2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bebeklerinizin göz rengi döndü mü? Benim oğlanın hep kahveydi ama kızımın açık mavi-gri acaba kalır mı boyle ya ne zaman belli olur
Benimkininde hala dönmedi koyu mavi rengi var şimdi acaba kalırmı diye düşünüyorum bu arada kendimi doğurmuşum büyüdükce bana benziyor

Yemek değilde beni su çok zorlıcak zaten uyuyamam heycandan mutfağı banyoyu su bulcagım yerleri kitlemem lazım
Ben de su olayını düşündüm çarşamba arayıp bir sorayım gene su sıkıntı ya dilimiz damağımız kuruyor, suniyi alınca pat diye doğacağının da garantisi yok geceden doğana kadar susuz napacağız

Kaşıkla verdim çok yavaş yavaş uzun sürdü ama hallettik şükür biberon vermem inşallah çünkü memeyi bırakmasını istemiyorum

Ay sor valla bi banada haber veriver ben dayanamam valla bi bardak da olsa yine içerim gibi geliyo uyusam sıkıntı yok uyumuyorum kendımı biliyorum

Benimkide kusuyordu doktora götürdüm midesine baktı sorun yok şükür reflü dedi şurup yazdı faydasını görüyorum

kızlar bide bi şey sorcam. Şimdi biz 2 saatte biz emzirmeye kalkıyoruz ama benim kızım asla yarım saat emmiyor. 15dk ancak emziriyorum, yoruluyor hemen. Ama doğum kilosundan hiç kaybetmedi üstüne kilo almaya başladı. Ayrıca kakalı bezi de çok yani çişinide güzel yapıyor. 15dk yetiyor olabilir mi? Zor uyanıyor kan şekeri düşer diye aklım çıkıyor

Bestlak sütü yağlandırıyor. Göğsünüze masaj yapmassanız içerideki yağ bezeye döner. Masajla dağıtıyorum bezeleri sıcak suda o bende de oluyor. Bestlak kullanıyorum.

Gecmiş olsun canım İn şa Allah bu ilacın faydasını görürsünüzbu arada her doktor farklı konuşuyor şimdi biz vitamin d veriyoruz zararlımı diyor

Gecmiş olsun canım İn şa Allah bu ilacın faydasını görürsünüzbu arada her doktor farklı konuşuyor şimdi biz vitamin d veriyoruz zararlımı diyor
Canım biz kolik değiliz ama bizde de gaz çok oluyor, biz kiraz çekirdekli yastık aldık internetten mikrodalga da ısıtıp karnına koyuyorum, almadan önce de su torbası koyuyordum içine ılık su koyuyordum faydasını gördüm diyebilirim, bu arada biz bioagaia kullanıyoruz ozelllikle ben öğlen saatlerinde veriyorum faydasını gördüm diyebilirim rahatlatti bayağı aslında ama tabi her bebekte farklılık gösterebilir.

Bana da öyle geldi annem sarı tülbent mantığıyla böyle yaptı. Tamam cnm çıkarayım
Evet eskiler sarı tülbent ser dedi bize de ama daha da göz yanılması olıyor bence canım biz bütün geceyi beyaz ışığın tam altında baby nest içinde yatırmıştık

Kızlar benim bebem uykusu gelince eee eee demeyi öğrendi mesela uyutmaya çalışırken başkasıyla sohbet edeyim falan hemen eee eee ee diye söylenmeye başlıyor eee dediğimde de susuyor. Bugün kalça ultrasonu bakan doktor işte şey dedi, beyaz gürültü vs dinletebilirsiniz dedi ama Ali Kerem o arada uykusu geldiği için eee diyordu dedim ki yok biz eee söylüyoruz. Allah Allah ya dedi güldü çok komik geliyor bana öyle yapınca

Bizde kolik diğiliz ama gazımız var en çokta sabah 10 sonra oluyor su torbasını nasıl kullanıyordun

Bizde kolik diğiliz ama gazımız var en çokta sabah 10 sonra oluyor su torbasını nasıl kullanıyordun
Erkek bebeklerde gaz sıkıntısı daha çok oluyormuş zaten kuzum normal su torbasına sıcak su koyuyordum tabi miktarı az ve sıcaklığı da çok değil, karnına koyuyordum sonra ayaklarının altına en azından sakinliyordu. Şimdi de kiraz çekirdekli.yastik aldık karnına koyuyoruz yatmadan önce onu daja yeni başladık kullanmaya bakalım inşallah faydasını görürüz. Bu arada biz gaz damlasını normalde akşam veriyorduk ama 3 gündür öğlen 12 gibi verince daha rahat ediyor gün boyu onu fark ettik. Yani saati de önemli bence

ayy ben brincide ve zirvede bırakmak istiyorum ben bide kvden falan aşırı bunaldım gitse diye gözünün içine bskıyorum
İşte o konularda da tecrübe sahibi oluyorsun. Mesela ilkinde kv her şeyime karisabilecegini sanıyordu sürekli akıl vermeye çalışıyordu vs. Bunda ağzını gram açmadı çünkü fırsat vermedim yani tecrübeliyim hatta sıkıldı 5.gun kendi gitti, gidiş o gidiş

Hahah yerim ya cimcime boyuna posuna bakmadan ninni mi söylüyor

Aptamilden Holleye geçtim cumartesi, şimdi de sma comfort alsam çok mu sık değişmiş olurum?
ben de aynı şeyi düşünüyorum canım hippten sma ondan holleye çok mu değişirim diye şimdi memnunum da riske girmek istemedim istersen kullanayım smayı haftaya konusalım sen de kullan ona göre bakalım yanlıs biberon da çok iyi dr browns onu al canım kiraz çekirdekli kemer de biz de yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…