2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bugün bebeğimin yarı kırkı çıktı ve tek başıma yaptırdım banyosunu. O kadar insan içinde bir o kadar da yalnız kalmak çok ağrıma gidiyor. Kendi annem bile arayıp sormuyor günlerdir. Aşırı psikolojim bozuldu bebeğim zaten durmuyor uyku deseniz kalmadı ev işi vs derken bitmiş hissediyorum. Destek almayı düşünmeye başladım her gün ağlamaktan gözlerim fulu görüyor uykusuzlukta cabası. Burası olmasa ne yapardım bilmiyorum en azından kafam dağılıyor
Canım bozma moralini Rabbim tüm eşlerimizi evlatlarımizi iyi insan eylesin o cok daha önemli

Senin de işin zor canım kiminin varlığı kiminin yokluğu zor
Desene
Kız bu neeee eriyip bitmişsin sen kıskandım bak bende dal gibi olmak istiyoruuum totomu sana göndereyim 🤣🤣
Ama çok eriyorum bende kuzum ya çocuk gibi kalıyorum giydiğimi tasiyamiyorum oğlumda da boyleydim 47 kiloya düşmüştüm 😅 sen bana toto ve yağ gönder ben kabul ediyorum 😂😂

Yok canım böyle değil bendeki . Çizgi var kesik işte altı üstü şiş karnımdaki yuvarlak 2ye bölünmüş gibi 🙃. 2 göbeğim var gibi yani🥺
Hee anladimm simdii o ödemdendir kuzum ya geçer merak etme sadece bı tık üst karın dikişin üzerine biniyor ama çok hafif kilo alırsan tabi artıyor o binme

Bizede öyle dediler biz zaten cerraha göstericez bebişimin dil bağı var
Düzelir mi acaba. Ben normal sanıyordum fıtık deyince bir üzüldüm. Bide kulağın kulak memesi kısmı yukarı doğru kalkık gibi. Ona üzülüyordum bide bu eklendi 😓

Bebeğinin kulak memesi yukarı doğru kıvrık olan var mı?

Ama çok eriyorum bende kuzum ya çocuk gibi kalıyorum giydiğimi tasiyamiyorum oğlumda da boyleydim 47 kiloya düşmüştüm 😅 sen bana toto ve yağ gönder ben kabul ediyorum 😂😂
Cnm bnde zayıflayınca çok çirkınlesıyorum, yüzüm düşüyo ideal kilom benım 65,
60larda kötü oluyorum, 70 üstüde tontiş oluyorum, daha dıyete başlıcam off, kurbana kdr kilo vermem lazım

60larda kötü oluyorum, 70 üstüde tontiş oluyorum, daha dıyete başlıcam off, kurbana kdr kilo vermem lazım
Kadına biraz et yakışıyor yavvv biraz balık etli olcaksin ben kendimi öyle seviyorum açıkçası 😂 kizzz dogurdun hala pastalara devam ediyorsun kes o zaman onları 😂

Yaaa kuzum iyiki doktor degistirmissin. Şimdi içince 2 güne etki eder. benim doktorum izin almış ertelendi kontrolüm.
Doktor dikişi temizledi canim, ne yaptı nasıl yaptı bilmiyorum da. Şükürler olsun onu yapar yapmaz rahatladım. İnşallah antibiyotik de ise yarayacak da rahatlayacagim 🤲🏻 senin dikislerde sıkıntı yoktur inşallah canım

Ara ara aklıma gelip mutsuz huzursuz ediyor işte güçlü durmak zorundayız inşallah ustesinden geliriz

İşte ben eskisi gibi olmaya çaba gösterdikçe de yoruldum
Canım Allah yardımcın olsun, ben de annemlerde kalmak zorunda kaldım bir hafta falan. Eşim yokken kendimi çok yalnız hissettiğim için evime geçtim ama kimsem yok kimse yardım etmiyor eşime beş on dakika bırakıp kahvaltıyı yemeği öyle yiyorum. Yemek zor yapıyorum temizliği bebek uyursa anca. Ama sağolsun eşim elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor. Benim de gelip evde bakacak kimsem yok ne yaşadığını iyi anlıyorum

Düzelir mi acaba. Ben normal sanıyordum fıtık deyince bir üzüldüm. Bide kulağın kulak memesi kısmı yukarı doğru kalkık gibi. Ona üzülüyordum bide bu eklendi 😓

Bebeğinin kulak memesi yukarı doğru kıvrık olan var mı?
Canım onun için ilk ayda bir şey takıyorlar kulağa 3 aya kadar düzeliyor instagramda asiyegökhan var onun oğlunda kulağı kıvrıktı akran zorbalığı olmasın diye doktora götürdüler bir şey yapıldı kulağına geçti bak istersen

Ben bugünden itibaren tatlıyı kestim artık gece tatlı yemiyorum abur cubura no 😐👀 kararlıyım

Canım Allah yardımcın olsun, ben de annemlerde kalmak zorunda kaldım bir hafta falan. Eşim yokken kendimi çok yalnız hissettiğim için evime geçtim ama kimsem yok kimse yardım etmiyor eşime beş on dakika bırakıp kahvaltıyı yemeği öyle yiyorum. Yemek zor yapıyorum temizliği bebek uyursa anca. Ama sağolsun eşim elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor. Benim de gelip evde bakacak kimsem yok ne yaşadığını iyi anlıyorum
Aynıyız birebir eşim yoksa açım ve sürekli tuvaletimi tutmak zorunda kalıyorum

Kizlar bebegimin burnunu temizledim görünür yerde de bişey yok burnunda temiz. Ama hala hırılti var acaba üşüdümü ki. Bu hirilti için ne yapabilirim. Eczanelerde satilan bebek burun spreyinimi alsam acaba

Kizlar bebegimin burnunu temizledim görünür yerde de bişey yok burnunda temiz. Ama hala hırılti var acaba üşüdümü ki. Bu hirilti için ne yapabilirim. Eczanelerde satilan bebek burun spreyinimi alsam acaba
Ben de dün ilk defa serum kullandım ama yapamadım mı bilmiyorum bebeğimin daha da hırıltısı arttı sanki balgamı var gibi

X