- 25 Mayıs 2023
- 4.161
- 6.574
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ne kız anlamadımBirde arka yaslanma yeri sabit değil ya bağlı değil bir yere sürerken fln sallanırmı acaba arkaya vs diye düşündüm vıdeolarına baktım ama bılemedım pek
Canım niye batikon kullanmadın ki doktorun mu önermedi? suyu da aslında kendime göre ayarlıyorum, bana yetecek kadar suyun içine yine suya göre batikon döküyorum yani tahmini söylersem yarım litreye 20 damla kadar döküyorum. Bu ölçüyü tamamen kafama göre yapıyorum canım.Ben hiç batikon kullanmadım galiba ondan geç iyileşiyor. Batikonlu ılık suyu nasıl hazırladın canım bende öyle yapıyım
Ben direk fisfisli batikon almıştım direk dikislere sıktım her WC çıkışımdaBen hiç batikon kullanmadım galiba ondan geç iyileşiyor. Batikonlu ılık suyu nasıl hazırladın canım bende öyle yapıyım
Nasıl başvuruyordukEvet canım e devletten baktım
Yüklü yatmamış daha, ama o 850 yatmış
Kuzum tarihe baksana
Oğlunda ki ödenek bu
Kuzum bende kullanmadım batikon hatta krem bile sürmedim kızım durmuyor hiç o yüzden tuvalete bile zor giriyorum öyle bakim yapacak bi vaktim olmadi ama arkadaşım var full bakım yaptı kurutma makinesi ile kuruttu kantaron yağı sürdü batikonla yıkadı krem sürdü onunda 3 haftada düştü dikişleri benim de yani hiç bisey farketmediCanım niye batikon kullanmadın ki doktorun mu önermedi? suyu da aslında kendime göre ayarlıyorum, bana yetecek kadar suyun içine yine suya göre batikon döküyorum yani tahmini söylersem yarım litreye 20 damla kadar döküyorum. Bu ölçüyü tamamen kafama göre yapıyorum canım.
Ben bugün çektim çıkardım ipleri ya inşallah kötü bir şey yapmamisimdirKuzum bende kullanmadım batikon hatta krem bile sürmedim kızım durmuyor hiç o yüzden tuvalete bile zor giriyorum öyle bakim yapacak bi vaktim olmadi ama arkadaşım var full bakım yaptı kurutma makinesi ile kuruttu kantaron yağı sürdü batikonla yıkadı krem sürdü onunda 3 haftada düştü dikişleri benim de yani hiç bisey farketmedi
Kuzum kulpu ayarlanabılıyor mu benım ıcın kulpun yerden yuksek ligini ölçme sansın var mı boy 177 oluncaKuzum ben siyah seviyorum ya siyah aldım bide bizim eski araba cart kırmızıydı renkten nefret ettirdi ama tente zaten Güneş ışığını geçirmiyor 50 faktör mü ne o yüzden sıkıntı olmaz
Kuzum gaza geldik, aldıkKuzum var hemde indirimde kaçırma bak ben 11 binde aldım 10 bin 650 düşmüş https://app.hb.biz/Ej4qIc8BdlOj
Yukarıdakşnden aldık bakalım nasıl çıkacak, videodan beğendikAslı kız bak bende çayıp şimdi diğerinden alcam ha
Bu her doğum yapan kadına veriliyor ben başvuru yapmadım, e devlete baksana birNasıl başvuruyorduk
Sırt kısmı kız sadece oturak yerı tututor ya ana koltukta onu dıomO ne kız anlamadım
Sen hangı renk aldınKuzum gaza geldik, aldık
Yukarıdakşnden aldık bakalım nasıl çıkacak, videodan beğendik
Bu her doğum yapan kadına veriliyor ben başvuru yapmadım, e devlete baksana bir
Hayırlı olsun kuzum bende cayıp sıgerınden alcam herhalde ama 9.20 kılo dıo kız, solo 7.4 kıloKuzum gaza geldik, aldık
Ne yazıp aratacagim kız bir şey bulamadımKuzum gaza geldik, aldık
Hahah sende bendensin bende sinirlenip kendim çıkardım iki tanesini yok be iyi yapmışsin bişey olmuyor merak etmeBen bugün çektim çıkardım ipleri ya inşallah kötü bir şey yapmamisimdir
Kuzum şuan kapalı araba açınca olcerim yok ayarlanmiyor ama yüksek alçak değil çok rahat tutarsın eşimde 1.75 göbek hizasinda kalıyor tutma yeriKuzum kulpu ayarlanabılıyor mu benım ıcın kulpun yerden yuksek ligini ölçme sansın var mı boy 177 olunca
Siyah aldım ben, diğer arabam kırmızıydıSen hangı renk aldın
Sağol canım, aman ya valla onu düşün bunu düşün çocuk yürüyecek hala anne kucağında geziyor, aldım valla ne çıkarsa bahtına, daha fazla düşünmek istemiuorumHayırlı olsun kuzum bende cayıp sıgerınden alcam herhalde ama 9.20 kılo dıo kız, solo 7.4 kılo
İşgöremezlik ödem sinden kuzumNe yazıp aratacagim kız bir şey bulamadım
Hahah hadi hayırlı olsun güle güle kullanın gelince beben içinde bi foto alırımKuzum gaza geldik, aldık
Genel anestezi oldum 14. Günüm çok şükür hiç bel ağrım baş ağrım olmadıKızlar merhaba epidural ve spinal sezaryende bel ağrısı yaşayan var mı? Genel anestezi olup memnun olan var mı?
Ayy sorma bende kaç haftadır arayıs içindeyımde arkadasmla konustım oda cıft yonlu daha ıyı dıo ama katlanınca valız gibi olsa ıyı olur dıyorum çekçeklı gercı dıom bebek kucagımda arabayı mı süreyecegım off iptal edip ondan alcam galıba bende yesıl rengi tam benlık ama siyahta cok toz vs çeker toza uyuz oluom ben grı mı alsam ki offfSiyah aldım ben, diğer arabam kırmızıydı
Sağol canım, aman ya valla onu düşün bunu düşün çocuk yürüyecek hala anne kucağında geziyor, aldım valla ne çıkarsa bahtına, daha fazla düşünmek istemiuorum
İşgöremezlik ödem sinden kuzum
Hee anladım şaseye bağlı değil adaptöre takılıyor onu diyorsun yok kiz nolcak bütün travel arabalar öyle hiç bişey olduğunu duymadımSırt kısmı kız sadece oturak yerı tututor ya ana koltukta onu dıom