturup antep fıstığı yiyor beş dk tuvalete girdim eşim nasil bağırıyor aslı çabuk gel keremin gözü kanıyor çıktım hemen çocuğun gözünden şıpır şıpır ağlar gibi su akıyor gözünün beyazinda kocaman bir kan gibi bişey oturmuş sonra bı baktım eşim Antep fisitigi yemiş hemen anladım, sen o iç kabuğunu çocuğun gözüne düşür Allah'tan elimle hemen çıkardım bende çok korkmuştum ama bişey olmadı çok şükür. Sizinde çok şükür bişey olmamış insan vicdan azabı çekiyor çok kötü hissediyorsun
Ay benim kocada 40i bekliyor ama ben iç dikişlerimi hissederken asla yanaştırmam gerekirse iyice iyileşsin bir ay daha yanaştırmam
O kadar dikiş acı ağrı çekmişim 40 ciksada yanaşmam kusura bakmasın önce bu travmaları unutmam lazım bi 40 daha beklerim ben ayOff benimki de resmen elinde takvim Çeltik atıyor
Hahaha benim kız her yapmama pırt yapıyor sanki sınırsız gazı var anlamadım ki annem dün geldi bu her hareket sonunda pırt yaptıkça şoka girdi, barut gibi aynı diyorAy şu her hareket sonuna pırt yazman çok güldürdü beni ne güzel anlatmışsın gözümde canlandı resmen olay betimleme dediğin budur
Yaa neden duygulandırdı bu fotoğraf beniTeyzeler biz parka ciktikkkk
Canım bugün 51 günlük olduk. Ölçüleri ne olmalı acabaKaç gunluksunuz canım, taneyi bulamamış tozunu yapıyorum ben kaynamış suda demlemevgibi
Biz s..çtık ben sana diyimBunu okurken şuan plates topunda kızı zıplatıyorum alissada umrumda değil yeterki ağlamasın diyorum o raddeye geldim anlattığım bire bir Alya kesinlikle normal bı şekilde durmaz sallanmadigi sürece hep agliyor hatta bazen sallanırken bile ağlıyor
Dur hemen kaynanalık yapiiim. Çok kalın değil mi kız kıyafeti Aslıııığğğğğ gerçi kaynanalık yapsam ince demem lazımdı. Bu olsa olsa elti olurTeyzeler biz parka ciktikkkk
Selin cigercinin rollu var beyazlatmak için ona başladım Sonic alırsam yazacağım sizebenimkide kararmış kızzzz forumda biri bi kremle biraz beyazlatmıştı ama bulamadım onu
Oyy tatlı kızTeyzeler biz parka ciktikkkk
Maşallah maşallahHahaha benim kız her yapmama pırt yapıyor sanki sınırsız gazı var anlamadım ki annem dün geldi bu her hareket sonunda pırt yaptıkça şoka girdi, barut gibi aynı diyor
Cnm bugun bebeğim 41 günlük gttım aventin emziğini aldım e bebektenNe marka emzık verıyorsun cnm
Kız yazmayı unuttum maalesef bakkal emziğini de tutmadı ve benim emzik hikayem sona erdiOyy tatlı kız
Maşallah maşallah
Yeter ki çıkarsın
Cnm ben regl olmadım ama 1 gün yogun kanamam gelmişti yazmıstım hatta buraya aradan 10 gun geçti yeniden 1 günlük kanama geldi 1 gün sürüyor btıyor, regl degık bu ama çok entreasankızlar daha 40ım çıkmadan regl oldum normal mi ( baya da var kanamam tansiyonum etkiler mi bugün 18leri gördüm en düşük 14 oldu
Aventi ara ara dene canım, belki tutar kısa kısa tutup sonra daha uzun emiyorKız yazmayı unuttum maalesef bakkal emziğini de tutmadı ve benim emzik hikayem sona erdi
Cnm bzım dündü 40ımız banyo yaptık 2miz,birde dua ettim okadar suya bıseyler koymadım. Dısarıda çıkmadıkKızlar 40 çıkarma gelenekleriniz neler? Yapanlar ne gibi şeyler yaptınız ya da yapacaklar ne gibi şeyler yapacaksınız
Demin e bebekten gdip emzirme önlüğü aldım, yazın sanki çok dışarı çıkıp gezmelere gısdecekmişim gbiKız ben 3 gündür gezmedik yer bırakmadım daha kırkı çıkmadı ama bismillah deyip dönüyorum akşam döndük hep
Oyyyy tospikkkkTeyzeler biz parka ciktikkkk
İşte tamda bu yuzden evden dışarı çıkamıyorumkızlar merhaba, size kafama takılan bir şey soracağım.
ben artık dışarı çıkmak, gezmek istiyorum. Ancak 2 saatte 1 emzirmem lazım. İst da zaten bir yere varmak 1 saat en az.
Sağsam hem Atillayı emzirmek hem de ek 1 öğün süt için okdr cc nasıl çıkaracağım kafam karıştı.
Sizler nasıl yapıyorsunuz?