2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Bebeğimi uyandıramadım ne yaptıysam uyanmadı yüzünü bile yıkadım hastaneye götürdük dünkü acil doktoru çok büyük hata yapmış crp değeri 28 olan bebeği nasil taburcu eder dedi doktor bebeğimi yoğun bakıma aldılar en az bir hafta kalacakmış dua beklerim ben ona çok zor kavuştum perişanım şuan

Esenler medipole çok yakınım bende hangi doktora götürüyorsun canım memnun musun bende götüreyim
Canım çok üzüldüm rabbim şifalar versin demekki enfeksiyon var vücudunda inşallah hızlıca toparlar annesi dualarım sizinle

Çok geçmiş olsun dualarım sizinle

Cnm ateşi varmıydı peki bebegının?
Üzülme cnm küvezde toparlar inşallh en kısa zamanda yine kucagına alacaksın, sanki bnımde bebegımın ateşi var gbi. Tüm gün uyudu çoğunlukla.

Nasıl yani canım anne sütüyle karışmaması lazım hangi mama kullanıyordunuz hangisine geçtiniz
Anne sütü ile aynı anda mama vermemek lazım yani bi saat iki saat ara vermek lazım ikisi arasında. Aptamil kullanıyorduk ama Hölle'ye geçtik artık kusmuyor ama hangisi etki etti emin değilim. Bi de biz mamayı çalkalıyorduk şakır şakır ayran gibi ama öyle olmamalıymış baloncuklar gaz yaparmış, şimdi avuçlarımız arasında fış fış oto yıkama makineleri gibi sanki ellerimizi ısıtıyor gibi çalkalıyoruz mamayı.

canım yapıyorum bunları 5dk emiyor sonra uyuyor uyanmıyor

Anladım canım geçmiş olsun. Öyle bisey grunmuyor bnde şimdilik ama ağrım devam ediyor. Bugün 9.gun

Cnm ateşi varmıydı peki bebegının?
Üzülme cnm küvezde toparlar inşallh en kısa zamanda yine kucagına alacaksın, sanki bnımde bebegımın ateşi var gbi. Tüm gün uyudu çoğunlukla.
Ateşi yok burnu da soğuk oluyordu hatta düne kadar hiç birşeyi yoktu dün sabah sağlık ocağına götürdüm topuk kanı sonra az emmeye başladı akşamda ilk kontrolü vardı doktor rengi sarı gibi dedi emmeyi birden azalttı deyince enfeksiyon bakalım dedi o şekilde belli oldu az az emiyordu zorla saatlerce emziriyordum bugün uyandiramadim işte gözünü açmadan uyudu rengi sarardı

Kacinci gununuzdesiniz. Sarilik başlamış olabilir. Ama bzim doktorumuz çisli ve kakalı bez sayısı önemli dedi. Yani o sekilde atılıyor aslında. Yeterli beslenebilior mu ona bakın sutunuz yeterli mi? Bide yüzünden gözündeki beyaz kısımların sarıya dönmesi gözle bakılınca anlaşılıyor

gözünün içinde yok ama burnu ve göz çevresinde bariz var. Sütümün de yettiğini düşünüyorum baya o emdiği halde akmaya devam ediyor, zatwn aç olunca emiyor ama aç olmayınca bırakıyor kendisi. Daha 3 günlük Ama kesin sarılık başlangıcı, nasıl atacağım bilmiyorum

Aslında benimde 4.5.gun rahatlamaya başlamıştı. Sonra bebeğim rahatsızlandı hst doktor derken Bn çok uzun süre ayakta kaldım 4.gunuydu daha. O panikle düşünemedim merdivenleri fln hızlıca indim. O günden sonra ağrım yeniden arttı. Bnde öyle yapayım önerin için teşekkürler

bizim bebiş de böyle oldu ya...kafayı yiyeceğim artık. Resmen uyandıramıyorum uyandırınca emiyor ama memede hemen uyuyakalıyor. Yarın kontrolümüz var.inşallah güzel şeyler duyarız

valla en büyük tavsiyem direk mamaya başlamak olur benim de sütüm boldu ama yüksek sarılık oldu. bugünki aklım olsa ilk gün başlardım takviyeye. 1 kere gece 1 kere gündüz veriyorum hala. Kan şekeri yükselince anneyi de güzel emiyor. biran önce mama takviyesi derim

ben dün akşam sizin sonucu görünce şaşırdım açıkçası ama gece gece panikletmek istemedim, en yüksek 5 olması gerekmiyor mu? toparlarlar küvezde, üzülmeyin. Emzirebilmenize müsade ediyorlar mı?

Sen mama verıyomuydun cnm

ay evde hep tekim ben bebekle tv de açmasam deliririm duvarlarla konuşurum kocam da 830 gibi geliyor onla da hiç durmadan gelince ne kadar konuşabilirim babasının sesini tanıyacak kadar
Evet zor canım ben zaten uyuyorlar telle uğraşıyorum ya da telden izliyorum kulaklık takıp onlar uyurken tabi ama kv ye gittiğimizde Tv açık maalesef ve benimkiler Tv ye bakıyor hep yastıkla kapatıyorum hatta bir kızım yastığı önüne koyunca sinirlenip ağlıyor şimdi zorla kapatıyorum önünü çünkü kp asla kapatmıyor Tv yi haber izliyor bende kızlarla hep konuşuyorum Tv ye odaklanmasınlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…