Benimkininde hala dönmedi koyu mavi rengi var şimdi acaba kalırmı diye düşünüyorum bu arada kendimi doğurmuşum büyüdükce bana benziyorKızlar bebeklerinizin göz rengi döndü mü? Benim oğlanın hep kahveydi ama kızımın açık mavi-gri acaba kalır mı boyle ya ne zaman belli olur
ay benimde gecer insallah hemen 5 gün oldu bugün.Benimde sezaryen sonrası olmuştu 10 güne geçti canım
Ben de su olayını düşündüm çarşamba arayıp bir sorayım gene su sıkıntı ya dilimiz damağımız kuruyor, suniyi alınca pat diye doğacağının da garantisi yok geceden doğana kadar susuz napacağızYemek değilde beni su çok zorlıcak zaten uyuyamam heycandan mutfağı banyoyu su bulcagım yerleri kitlemem lazım
Kaşıkla verdim çok yavaş yavaş uzun sürdü ama hallettik şükür biberon vermem inşallah çünkü memeyi bırakmasını istemiyorumCanım ben de aynı endişeden geçtim. Sütüm geliyordu ama bebeğimememiyordu. Kilo kaybı oldu sarılık olmadı ama mama takviye etmek istediler. Mamayı da kaşık biberonla içir dediler. öyle lıkır lıkır dökme ama minik minik eday diye bir marka var onun kaşık biberonla yedirebilirsin. Bebeğe meme tutmayı ve emmeyi EDS yöntemiyle öğrettim inşallah. İstersen bir bak internetten memeden soğumasını istemezsen öyle de mememi emerken takviye mamayı eşzamanlı verebilirsin. Çok çok geçmiş olsun.
Ay sor valla bi banada haber veriverBen de su olayını düşündüm çarşamba arayıp bir sorayım gene su sıkıntı ya dilimiz damağımız kuruyor, suniyi alınca pat diye doğacağının da garantisi yok geceden doğana kadar susuz napacağız
Benimkide kusuyordu doktora götürdüm midesine baktı sorun yok şükür reflü dedi şurup yazdı faydasını görüyorumKızlar kayra 2 3 gündür çok sık kusmaya başladı bu çok canımı sıkıyor doktorumuza yazdık ateşi ve ishal varmı diye sormuş ama yok çocuğum emiyor kusuyor haliyle tekrar emmek istiyor üst başada yetişemiyorum artık ne olacak şurup yazdı ama pek fayda göremedik sizde durumlar nasıl
Bestlak sütü yağlandırıyor. Göğsünüze masaj yapmassanız içerideki yağ bezeye döner. Masajla dağıtıyorum bezeleri sıcak suda o bende de oluyor. Bestlak kullanıyorum.Arkasına tekrar kaka yaptı o turuncu geldi çok şükür korktum bian kuzum sanırım ön süt çok aldı internetten baktım şimdi bu arada ben bestlak bıraktım ya bir gün içtim ertesi gün mememde beze gibi biseyler olmaya başladı bide taş gibi oldu çocuk zor tuttu sagmaya çalıştım süt gelmedi Alya emince geldi bitek ay fenaydi
Gecmiş olsun canım İn şa Allah bu ilacın faydasını görürsünüzKızlar acilden yeni geldik... Alya kuşum kolik olmuşdünden beri çok sık bir şekilde hiç bişey yokken bı çığlık kıyamet ağlamaya başlıyor yavrumun gözünden yaş geliyor en son morarir gibi oldu hemen eşimi aradım hastaneye gittik. Doktor karnina bakınca direk kolik dedi. Sürekli emmek ister öyle rahatlayacagini düşünür verme dedi emzikle oyala 2 saatte bir emzir sık emzirmekte gaz yapar dedi her yediğine dikkat et yoğurt süt baklagil yeme dedi süt ve süt urunleri gaz yapar dedi bende gaz yapmasın diye tavuk yiyordum habire tavuk çok gaz yapar dedi ee ben ne yicem Allah aşkına geriye bı tek et kalıyor hergun et mi yicem probiyotik içinde şöyle söyledi; bir kaç ülkede d vitamini gibi doğumda başlatıyorlar fakat doğru olup olmaması ile ilgili yeterli veri yok çünkü bebeğin karnında probiyotik üretimi şuan yok 6.ayda başlıyor o yüzden damlayida o zaman kullanmak gerekiyor sen şuan verirsin bişey yok zannedersin aylar sonra karaciğerinde zarar verdiği ortaya çıkabilir dedi resimdeki damlayı verdi sabah akşam 10 damla şeklinde nöbetçi eczanede yoktu yarın alicam bize dua edin işe yarasın damla çünkü doktor bunlar bitkisel damlalar kesin işe yarar diyemez kimse tamamen şans bu markayı kullanacaksin 10. Günde şikayet devam ediyorsa farklı bir markaya geciceksin dedi (biogaia için hiç bir işe yaramıyor dedi buarada)
Canım biz kolik değiliz ama bizde de gaz çok oluyor, biz kiraz çekirdekli yastık aldık internetten mikrodalga da ısıtıp karnına koyuyorum, almadan önce de su torbası koyuyordum içine ılık su koyuyordum faydasını gördüm diyebilirim, bu arada biz bioagaia kullanıyoruz ozelllikle ben öğlen saatlerinde veriyorum faydasını gördüm diyebilirim rahatlatti bayağı aslında ama tabi her bebekte farklılık gösterebilir.Gecmiş olsun canım İn şa Allah bu ilacın faydasını görürsünüzbu arada her doktor farklı konuşuyor şimdi biz vitamin d veriyoruz zararlımı diyor
Ya ben gün olarak bilmiyorum ama iki iki buçuk hafta sonra tam iyileşti sanırım benimkicanım senin kaç günde eridi dikişlerin
Evet eskiler sarı tülbent ser dedi bize de ama daha da göz yanılması olıyor bence canım biz bütün geceyi beyaz ışığın tam altında baby nest içinde yatırmıştıkBana da öyle geldi annem sarı tülbent mantığıyla böyle yaptı. Tamam cnm çıkarayım
Geçer canımay benimde gecer insallah hemen 5 gün oldu bugün.
Bizde kolik diğiliz ama gazımız var en çokta sabah 10 sonra oluyor su torbasını nasıl kullanıyordunCanım biz kolik değiliz ama bizde de gaz çok oluyor, biz kiraz çekirdekli yastık aldık internetten mikrodalga da ısıtıp karnına koyuyorum, almadan önce de su torbası koyuyordum içine ılık su koyuyordum faydasını gördüm diyebilirim, bu arada biz bioagaia kullanıyoruz ozelllikle ben öğlen saatlerinde veriyorum faydasını gördüm diyebilirim rahatlatti bayağı aslında ama tabi her bebekte farklılık gösterebilir.
Erkek bebeklerde gaz sıkıntısı daha çok oluyormuş zatenBizde kolik diğiliz ama gazımız var en çokta sabah 10 sonra oluyor su torbasını nasıl kullanıyordun
evet narkozdan dolayısıyla bişey yiyip içmek yasakBizimfreya_ yla 04.04.2024 çok denk geldi tarihe bayıldım bu arada gece 12 den sonra bişey yiyip içmeyin dedimi size su bile içme dedi bana ne alaka anlamadım
Beklemek bi süre sonra sıkıntı açılman varmıydı
İşte o konularda da tecrübe sahibi oluyorsun. Mesela ilkinde kv her şeyime karisabilecegini sanıyordu sürekli akıl vermeye çalışıyordu vs. Bunda ağzını gram açmadı çünkü fırsat vermedim yani tecrübeliyimayy ben brincide ve zirvede bırakmak istiyorumben bide kvden falan aşırı bunaldım gitse diye gözünün içine bskıyorum
Hahah yerim ya cimcime boyuna posuna bakmadan ninni mi söylüyorKızlar benim bebem uykusu gelince eee eee demeyi öğrendimesela uyutmaya çalışırken başkasıyla sohbet edeyim falan hemen eee eee ee diye söylenmeye başlıyor eee dediğimde de susuyor. Bugün kalça ultrasonu bakan doktor işte şey dedi, beyaz gürültü vs dinletebilirsiniz dedi ama Ali Kerem o arada uykusu geldiği için eee diyordu dedim ki yok biz eee söylüyoruz. Allah Allah ya dedi güldü çok komik geliyor bana öyle yapınca
ben de aynı şeyi düşünüyorum canım hippten sma ondan holleye çok mu değişirim diyeAptamilden Holleye geçtim cumartesi, şimdi de sma comfort alsam çok mu sık değişmiş olurum?