Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Kızlar benim karnım 5 aylık oldu bugün napcaz böyle ya var mı bir öneri 68 kiloyum hiçbir şeyim olmuyor göbekten şiştikçe şişiyorum ağlıycam şimdi hajsj

Kızlar benim karnım 5 aylık oldu bugün napcaz böyle ya var mı bir öneri 68 kiloyum hiçbir şeyim olmuyor göbekten şiştikçe şişiyorum ağlıycam şimdi hajsj
Benimde göbeğim şişti ya farklı bir şişlik var anlayamadım. Ayva göbekliyim şuan daha öncesinde yoktu 🤪🤪🤪

😍🧿 Yani açıkcası öyle çok özenli değilim dışardan da yediğim oluyo ama benim hassas olup dikkat ettiğim tek şey paketli gıdalar, tüketmiyorum onları, cola tarzı şeyler de tüketmiyorum 1 kere yarım bardak içmiştim, cips filan hiç yemedim. Yiyeceksem kabak çekirdeği yiyorum. Paketli tüketeceksem en temiz içerikli olanlara bakıyorum. Sabah kahvaltısında her gün yumurta yiyorum, her gün yoğurt yiyorum, avokado ve yaban mersinini normalde de tüketiyordum yine alıp tüketiyorum. haftanın 1 günü balık tüketmeye dikkat ediyorum. Bi de vifolic vitamin kullanıyorum canım. 🌸
Ay maşallah çok güzel beslenme tarzı inşallah bende güzel bir düzene oturturum 😁

Canım ben doğduktan sonra İzmir’e taşınmışlar orada büyüdüm, lisede Antalya’ya yerleştik şu an Antalya’da yaşıyorum çok bilmiyorum Çorum’u ama memleketim arada gidip geliyoruz 😍😍
Yaa çok güzel Antalya da yaşamak tekrardan memnun oldum hemşocum 💕😁

Ay maşallah çok güzel beslenme tarzı inşallah bende güzel bir düzene oturturum 😁
Siz hangi vitamini kullanıyosunuz? Döllenme süreciniz farklıdır yüksek ihtimalle o yüzden geriden geliyor olabilir endişenmeyin hemen. ama doğal folat içerikli şeyler tüketmeye dikkat edin, bi de ilk trimester için protein de çok önemliymiş zaten. 😍

Benim de öylee. Geçen hafta giydiğim pantolonun düğmesi cuk kapandı ve ben 1 haftadır diyetisyenimin verdiği diyeti yapıyorum….

Bu ilacı kullanan var mı aranızda nasıl bir ilaç

Eklentiler

• 17407555159303819496204013409754.webp
    17407555159303819496204013409754.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 11
Gidicem yönlendirme yaptı ama bebeği görmeden vermeyebilir dedi bebek görünmesi lazımmış sanırım riskli gebelik denmesi için. Haftaya gitmeyi düşünüyorum bebek gözükür belki o zamana :(
Ne alaka ya burda kullanan herkes öğrenir öğrenmez başladı üstelik perinatolog değil kadın doğum doktoru yazdı çoğumuza doktorunuz baya çekingen

Back