2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım üzüldüm ya Allah yardımcın olsun kolik zor derler de bilmiyorum 3. Ayda rahatlıyormuş sanırım kolik bebekler öyle okumuştum inşallah olsbildiğince sakim geçirir alyakuş
Amin kuzum saol doktorda 4 ayı buluyor dedi inşallah hemen kesilir uykusuzlugu geçtim ağlaması çok üzüyor beni o ağlıyor ben ağlıyorum

Çok geçmiş olsun kuzum ya ee probiyotik konusunda ne yapacaksın kesecek misin canım. Kafam karıştı şimdi benim de yaa. Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum.
Saol Kuzum internetten de baktım aynı yazı içinde bak böyle diyor kesicem ben doktorun verdiği damlayı alicam cesaret edemiyorum vermeye

Eklentiler

• Screenshot_2024-04-02-05-41-31-952_com.android.chrome-edit.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2024-04-02-05-39-41-419_com.android.chrome-edit.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 65
ayy.keşke ay gexe uyurken odamıza bile giriyor

Kuzum ben dediğin gibi yaptım videoyu da izledim ama çok ağladı bir de patpatlarken ağzından da çıktı hep hırıltı da geçmedi en son aspiratörle burnunu çektim ama onda çığlığı bastı yanlış bir şey yapmamışımdır değil mi düzenli yaptığım zaman mı açılıyor burnun arkasındaki hırıltı devam ediyor acaba doktor açar mı götürsem

Yemek değilde beni su çok zorlıcak zaten uyuyamam heycandan mutfağı banyoyu su bulcagım yerleri kitlemem lazım
benim de öyleydi hele sezeryandan sonra yasak su içmek baya bir süre yasak kalkınca bir damacana su içtim hastaneye ziyarete gelene de 1.5tan 6 pet su siparisi verdim durdum sağlıcakla kavuşun yavrunuzla inşallah bir avazda kurtul

Aynı canım bende dün akşam yaptım hırıltı devam ediyo ama Cansu düzenli yapmak gerekiyor demişti benimki de çığlık çığlığa oldu çok normal

Kızlar Allah için bana yardımcı olun belimden rahmime çok fena ağrılar gırıyor dun çatı muayenesi oldum ama bu kadar hiç ağrı sancı çekmedim geceden beri yarım saatte bir uyandım ağrılara gittikçe şiddetleniyor ağrı tetiklemiş olabılır mı

Kızlar kanguru öneriniz var mı ? Birde 40 dolmadan bebeği dışarı çıkardınız mı? Hastane kontrolleri dışında

A Asliyokfotokopisivar canım ben önce suyu kaynatıyorum, sonra bir kupa bardağa, bir tatlı kaşığı rezene ve bir çay kaşığı kimyon koyuyorum, kaynar suyu bardağıma döküp üstünü kapatıyorum bardağın bir 5 10 dk demlenmesini bekliyorum, rezene ler aşağıya inince içiyorum, şifa niyetine

Doğum başlıyor canım hayırlı olsun

Canım bunu bana özelden atar mısın ben içe etsem

Kiraz çekirdekli kemer mi? Ben kiraz çekirdekli yastık okudum şimdi yukarıda onu sipariş ettim kemer varsa onu da deneyim. Tamam mamaları deneyelim cumartesi haberleşelim bizim kontrol günü de cumartesi doktora da sorarım hem sana da söylerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…