- 18 Kasım 2019
- 5.223
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.947
- 173
Bende duşakabin içinde aldım abdest yedi haftalık lekelenme yaşadıktan sonra namazlarımı oturarak kıldım bu süreçte sizde öyle yapabilirsiniz kendinizi zorlamadan eşinize kızmayın oda sizi düşünüyor stres yapmayın bebişi üzmeyinKizlar iyi akşamlar sizenle bişey paylaşmak istiyorum Benim Gebe kalmam biraz zor oldu 2.5seneden sonra gebe kalabildim çok şükür Bugun el yikama yerinde abdest alirken eşim beni gördü ayağimi yikarken bana kizdi söylendi dikkat etmiyorsun diye normlde hep Duş aldigimiz fiskiyenin oldugu yerde aliyorum abdesti ama bugun orda almadim baya yükledi bana aksam vardiyasinda oldugu icin hic konusmadan çekip gitti eşimin bu kadar evhamli olmasi beni çok etkiliyo psikolojikmen
Baski hissediyorum görümcemin gelinide hamile şu an da ama onun hamileligi riskli görümcem eşime ayagini kaldrmasin biyerlere uzanmasin diye söylemiş ama doktor bana öyle bisey demedi o kdr pipirikli ki beni cok yoruyo bu hali Allah aşkina ayak kaldirmayla bebek düsermi sinirden ağliycm bunu biriyle paylaşmasam daha cok içime aticam biliyorum![]()