1000 mg sezeryan sonrası bir de yanında idrar söktürücü kullandımCanım kaç mg kullandın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000 mg sezeryan sonrası bir de yanında idrar söktürücü kullandımCanım kaç mg kullandın
Bende senin gibi küveze git gel çok hırpalanmıştım ayakta çok kalmıştım koşturmaca içinceydim anca eve geldiğimde kendime gelmiştim her hastaneye gittiğim gün çok acıyordu ama o da normal tabi canım en kısa zamanda rahatlarsın inşallahAslında benimde 4.5.gun rahatlamaya başlamıştı. Sonra bebeğim rahatsızlandı hst doktor derken Bn çok uzun süre ayakta kaldım 4.gunuydu daha. O panikle düşünemedim merdivenleri fln hızlıca indim. O günden sonra ağrım yeniden arttı. Bnde öyle yapayım önerin için teşekkürler
Benim de ağrım uzun süre devam etti maalesef canım inşallah en kısa zamanda geçer senin deAnladım canım geçmiş olsun. Öyle bisey grunmuyor bnde şimdilik ama ağrım devam ediyor. Bugün 9.gun
Canım Allah yardımcın olsun şifa bulsun bebeğin zaten crp enfeksiyonda antibiyotik başlattılarsa küvezde minimum 1 hafta kalmak zorunda oluyor antibiyotik 1 hafta da tedavisi tamamlanıyor bizimde öyle olmuştu. Merak etme şuan orada sağlığına kavuşmak için ona iyi gelecek sende biraz dinlen bebeğine güç toparlaBebeğimi uyandıramadım ne yaptıysam uyanmadı yüzünü bile yıkadım hastaneye götürdük dünkü acil doktoru çok büyük hata yapmış crp değeri 28 olan bebeği nasil taburcu eder dedi doktor bebeğimi yoğun bakıma aldılar en az bir hafta kalacakmış dua beklerim ben ona çok zor kavuştum perişanım şuan
İki defa ölçtüm 36.5 ve ya 7 gösterdi ..kaç gösterdi sende?Kızlar bebişiniz hiç ateşini ölçtünüzmü sanki ateşi var gbi. Aynı zamandada kakası nadirleşti her bezi poklu değil artık ama bıkac gundur kakası sıvı. Bnde koltuk altına konulan ates ölçerden var. Kaça kdr normal sayılıyor?
Aaaa . Toplasın diye uğraşıyoruz. Bi de sarkıtıyor muymuş yaYa ben korse rahim sarkması yapıyor diye duydum o yüzden hiç takmadım, rahim kendi kendine toparlıyor bence geri kalanı da sporla eriteceğiz sanırım
Ben birkaç haftaya emzirme diyetine başlayacağım diyetisyen eşliğinde. Kendimi hiç mutlu hissetmiyorum böylebenim doktorum korse asla toparlamaz diyet ve spor zamanı gelince dedi
Evet canım şükür geçti artıkBıcakk giriyor gibi oluyor.
Biz emzirirken rahim uyariliyormus canim. Rahmimiz böyle böyle eski haline donecekmis. İlk 5-6 gun brniy de çok zorladı.
Ama yavas yavaş gecti
Darısı başıma bende hala bisey yok dünden beri aşağı çok baskı var dediğin gibi zor oturuyorum bende ama tık yok artık başıma ağrılar giriyo zor dayanıyorum bekledikçe nasıl dogurcam korkusuda sarıyo ofGünaydın kızlaar. Adaya veda sırası bizde gibi görünüyor muayeneye gelmeden sabah 10.00da nişanım geldi. Şimdi nst çekiliyor. Ağrılar çok farklı. Ön taraftaki baskı çok dayanılmaz. Dünden beri popumun üstüne oturamıyorum. Pilates topunda bile otursam rahatsızlık hissi vardı . Sanki tuvaletim geldi de tutuyor gibi. Gece boyunca sancı gibi değil de vajinamın orda bebeğin kafasını ittirmesi ile ağrı oluştu. Hiç uyuyamadım yatakta dönerken belim çok ağrıdı. Bacaklarım da öyle. Kabus gibiydi. Bana dua edin lütfen bi de boğaz enfeksiyonu geçiriyorum bir türlü iyileşemedim. Domuz gribi gibi. Tam da antibiyotik isteyecektim doktordan
Canım beslemeden önce üstünü süt bebeğin ben avuç içlerine ayak tabanlarını ıslak mendille siliyordum ıslatıp , topuğuna vuruyordum cimciriyordum parmak uçlarımla ayak altını, bezini açıp önce bezini değişiyordum poposuna ıslak mendille siliyordum , ıslak mendil paketini ya da boş su şişesini sıkıp hışırtı yapıyordum, çene altını gıdısını okşuyordum şiiii diye sesleniyordum ben böyle böyle uyandırdım ikisini de her yolu deniyordum bazen hepsini aynı anda yaptığım bile oluyordu uyanmıyorlardı beslerken bi elimde hep ıslak mendil her yerlerini siliyordum öyle öyle olduKızlar benim bebiş bugün hiç uyanmıyor neredeyse ya. Kaldırmaya çalışıyorum biraz emiyor uyuyor. Bezleri de kakalı ama yine de korkuyorum. Sarılık oldu kesin Napıcam nasıl uyandırıcam hiç bilmiyorum. Uyandırıyorum memede uyuyor hemen
Kuzum ben Tuğba hanıma götürdüm ama acil doktoru Haşim beyi önerdi bir sonrakinde ona goturucemEsenler medipole çok yakınım bende hangi doktora götürüyorsun canım memnun musun bende götüreyim
Canım çok üzüldüm rabbim şifalar versin demekki enfeksiyon var vücudunda inşallah hızlıca toparlar annesi dualarım sizinle
Bizimki sıvı diğil ama yıkayınca zor çıkıyor yağlı gibi doktor normal dediKızlar bebeklerinizin kakası nasıl Alya biraz sıvı kaka yapıyor bide sanki mukuslu gibi tam anlayamıyorum da öncesi turuncu içinde beyaz pütürlü olurdu değişti kakası
Canım sen başka bi doktora gitsen kendi doktorun beceremiyo bu işi galiba sanada işkence oluyo. İkinci kez dikerlerken uyusturmuslarmiydi@The canım senin dikişlerin, ağrıların ne alemde
şoktayım ama galiba benim dikişlerim yeniden açılmaya başladı çıldırmak üzereyim
İlk günler benimkide çok çok fazla uyuyordu ama çok şükür sarılık olmadıKızlar benim bebiş bugün hiç uyanmıyor neredeyse ya. Kaldırmaya çalışıyorum biraz emiyor uyuyor. Bezleri de kakalı ama yine de korkuyorum. Sarılık oldu kesin Napıcam nasıl uyandırıcam hiç bilmiyorum. Uyandırıyorum memede uyuyor hemen
Çok geçmiş olsun canım Allah kavuştursun sizi sağalsın bebişinAminBebeğimi uyandıramadım ne yaptıysam uyanmadı yüzünü bile yıkadım hastaneye götürdük dünkü acil doktoru çok büyük hata yapmış crp değeri 28 olan bebeği nasil taburcu eder dedi doktor bebeğimi yoğun bakıma aldılar en az bir hafta kalacakmış dua beklerim ben ona çok zor kavuştum perişanım şuan
Kuzum ben doğumdan önce doğuma girdiğim güne kadar antibiyotik kullandım 1 hafta doğum yaptığım gibi sezeryan sonrası tine antibiyotik kullandım toplam 2 hafta antibiyotik kullandım hamileyken aksef 500 mg sezeryan sonrası aksef 1000 mg kullandım sürüm sağıp küvezdeki bebeklerime götürdüm hatta idrar söktürücü hap da kullandım süt verirkenKızlar emzirme doneminde antibiyotik bebeğe geçiyor mu? Normal doğum yapanlara da vermişler gördüğüm kadariyla bana verilmedi ben zaten doğumdan bir hafta önce antibiyotik tedavisi de gördüm ondan beridir toparlanamiyorum normalde bırakın antibiyotik kullanmayi ağrı kesici bile kullanmam kendim atlatirim ama hamilelikte kulladim diye mi nedir bagisikligim çok düştü diyorum ya kemiklerim çok ağrıyor diye şimdi usumeyede başladım battaniye altından çıkamıyorum doğumdan beri ara ara boğazım acıyor zaten şuan yine acıyor tuzlu su ile gargara yaptım parol ictim ama ateşim çıkar diye korkuyorum olaki öyle bir durumda antibiyotik verirlerse sıkıntı olur mu bebek için?
Benimkide az yedi uyuyor hala ilacları duruyor burnu temizlenmeli bekliyorum uyansın diye aç aç nasıl uyuyor anlamıyorum normalde 2 saati bile beklemezAy bebeğim asla uyumuyor bu gece beni delirtmek üzere ısrarla sallamayacağım bu yüzden başından da ayrılamıyorım sürekli kucağa al geri koy al geri koy belim koptu 3 saattir böyleyiz zaten mama saati geldi diğeri uyuyor bu asla tam gözünü kapatıyor hop geri açıyor verdikçe de mama yiyor ilk defa doymak bilmedi bugün gezmeye çıkardık hava da sıcaktı geldiğimiz gibi yıkadık isilik olmasınlar diye sonrasında banyodan sonra bu uyudular 2 kez derin uyudular o yüzden uyumuyor sanırım inşallah gece uyur ya ısrarla odadan çıkarmıyorum ışıkta açmıyormuş inat ben ondan inat söylemediğim ninni kalmadı ee ee demekten boğazım şişti bir de ayaklarını keşfediyor sanırım her yere ayağını vuruyor yatakta ikizi de yavrum dayak yedi durdu bundan bi hırçınlaştı bu gece anlamadım gitti gazını çıkardık çıkaracak gaz kalmadı en son yüz üstü yatırıp poposunu piş pişledim 15 dk uyudu sadece yüz üstü çevirdim uyudu sanıp geri uyandı yine başladı mesaim keşke duşu gece aldırsaydım ya salak gibi gündüz gelince aldırdm bir saha tövbe gece hariç yıkamam ..
Çok uykulu halde mii habire uyuyor mu?gözünün içinde yok ama burnu ve göz çevresinde bariz var. Sütümün de yettiğini düşünüyorum baya o emdiği halde akmaya devam ediyor, zatwn aç olunca emiyor ama aç olmayınca bırakıyor kendisi. Daha 3 günlük Ama kesin sarılık başlangıcı, nasıl atacağım bilmiyorum
Kuzum senin bebeklerde crp yükseldi mi hiç? Belirtileri ne biliyor musunKuzum ben doğumdan önce doğuma girdiğim güne kadar antibiyotik kullandım 1 hafta doğum yaptığım gibi sezeryan sonrası tine antibiyotik kullandım toplam 2 hafta antibiyotik kullandım hamileyken aksef 500 mg sezeryan sonrası aksef 1000 mg kullandım sürüm sağıp küvezdeki bebeklerime götürdüm hatta idrar söktürücü hap da kullandım süt verirken
Değişikler canım hiç sorma seninkide bugün değişik aç nasıl uyuyor cidden bazen benimkiler de az emiyor 4 saat uyuyor şaka gibiler.. ay nasıl uyanınca burnunu temizlikten uykusu açılmaz mı nasıl geri yatırıcan ben uyumadan önce yapıyorum yoksa hayatta uyumazlar benimkiler aman aman.Benimkide az yedi uyuyor hala ilacları duruyor burnu temizlenmeli bekliyorum uyansın diye aç aç nasıl uyuyor anlamıyorum normalde 2 saati bile beklemez