2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Bizimkilerin böyle canım ama normal dedi bana sağlık ocağı fıtık demedi
Kuzum aynı diğilmi pek anlamıyorum ben gerçi ama eğer bir şey söylemediylerse yok demekki bu arada bende kaç defa gittim sağlik ocağına bana fıtık var diye demediler😏ben kendim dedim bir bakın bu neden böyle bez olduğu için belkide dikkat etmemişler

Kızlar sizinde emzirirken bebelerinizin boğazına süt kaçıyor mu? Benim kanallar açıldı artık süt çok tazyikli geliyor çocuğum sürekli öksürüyor sinirimi bozuyor artık ya 😔
Bi göğsümde onu yaşıyorum bende genelde onda öksürük tutuyo
Ben bunu alsam çocuğu içine koysam sinir krizi geçirir herhalde ne yaptıysam o elleri yüzünden indiremiyorum direkt uyanıyo doğduğundan beri kundaktan nefret ediyo. Karnımda da hep öyleydi yüzünü görememiştik elleri yüzünden

Aklım çıktı kuzum ya anlatamam bir saate yakın aglamisimdir ben oğlumu nasıl büyüttüm bilmiyorum bunda evlat nedir onun çok farkındayım o yüzden mi yoksa öncesinde kaybimiz oldu diye mi çok panik halindeyim...
Kuzum belkide çok genç yaşta anne olmuşsun ilkinde ondan pek anlamadın nasıl doğdu nasıl büyüdü şimdi onu bunu okuyoruz onunda etkisi bizde var.Ama gerçekten çocuk çişini bile 2 saat içinde çok yapmayınca oturub onu dert ediyorum bazen diyorum yok boş vericem ama işte olmuyor

Aklım çıktı kuzum ya anlatamam bir saate yakın aglamisimdir ben oğlumu nasıl büyüttüm bilmiyorum bunda evlat nedir onun çok farkındayım o yüzden mi yoksa öncesinde kaybimiz oldu diye mi çok panik halindeyim...
Kız bebek kustu diye mi ağladin kıyamam 🥲 yavrum Allah'ım hep güzel gunlerini göstersin inşallah ama can sağlığı olduğu müddet böyle şeyler hep olur, olacak 🥲 kendini böyle yıpratma kuzum daha önümüzde Allah nasip ederse çok yol var ☺️

Valla bilmiyorum kuzum eğer böyle devam ederse başka bir doktora daha goruneyim diyorum. acaba dikişler güzel tutmadı da söylemiyor veya kabul mi etmiyor kendince bilemedim ki. Kesi yeri gerçekten çok küçük ama çok acıyor halâ. İşin tuhafı da ilk 3 günden sonra acımaya başlaması
Ya benim de sonradan ağrımaya başladı, dikerken de çok hissettim çok bağırdım ama üçüncü kez iğne vurmam gerek o da orayı uyuşturmaz dedi. Makatıma doğru kesik atmış ve ben hala makat ağrısı çekiyorum. Kaç gün gazımı tutamadım tuvalete çıkamadım çok kötüydü ya, hâlâ da kabız olunca oturamıyorum 2 haftayı geçti doğum yapalı

Ya benim de sonradan ağrımaya başladı, dikerken de çok hissettim çok bağırdım ama üçüncü kez iğne vurmam gerek o da orayı uyuşturmaz dedi. Makatıma doğru kesik atmış ve ben hala makat ağrısı çekiyorum. Kaç gün gazımı tutamadım tuvalete çıkamadım çok kötüydü ya, hâlâ da kabız olunca oturamıyorum 2 haftayı geçti doğum yapalı
Benzer şeyler yaşıyorum canım. Bana da dedi 2 kez uyusturdum uyusmamasi mümkün değil dedi ama uyusmadi işte hissettim gayet. Benim de aynen makata doğru kesik. Kabız olmamaya çok dikkat ediyorum yoksa ikinirsam acıyor. Benim tam bugün 1 hafta oldu, yarın başka bir doktora daha göstereceğim. Bu arada dikişlerin düşmedi mi hala?

en son kilosuna 2630 gr demişti gecen hafta, bu hafta stresten ben sormayı unuttum oda söylemedi. Detsylı ultrasonda her sey iyiydi, ikili testte burun kemiğimize küçük demişlerdi ama bunu hiç takmadım genetik büyük ihtimalle diue. Bizim gerilik 35.haftada birden çıktı ortaya
Stres yapmayın benim ikili testim Yüksel risk çıkmıştı ileri test yaptırmadım 35.haftada fl kısalığı var dedi doğum yapana kadar 1 hafta geriden geldi sürekli 3 ay önce doğum yaptım hamd olsun bir skıntı yok sizde rahat olun son haftalarınızın keyfini çıkarın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kız bebek kustu diye mi ağladin kıyamam 🥲 yavrum Allah'ım hep güzel gunlerini göstersin inşallah ama can sağlığı olduğu müddet böyle şeyler hep olur, olacak 🥲 kendini böyle yıpratma kuzum daha önümüzde Allah nasip ederse çok yol var ☺️
Kız hemde honkure honkure ağladım nasıl korkarak emzirdim dün anlatamam nefesini falan kontrol ettim sürekli çok haklısın kuzucum ne biliyim çok hassasım bu sıpada 😅

Kuzum belkide çok genç yaşta anne olmuşsun ilkinde ondan pek anlamadın nasıl doğdu nasıl büyüdü şimdi onu bunu okuyoruz onunda etkisi bizde var.Ama gerçekten çocuk çişini bile 2 saat içinde çok yapmayınca oturub onu dert ediyorum bazen diyorum yok boş vericem ama işte olmuyor
Olabilir kuzum cahillik mutluluk diye boşuna dememişler annelik gerçekten delilik 😅

Valla bilmiyorum canım herhalde öyle bir şey olsa yeniden dikerler ya Allah korusun bilmiyorum 😐 yarına başka bir doktora görüneceğim bakalım. Ay çok uzunsa ben olsam keserdim 😂 batmıyor mu
Aman Allah korusun öyle bişeye gerek kalmasın 🤲🏻 bencede bir görün sen için rahat etsin kuzum. Hahah kız korkarım yok batmıyor 😂 sadece gözüme batıyor asgagd 😂

• Komik
Reactions: The
Kuzum aynı diğilmi pek anlamıyorum ben gerçi ama eğer bir şey söylemediylerse yok demekki bu arada bende kaç defa gittim sağlik ocağına bana fıtık var diye demediler😏ben kendim dedim bir bakın bu neden böyle bez olduğu için belkide dikkat etmemişler
Kuzum internette fıtık farklı görüntüsü

Bi göğsümde onu yaşıyorum bende genelde onda öksürük tutuyo

Ben bunu alsam çocuğu içine koysam sinir krizi geçirir herhalde ne yaptıysam o elleri yüzünden indiremiyorum direkt uyanıyo doğduğundan beri kundaktan nefret ediyo. Karnımda da hep öyleydi yüzünü görememiştik elleri yüzünden
Bizimde aynı elleri hep yüzündeydi ultrasonda hala öyle uyurken elleri kundak yapmayı dendim müslinle ama ağladı ellerini yukarı çekmeye çalıştı izin vermiyor ellerini önde bağlı tutuyorum elimle onda da ağlıyor ama uyurken hep ellerini yukarı bir anda çekip titreyip uyanıyor :KK43:

Bugun bizim 1 ay aşımız vardı masallah iyi geçti aglamadi suanlik ateşte yok tedbir olarak calpol yazdilar 🤩 sadece doktor kontrol ederken ufak bir dil bağı var gibi dedi bakalim haftaya kalca ultrasonu var orda soracgim doktora🤷🏻‍♀️

X