2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bana küçük tekerlekli hafif travel sistem bı bebek arabası hangi model önerirsiniz? Çok uçuk fiyatlı olmasin ama 😂 benim kıza puset almıştım ya joie i gemm 2 hayvan gibi bişey ya oğlanın kabin boy bebek arabasına da büyük geliyor letgodan almıştım tekrar sattım ordan yarın alcaklar. Bebek arabasida hem tek yönlü hemde yazın kız 3-4 aylık olacak oturamaz o yüzden onu da satıyorum yeni araba almam lazım..
Canım benim kabin boy ama puset takılıyor hafifte bir araba henüz çıkıp kullanmadık o konuda bir şey diyemem ama hafif ve tek tuşla kapanıyor bagi gravity autofold

Ay inşallah bı sıkıntı yoktur kuzum ya yoksa yeniden dikiyorlar dimi 🥴 bende demin baktım bir dikişimin düğümü cozulmus ama bı yeri tutuyor hala iplik up uzun sarkıyor ayy çok sinirimi bozuyor ya koparmak istiyorum 🥴
Valla bilmiyorum canım herhalde öyle bir şey olsa yeniden dikerler ya Allah korusun bilmiyorum 😐 yarına başka bir doktora görüneceğim bakalım. Ay çok uzunsa ben olsam keserdim 😂 batmıyor mu

kızlar bısı sorcam. 33+0 iken bebeğim doğum pozisyonundaydı ama dün gittiğimde 35+0 bebek yan dönmüş kafası sağda ayakları solda seklınde. doktor yer fılan sil dönebilir dedi de sizlere de tavsıyenız varsa dıye sormak ıstedım

Kız zaten alarm kurmuş gibi en geç 2 saatte ayaktayız, ne kadar uyuyor olabilirim ki 🤣 ben zaten henüz çok gün yüzü görmemiştim, oğlum 2 yaşında olduğu için bu günlere aşinayim diyebilirim yani 😂
Ay hadi iyi yönünden bakalım senin için daha düşünmüyorsan tabi 😝 dün yazamadım sabahladım başım düşe düşe emzirdim yatağında diken var sanki 🥹 doğduğundan beri reflü yatağında yatırıyorum önceden iyiydi şimdi beni hiç bırakma diyor kucağada çok alışsın istemiyorum tek olduğum için herşey bana bakıyor malüm 🥹

• Muhteşem
Reactions: The
Kuzum bak ben bunun ekran görüntüsünü almışım yıllar önce belki işine yarar ☺️ inşallah gazlarınız geçsin 🤗
Canım işe yarıycaksa duacın olurum o kadar üzülüyorum ki çığlık çığlığa olmasından çok teşekkür ediyoruz 🤗 bu arada seninde gözün aydın olsun prensesini sağlık sıhatle büyüt inşallah 🤲💐🤱

Ocean d vitamini kullanan var mı aranizda ? Ya ben bir kaç kere kullandım öğlen saat 12 den önce kullanmaya çalıştım ama o gün çok huzursuzdu bende bıraktım kullanmayı.
Cnm biz dün aldık. Eczacı özellikle ne aç ne tok, emzirdıkten 1 saat sonra verın demiş

Çok şükür çok hızlı gelişti dikiş acım yok çok yoruldum sadece eşim çok destek oldu o olmasa yapamazdım doktor en son doğum anında geldi ebeler mucize gibi yaklaştı hareket etmem açılmamin hızlı olmasını sağladı hala şoktayım
Ne güzel ya maşallah 🥰 hep böyle pozitif hikayeler duyalım ☺

Nee 16 mi 😵‍💫 2 dikiş hiçbir şey gibi ama inan hiç öyle değil 😂 şu iki dikiş için 3 günde 2 kez doktora göründüm. Böyle batıyor gibi değişik bir şekilde acıyor, e gidiyorum doktor bir şey yok diyor bilemiyorum. İlk doğumumda yirtilmalarim bile vardı ama inan bu kadar hiç acimamisti. Enfeksiyon falan yok ama antibiyotik yazayım dedi, onu da kullanasim gelmiyor. Hayırlısıyla bir dusseydi şu ipler 🥲
Dikildiği yere kişiye göre değişiyor acı demekki. Enfeksiyon da yoktur inşallah ☺️Allah yardımcımız olsun.

• Beğen
Reactions: The
Canım peki senin bebeğinde yutuyormu damla şeklinde denedim ama bir miktar yutuyor korktum bende
Aynen yutuyor ama sorun olmaz onlar zaten steril ya. Yutma dediğimde sanki boğazına gidiyor da öksürüyor gibi oluyor. çoğunlukla tükürük olarak ağzından çıkıyor. Ben bir tüpü 2-3 temizlemede kullanıyorum. Zaten 5ml, 3 damla falan atıyorum çekerkende geliyordur o diye düşünüyorum. Yani kalanı da yutuyorsa da çok az bişey ya sorun olmaz herhalde 🤷‍♀️

Tamam canım..benimde malum şimdi düzenim yok oğluş hala uyanık sanki sabah açılmış eşime matça bakıcak valla dedim azcık bak kaç gündür uyumuyorum 1 saat bile yeter bana
Bizimkilerin böyle canım ama normal dedi bana sağlık ocağı fıtık demedi

Eklentiler

• IMG_5480.jpeg
    IMG_5480.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 75
canım ergopouch kundak-uyku tulumu aldım denedim dün gece baya derin uyudu 4 saate yakın ancak benim bebeğime elleri önden birleşince daha kolay uyuyor ona dikkat ederek aldım yarın da sever mi bilemiyorum:) ama kundak işe yaradı gibi bir de ben yorganla o ince battaniye ile uyuyordu kendimi kötü hissediyordum :)
Şu mu canım

Eklentiler

• IMG_5501.png
    IMG_5501.png
    379,3 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar doktora gittik çıkmadan alyayi emzirmistim orda meme istemesin doye 40 CC de mama verdim geldik eve ama arabada baya arandı ağladı acıktı diye düşündüm bir memeyi emdi yine ağladı arandı öteki memeyide verdim biraz emdi baktım kusacak gibi yan çevirdim bir küstü size anlatamam bir su bardagi dolusu belki daha fazla kustugu gibide uyudu ara ara uyanır gibi olduğunda bir iki öksürüyor off aklim çıktı ya çok kötü hissediyorum kendimi arabada da çalkalandı yavrumun midesi ben de anlamadım hayvan gibi emzirdim yavrum nasıl kustu 😭😭😭
Aynen canım fazla gelmiş korkma 🙏🏻 bir araba da iyice sallanmıştır o şeyle fazlalığı kusmuştur

Kızlar selam ben en baştan beri grubu sessiz sessiz takipteyim, kızım 36 günlük oldu. Başımıza geleni size de yazmak istedim özellikle kız anneleri dikkatli olsun diye. Kızımı yoğun gaz sancısı nedeniyle hastaneye getirdik, çocuk sürekli ıkınıp sıkınıyordu rengi kırmızıya dönüyordu gaz çıkarmak için çabalamaktan neyse yapılan tahliller sonucu idrar yollarında enfeksiyon olduğu ortaya çıktı. Ben hep gaz sandığım için hiç enfeksiyondan şüphelenmedim. Her zaman ıslak pamukla önden arkaya temizlik yapıp sık sık altını değiştiriyordum. Kızımda ne ateş ne kokulu idrar başka hiçbir belirti vermedi. Sizde dikkatli olun diye yazıyorum. Doktor her gün çişli bezini bir kere koklayıp koku değişimi var mı diye kontrol etmeyi önerdi. Çocuğunuz benimki gibi çok huzursuzsa gaz diyip geçmeyin lütfen bir kontrolden geçsin.
Canım idrar da koku normal yani nasıl onu ayırt edeceğiz ki?
Geçmiş olsun bu Arada 🙏🏻🥰 nasıl bir tedavi uyguladılar? Başımıza gelirse aklımızda olsun

X