- 19 Temmuz 2022
- 2.413
- 2.627
- 63
bence bırakma canım bir zararı yok doktora sor emin olBenim de tüp bebek değil lekelenmeden dolayı verdi ama benim lekelenmelere aspirin sebep oluyor olabilir. 2-3gün boyunca leke gelmezse bırakayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bırakma canım bir zararı yok doktora sor emin olBenim de tüp bebek değil lekelenmeden dolayı verdi ama benim lekelenmelere aspirin sebep oluyor olabilir. 2-3gün boyunca leke gelmezse bırakayım
Canım benıde eklermisinD vitamini dışında tün tahliller yapılıyor sağlık ocağında
Benimde göbeğim şişti ya farklı bir şişlik var anlayamadım. Ayva göbekliyim şuan daha öncesinde yoktuKızlar benim karnım 5 aylık oldu bugün napcaz böyle ya var mı bir öneri 68 kiloyum hiçbir şeyim olmuyor göbekten şiştikçe şişiyorum ağlıycam şimdi hajsj
MaşallahBenimde göbeğim şişti ya farklı bir şişlik var anlayamadım. Ayva göbekliyim şuan daha öncesinde yoktu![]()
Şimdi kanamaya döndü bordomsu akıntı geldi acile gitsem mi progestan geçirir mi acababence bırakma canım bir zararı yok doktora sor emin ol
İlk trimester şişlik oluyormuş canım çok normal 2.ye geçiyormuş bu aralar ne yesem şişiyorum bendeMaşallahAyvaysa göbüş şükret ben nefes alamıyorum hahajjs bir şeyler oluyor yani gaz mı ödem mi anlayamıyorum
![]()
Ay maşallah çok güzel beslenme tarzı inşallah bende güzel bir düzene oturturumYani açıkcası öyle çok özenli değilim dışardan da yediğim oluyo ama benim hassas olup dikkat ettiğim tek şey paketli gıdalar, tüketmiyorum onları, cola tarzı şeyler de tüketmiyorum 1 kere yarım bardak içmiştim, cips filan hiç yemedim. Yiyeceksem kabak çekirdeği yiyorum. Paketli tüketeceksem en temiz içerikli olanlara bakıyorum. Sabah kahvaltısında her gün yumurta yiyorum, her gün yoğurt yiyorum, avokado ve yaban mersinini normalde de tüketiyordum yine alıp tüketiyorum. haftanın 1 günü balık tüketmeye dikkat ediyorum. Bi de vifolic vitamin kullanıyorum canım.
![]()
Yaa çok güzel Antalya da yaşamak tekrardan memnun oldum hemşocumCanım ben doğduktan sonra İzmir’e taşınmışlar orada büyüdüm, lisede Antalya’ya yerleştik şu an Antalya’da yaşıyorum çok bilmiyorum Çorum’u ama memleketim arada gidip geliyoruz![]()
Siz hangi vitamini kullanıyosunuz? Döllenme süreciniz farklıdır yüksek ihtimalle o yüzden geriden geliyor olabilir endişenmeyin hemen. ama doğal folat içerikli şeyler tüketmeye dikkat edin, bi de ilk trimester için protein de çok önemliymiş zaten.Ay maşallah çok güzel beslenme tarzı inşallah bende güzel bir düzene oturturum![]()
Kanamaya döndüyse bence imkanınız varsa gidin,hem oradaki doktor sizi daha doğru yönlendirirŞimdi kanamaya döndü bordomsu akıntı geldi acile gitsem mi progestan geçirir mi acaba![]()
Kız ne duruyorsun git hemenŞimdi kanamaya döndü bordomsu akıntı geldi acile gitsem mi progestan geçirir mi acaba![]()
Benim de öylee. Geçen hafta giydiğim pantolonun düğmesi cuk kapandı ve ben 1 haftadır diyetisyenimin verdiği diyeti yapıyorum….Kızlar benim karnım 5 aylık oldu bugün napcaz böyle ya var mı bir öneri 68 kiloyum hiçbir şeyim olmuyor göbekten şiştikçe şişiyorum ağlıycam şimdi hajsj
Ne alaka ya burda kullanan herkes öğrenir öğrenmez başladı üstelik perinatolog değil kadın doğum doktoru yazdı çoğumuza doktorunuz baya çekingenGidicem yönlendirme yaptı ama bebeği görmeden vermeyebilir dedi bebek görünmesi lazımmış sanırım riskli gebelik denmesi için. Haftaya gitmeyi düşünüyorum bebek gözükür belki o zamana![]()
Off çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarızDün sabah ayrı akşam ayrı kustum, tüm gün midem berbat vaziyetteydi gece 2 tane prilam içip yattım doktor yazmıştı, bugün çok şükür dha iyiyim öğlen bir şeyler yiyebildim en azından çok şükür
Geçmiş olsun artık umarım toparlarızGeçmedi canım hala devam ediyor malesef sabahlari artik bsy yemiyorum iki gundur poğaca dsinda bisey yiyemiyorum
Evet şans sanirimHer hekimin uygulaması farklıdır canım yapacak bir şey yok![]()
İnşallah canimGeçmiş olsun artık umarım toparlarız![]()