- 14 Temmuz 2023
- 2.296
- 2.005
- 22
Bu sanki burun tikanikligi gibiBen de dün ilk defa serum kullandım ama yapamadım mı bilmiyorum bebeğimin daha da hırıltısı arttı sanki balgamı var gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sanki burun tikanikligi gibiBen de dün ilk defa serum kullandım ama yapamadım mı bilmiyorum bebeğimin daha da hırıltısı arttı sanki balgamı var gibi
Ecowell pişik kremiHangi kremi sürdün canım
Benimkide 3 gündür var doktora sorayım gerek ne yapa bilirimCnm bn ilk 1 hafta falan duru su ile siliyordum poposunu annemden çekindiğim için bi nevi sonra saldım bildıgın ıslak mendille siliyorum. Chigo nun pişik kremini sürüyorum belediyeden vermişlerdi ziyan olmasın diye popişinde bişy yok şükür.
Sudo kullan canım temiz içerik değil ama cidden geçiriyorEcowell pişik kremi
Kuzum gaz sancıları olduğu dönemde kucakta sallayıp uyutmuştum. Asla uyuyamıyordu. O dönemde alışıverdi. Dünden beri yatağına yatırıp poposundan piş piş yapıyorum sanki alışacak gibi bakalım . Ya benimki anakucağında falan kalmıyor uzun soluklu. Her şeyden hemen sıkılıyor. Yatağında da öyle. Şöyle yatıp etrafıma biçilir bakayım demiyor hiçCnm biraz zor olacak ama sabırla yatağına koyup pişpiş yapmalısın başka türlü olmaz. Odasına alıştırılan çocuguda uzmanlar sabırla odasında yatağında yatsın dıyorlar, hatta anne çocugun odasında uyutup bırakıyor onu osekılde alışıyor. Yatağına alışmalı..
Ben açıkçası ağlamadığı surece hiç kucaga almıyorum hep baby nest'te yatıyor. Genelde onun içinde hep poposuna pış pış yapıyorum hatta onu bıle yapmıyordum, yatırınca kndı uyuyordu. Mıkırdanınca yapmaya basladım, smdıde ninniye basladım oğlumu çok sallamıştım ayagımda ve beşikteayy o cok zor sakın alıştırmayın. Çok şukur bunu hiç sallamadım
yaa böyle şeyler okuyunca istemsiz bir ağlama geliyor bu konudaki yara çok derin bende senin gibiydim hiç kimsem yoktu ve lohulalığım çok depresyonlu geçti eşimi sürekli arıyordum gel diye sürekli ağlıyordum yemek bile yapamıyordum tuvalete gitmek bir hayaldi günlerce banyo yapamıyordum akşam eşim eve gelince bitmiş oluyordum. yetersiz beslendigimden sütüm hiç yoktu mama başlayınca etraftan çok tepki almıştım 40 m çıktığının ertesi günü o Felaket 6 şubat depremini yaşadım kucağımda bebeğimle çok zor günlerdi geldi geçti ama delip geçti içimi nerede lohusalıkla ilgili birşey duysam gözümden gönlümden akar gider. Allah yardım için olsun gerçektenCanım Allah yardımcın olsun, ben de annemlerde kalmak zorunda kaldım bir hafta falan. Eşim yokken kendimi çok yalnız hissettiğim için evime geçtim ama kimsem yok kimse yardım etmiyor eşime beş on dakika bırakıp kahvaltıyı yemeği öyle yiyorum. Yemek zor yapıyorum temizliği bebek uyursa anca. Ama sağolsun eşim elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor. Benim de gelip evde bakacak kimsem yok ne yaşadığını iyi anlıyorum
Tamam canım bu gün havalandırdım erkek olduğu için ön tarafını yıkamakta zor doktor diyor çok elleme yıkarken ama o zamanda pislik kalıyor pamukla temizlemeye çalışıyorum bakalım havalandırınca gecicekmiCanım ben ıslak mendil kullanıyorum ama pişik olmadılar Şükğr ben her bez değişiminde popoyu 1-2 dk açık bırakıp havalandırıyorum ama senin erkek bebek kazalara neden olabilir dikkat
Ya da beslenmeden önce alt değiştir o zaman işemez üstüne havalandırmış olursun ya da beslenmeden sonra altını değişiyorum ben dersen mesela ne kullanıyorsan pamuk ya da mendil popoyu silince kuru pamukla o ıslaklığı kurut ıslak kalınca da bez sürtününce pişik yapıyor. Popoyu ya havalandır ya da ıslakla silince üstüne kuruyla ıslaklığını al kuruyken kapat bezini poposu kuru kalırsa pişik olmaz. Şusnki piştiği geçirmek içinde elinde ne varsa artık pişik kremi sür bezini kapat geçer. Ben bepantohol den memnunum mustela çok aman aman değil iş görüyor ama bepanthol favorim.
Sen nemli deyince şimdi aklıma geldi ben her kaka sonrası yıkayınca kurutuyorum ama hızlı kurutuyorumki çişini yapmasın demekki nemli kalmış..bir kaç gün bakıcam olmasa bende bu kremleri denicemBende aynen popoyu nemli bırakmadığım halde kızarıklık olmuştu bir bepantol bir kaç kez Sudocrem sürmüştüm bir günde düzeldi , bence Sudocrem daha etkili gibi geldi , bebek cildine göre de değişir belki Canım
Kuzum bizdede durum aynı ilk önce dil bağı dediler cerrah kesmeli dediler yoksa konuşmasında sorun ola bilir sonra fıtık dediler..şimdi fıtık için her kes düzelir diye söylüyorlar bende nedense rahatımDüzelir mi acaba. Ben normal sanıyordum fıtık deyince bir üzüldüm. Bide kulağın kulak memesi kısmı yukarı doğru kalkık gibi. Ona üzülüyordum bide bu eklendi
Bebeğinin kulak memesi yukarı doğru kıvrık olan var mı?
Benimkiler uyursa niyet ettim bugün tv den izlemeyeHerakşam tatlı yıyorum bu akşam cincik tanelerini izlerken çayın yanına biskuvi pastası yaptım
Tamam canım bir kaç güne iyi olmasa denicemSudo kullan canım temiz içerik değil ama cidden geçiriyor
Evet canım dikişlerim acımaya başlamıştı. İlk 3 gün hiçbir şeyim yoktu, yerleri falan siliyordum eski hayatıma geri dönmüştüm kii birden dikişlerim acımaya başladı doğum sonrası verdikleri antibiyotigi kullanmamıştım, pişman oldum. Meğer enfekte olmak üzereymis yani ucuz yırttım. şimdi paşa paşa kullanıyorum antibiyotigimiCanım senin dikişlerin ne durumdaydı ki acı mı olmuştu
Şuan için yok canim ama doktorlarımız zıt oneride bulunmuş.benimki krem sur kurumasın dedi mesela.Doktor dikişi temizledi canim, ne yaptı nasıl yaptı bilmiyorum da. Şükürler olsun onu yapar yapmaz rahatladım. İnşallah antibiyotik de ise yarayacak da rahatlayacagim senin dikislerde sıkıntı yoktur inşallah canım
Aa bakayım ona da teşekkür ederim.Bende araştırıyorum bulunduğum şehirde yok maalesef. Airwell diye bişey sanırıö. Şimdilik ebebekten bandaj tarzı bişey var ondan aldım inşallah faydalı olur. Çok belli değil ama azda olsa kalkıklık var. Zaöan geçtikçe artar diye korkuyorumCanım onun için ilk ayda bir şey takıyorlar kulağa 3 aya kadar düzeliyor instagramda asiyegökhan var onun oğlunda kulağı kıvrıktı akran zorbalığı olmasın diye doktora götürdüler bir şey yapıldı kulağına geçti bak istersen
Bi yakınımızda kasık fıtığıyla beraber vardı düzelmemişti 2.5 yaşında ameliyat olmuştu. İnşallah geçer bizimkiler. Ikınmaktan oldu sanırımKuzum bizdede durum aynı ilk önce dil bağı dediler cerrah kesmeli dediler yoksa konuşmasında sorun ola bilir sonra fıtık dediler..şimdi fıtık için her kes düzelir diye söylüyorlar bende nedense rahatım
Valla işte önce yaptığım her şeyin ziddini yapıyorum su an ne bileyim öyle dedi kullanmıyorum ben de. Hatta her WC sonrası saç kurutma makinesi ile kuruyorum ıslak kalmasın diye. Temiz ve kuru tut dedi. Kantaron yağı falan sürüyordum kendimce, hepsini bıraktımŞuan için yok canim ama doktorlarımız zıt oneride bulunmuş.benimki krem sur kurumasın dedi mesela.
Bizim bebekte de sarılık oldu değeri 15.2 ydi dr ertesi gün geçmezse yatış vericem dedi her saat başı bebeğe sütümü sağıp verdim uyusa bile biberonla ağzına verdim sütü ertesi gün 13.2 ye düştü değeri şuan 11 lerde her saat başı yedirin düzelecek inşAllahCanım günde kaç kez mama veriyorsun. Bizde şuan sarılık var
Bu durumdan bı tek ben mutlu değilim sanırım kız toto falanda gitti çok miniklestim hele koca gobekten sonra kendimi rüzgar esse ucacakmisim gibi hissediyorumPüü maşallah aslışko ne güzel erimişsin kızzz