2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
O çok az kalkıklık bizimkinde de var ama yoktu zamanla o şekilde yattı kıvrıldı şimdi kafa yastığında düz yatırıyorum kulağını kıvırmasına izin vermiyorum hep o tarafa yatmaktan hem kulağı kıvrıldı hem de kafası yamuldu düzelir bence 3 aya kadar hala uzuvları değişiyor kıkırdak yapı

Kizlar bebegimin burnunu temizledim görünür yerde de bişey yok burnunda temiz. Ama hala hırılti var acaba üşüdümü ki. Bu hirilti için ne yapabilirim. Eczanelerde satilan bebek burun spreyinimi alsam acaba
hırıltı sadece balgam olduğu için oluyor bazı bebeklerde kronik o durum burnunu serumla yıkayıp boynuna pıtpıt vurmanız lazım yüz üstü. benim oğlumda da var sürekli haftada bir yıkarım burnunu serumla 40ndan buyana şun bir buçuk yaşında burnunu sürekli hafta bir ne olursa olsun yıkıyorum serumla çünkü sinüsleri birikirse hasta oluyor burun tıkanıklığıda zaten boğaz enfeksiyonu yapar oda çok kötü şükür bu oğlumda yaşamadım bunu yaptığımdan bu yana dene derim çünkü spreyler geçici

Oy o popo benimde gitti ne güzel iyiydik öyle geri döööğğnnn tülayyyy
O popoyu ben de çok sevmiştim
Bir de benim ilk doğumumda doğumdan sonra göbeğim biraz sarkmisti, birkaç ayda toparlandı anca. Bunda sarkma falan da olmadı. Eşim diyor ki gitgide daha kolaylaşıyor, seneye daha iyi olacak inanıyorum diyor benim koca niyeti bozdu galiba

Benim sütüm azaldı doktor bize uzayan sarılık dedi canım, bizim ki hemen düşmezmiş en son 13.8 di bizimkide sizin bebek kav günlük

canım çok gereksiz birşey biliyormusun onu bizim yapabilmemiz için acı badem gibi yerlerde sağında solunda ebeler hemşireler son sistem ağrı kesiciler vermeleri lazım ki prensesler gibi foton felan olsun. sezeryan cerrahi bir işlem inan bana emzirirken bile başında dikilenlere sinir oluyorsun değil ki oda süsünü gözün görsün. bence evde 40 mevlütünde güzel birşeyler yaparsın ben öyle yapmıştım içime de sindi

Cnm çekinirsn ben çekindim doğum öncesi doğumda doğum sonrası çok da güzel olmuşlar iyi ki yaptrmsim

Canım kaç günlük bebiş, bugün mü girdi fototerapiye. Banada doktor emzir dedi ama benim sütümde gitti üzüntüden ciddi anlamda.
Kuzu benim bebeğin adı Asel Ravza 3200 doğdu liste için söyleyim dedim bizim değer düşük olduğu için yatirmadilar bol bol emzir dedi emziriyorum baya gözleri düzeldi

Aynen katılıyorum ilk günü birak İlk 6 gün ceset gibiydim yataktan kalkamadım sonda kanama tipimin halı bebeği zor emzirdim

Aynen bebeğimin ağzı mı küçük benim mi memem çok büyük anlamadım ben göğüs kalkanıyla rahatladım ama bugün baya
İlk gün görümcem ve kayınvalidem göğsünün ucu çok büyük ememiyor ondan dedi beni germislerdi o ara ebe geldi susun dedi göğsünün ucunun büyük olmasi engel değil bebek tam kavrayamamış demişti bana bir tutturdu o küçücük ağız kocaman açıyor göğüs kalkanı denedim benimki ölcüdü bir kaç gün acıdı daha sonra ben kendi sütümu sürdüm birde.memeyi verirken kavrattirdim yapıştırdım göğsüme kahverengi alan çok geniş ise benimki gibi tam kapanmaz zaten ama bebekle meme arasinda boşluk kalmayacak ozaman yara olmuyor

Canım ilacın adı ne ? Yunus kaç günlük oldu
Bizde 2 gün yapamadık çok ağladı kızım doktora gittiğimde sordum normal dedi tam doyur emzirme süresini uzat dedi dediği gibi hem emzirdim hem peşine önce sagdigimi verdim şuan günde 3 /4 kakali bezi çıkarıyor

Bu
Canım bizde bir defa 2 gün yapamadık doktor dedi korkma oluyor öyle..gaz sancısı ilacimiz değiştik bu ilacı beğendim etkisini görüyorum
Ben hiç gaz ilaci almadim doktor bu tür ilaçlar bir destek sürekli kendi bünyesinin yapması daha iyi dedi ben önermiyorum deyince yazdirmadim kuzum şuan daha iyi ben kendim günlük rezene içiyorum bir çay kaşığı da bebeğe veriyorum gazını hem üstten hem alttan çok iyi çıkarıyor

Allah razı olsun, yalnız değilim biliyorum benim gibi olan çok kadın var. Yardım almadan çocuklarımızı büyütüyoruz umarım yaşadıklarımıza değer ve çocuklarımız ilerde vefalı birer evlat olurlar. Senin yaşadıkların daha zormuş, ben de 6 şubatı yaşadım ama o zaman hamile değildim, şimdi bebeğimi her yatağına yatırdığımda tekrar aynısı olsa ne yaparım nasıl kaçarım diye düşünüyorum. Arabamızın anahtarı hep yattığımız odada başucumuzda çünkü o an korkuyla kıyafet giyinemiyor insan en azından araba sıcak olur diye düşünüyoruz rabbim birdaha yaşatmasın inşallah

Reactions: The
Ya çok geçmiş olsun, inşallah benim bir şeyim yoktur en son gittiğimde doktor iyileşiyor demişti çünkü Peki sende koku oluyor mu, ilk defa lohusalığı yaşadığım için bilmiyorum lohusa kanı mı kokar böyle yoksa normal doğumdan kaynaklı bir şey mi ya da ne bileyim yara oldu desem doktor iyisin demişti

Reactions: The
Olsa muhakkak anlardın canım. Benim doktor iki kere gittim ikisinde de çok iyi çok iyi dedi ama acımaya devam etti. Baska doktora göründüm o söyledi enfekte olmaya başladığını. O kokuyu ben de alıyorum malesef yani gerçekten temizliğime çok dikkat ediyorum ama yine de tuvalette vs kan kokusu geliyor burnuma. Normal doğumla alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum. Eğer ki dikişlerin iyi durumdaysa dikişten de öyle bir koku gelmez.

benim oğlumun da anne karnında hep bir yana yatmasından dolayı yamukluk var gecer inşallah doğduğunda çoktu zamanla düzelmeye başladı umarım hiç sorun olmaz

Doğum yapmış güzel annelerim Allah aşkıma bana bir fikir verin ananas yürüyüş merdiven sıcak su ilişki eğilerek yer silme herseyi deniyorum tık yok gün sonunda sadece biraz vajina ağrısı ve bel ağrısı oda geçiyor hemen. Suni sancıyla alakalı okuduklarım beni biraz tedirgin etti korktum kendi sancımın gelmesi için herseyı yapıyorum ama gelmiyor bi türlü başka fikri olan ben şunu denedim doğum yaptım sancım geldi diyen bir koca yürekli varmı birde kızlar 1-2 haftadır makatımda şişlik var bağsur gibi ama böyle bir sorunum yoktu daha öncesinde 2-3 gündür daha da şişti bu normalmi doğum yaptıktan sonra beni daha çok zorlar cunku git gide şişiyor gibi tavsiyenız varmı ay çok soru sordum helal edin hakkınızı varmı bana yardım edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…