Evt kuzum demiştim art arda yaptık senin dediğin gibi
. Bebeğim iyi çok şükür biraz huysuz çok uyanıyorum sanırım benim gerginliğim ona geçiyor. Benim tansiyon problemim çıktı gebelik sonrası Kardiyolojiye gidiyorum. Yarın kontrolüm var yine . Hala ağrılarım var . Küçük bi ağlasam tansiyonum 15-9 karı buluyor. Rahat rahat ağlayamıyorum bile artık. Sen nasılsın kuzum bebeğin nasıl?
Evet canım. 2 doktor 3 hafta geri ölçmüştü farklı yerlerini . Ama korktuğum gibi olmadı . Son 2 ay boşuna bebeği de kendimi de üzmüşüm. 49 cm. 2940 Gr doğdu. 38+5 te. 3 tur kordon dolamasaydı 40lı haftlarda gelseydi 3 kiloyu da geçermiş bence. Çünkü son hafta hiç kilo almamış gibiydi ultrasonda 2700 civarı çıkmıştı kilosu da doğumdan 1 gün önce. Baş çevresini hastanede 34 cm ölçmüllerdi ama sağlık ocağı 33,5 ölçtü. Baba kafası küçükse bebek de küçük olması normal dediler. İnsan kendini tutamıyor ama sen de üzülmemeye çalış. Bebek plesantası kan akışları,suyu, hareketleri iyiyse gerisini düşünmemeye çalış yani canım. Benim kendi doktorum da 2 haftaya yakın gerilik görüyordu hep ama hiç olumsuz bişey hissettirmemişti bana ben kendim konuyu eşeleye eşeleye kendime ettim.