2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Bende senin gibi küveze git gel çok hırpalanmıştım ayakta çok kalmıştım koşturmaca içinceydim anca eve geldiğimde kendime gelmiştim her hastaneye gittiğim gün çok acıyordu ama o da normal tabi canım en kısa zamanda rahatlarsın inşallah

Canım Allah yardımcın olsun şifa bulsun bebeğin zaten crp enfeksiyonda antibiyotik başlattılarsa küvezde minimum 1 hafta kalmak zorunda oluyor antibiyotik 1 hafta da tedavisi tamamlanıyor bizimde öyle olmuştu. Merak etme şuan orada sağlığına kavuşmak için ona iyi gelecek sende biraz dinlen bebeğine güç toparla

İki defa ölçtüm 36.5 ve ya 7 gösterdi ..kaç gösterdi sende?

Ya ben korse rahim sarkması yapıyor diye duydum o yüzden hiç takmadım, rahim kendi kendine toparlıyor bence geri kalanı da sporla eriteceğiz sanırım
Aaaa . Toplasın diye uğraşıyoruz. Bi de sarkıtıyor muymuş ya

benim doktorum korse asla toparlamaz diyet ve spor zamanı gelince dedi
Ben birkaç haftaya emzirme diyetine başlayacağım diyetisyen eşliğinde. Kendimi hiç mutlu hissetmiyorum böyle

Bıcakk giriyor gibi oluyor.
Biz emzirirken rahim uyariliyormus canim. Rahmimiz böyle böyle eski haline donecekmis. İlk 5-6 gun brniy de çok zorladı.
Ama yavas yavaş gecti
Evet canım şükür geçti artık

Darısı başıma bende hala bisey yok dünden beri aşağı çok baskı var dediğin gibi zor oturuyorum bende ama tık yok artık başıma ağrılar giriyo zor dayanıyorum bekledikçe nasıl dogurcam korkusuda sarıyo of

Canım beslemeden önce üstünü süt bebeğin ben avuç içlerine ayak tabanlarını ıslak mendille siliyordum ıslatıp , topuğuna vuruyordum cimciriyordum parmak uçlarımla ayak altını, bezini açıp önce bezini değişiyordum poposuna ıslak mendille siliyordum , ıslak mendil paketini ya da boş su şişesini sıkıp hışırtı yapıyordum, çene altını gıdısını okşuyordum şiiii diye sesleniyordum ben böyle böyle uyandırdım ikisini de her yolu deniyordum bazen hepsini aynı anda yaptığım bile oluyordu uyanmıyorlardı beslerken bi elimde hep ıslak mendil her yerlerini siliyordum öyle öyle oldu

Kuzum ben Tuğba hanıma götürdüm ama acil doktoru Haşim beyi önerdi bir sonrakinde ona goturucem

@The canım senin dikişlerin, ağrıların ne alemde
şoktayım ama galiba benim dikişlerim yeniden açılmaya başladı çıldırmak üzereyim
Canım sen başka bi doktora gitsen kendi doktorun beceremiyo bu işi galiba sanada işkence oluyo. İkinci kez dikerlerken uyusturmuslarmiydi

İlk günler benimkide çok çok fazla uyuyordu ama çok şükür sarılık olmadı

Kızlar emzirme doneminde antibiyotik bebeğe geçiyor mu? Normal doğum yapanlara da vermişler gördüğüm kadariyla bana verilmedi ben zaten doğumdan bir hafta önce antibiyotik tedavisi de gördüm ondan beridir toparlanamiyorum normalde bırakın antibiyotik kullanmayi ağrı kesici bile kullanmam kendim atlatirim ama hamilelikte kulladim diye mi nedir bagisikligim çok düştü diyorum ya kemiklerim çok ağrıyor diye şimdi usumeyede başladım battaniye altından çıkamıyorum doğumdan beri ara ara boğazım acıyor zaten şuan yine acıyor tuzlu su ile gargara yaptım parol ictim ama ateşim çıkar diye korkuyorum olaki öyle bir durumda antibiyotik verirlerse sıkıntı olur mu bebek için?

Ay bebeğim asla uyumuyor bu gece beni delirtmek üzere ısrarla sallamayacağım bu yüzden başından da ayrılamıyorım sürekli kucağa al geri koy al geri koy belim koptu 3 saattir böyleyiz zaten mama saati geldi diğeri uyuyor bu asla tam gözünü kapatıyor hop geri açıyor verdikçe de mama yiyor ilk defa doymak bilmedi bugün gezmeye çıkardık hava da sıcaktı geldiğimiz gibi yıkadık isilik olmasınlar diye sonrasında banyodan sonra bu uyudular 2 kez derin uyudular o yüzden uyumuyor sanırım inşallah gece uyur ya ısrarla odadan çıkarmıyorum ışıkta açmıyormuş inat ben ondan inat söylemediğim ninni kalmadı ee ee demekten boğazım şişti bir de ayaklarını keşfediyor sanırım her yere ayağını vuruyor yatakta ikizi de yavrum dayak yedi durdu bundan bi hırçınlaştı bu gece anlamadım gitti gazını çıkardık çıkaracak gaz kalmadı en son yüz üstü yatırıp poposunu piş pişledim 15 dk uyudu sadece yüz üstü çevirdim uyudu sanıp geri uyandı yine başladı mesaim keşke duşu gece aldırsaydım ya salak gibi gündüz gelince aldırdm bir saha tövbe gece hariç yıkamam ..

Çok geçmiş olsun canım Allah kavuştursun sizi sağalsın bebişinAmin

Kuzum ben doğumdan önce doğuma girdiğim güne kadar antibiyotik kullandım 1 hafta doğum yaptığım gibi sezeryan sonrası tine antibiyotik kullandım toplam 2 hafta antibiyotik kullandım hamileyken aksef 500 mg sezeryan sonrası aksef 1000 mg kullandım sürüm sağıp küvezdeki bebeklerime götürdüm hatta idrar söktürücü hap da kullandım süt verirken

Benimkide az yedi uyuyor hala ilacları duruyor burnu temizlenmeli bekliyorum uyansın diye aç aç nasıl uyuyor anlamıyorum normalde 2 saati bile beklemez

Çok uykulu halde mii habire uyuyor mu?
Çiş ile atılıyor sarılık ve bol bol yemesi lazım Çoğu bebekte oluyormuş sarılık bende cok üzülmüştüm Başımıza geldiğinde ama herkes çok normal karsılıyor anlamadııgm şekilde

Kuzum senin bebeklerde crp yükseldi mi hiç? Belirtileri ne biliyor musun

Benimkide az yedi uyuyor hala ilacları duruyor burnu temizlenmeli bekliyorum uyansın diye aç aç nasıl uyuyor anlamıyorum normalde 2 saati bile beklemez
Değişikler canım hiç sorma seninkide bugün değişik aç nasıl uyuyor cidden bazen benimkiler de az emiyor 4 saat uyuyor şaka gibiler.. ay nasıl uyanınca burnunu temizlikten uykusu açılmaz mı nasıl geri yatırıcan ben uyumadan önce yapıyorum yoksa hayatta uyumazlar benimkiler aman aman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…