Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Benim de öylee. Geçen hafta giydiğim pantolonun düğmesi cuk kapandı ve ben 1 haftadır diyetisyenimin verdiği diyeti yapıyorum….
Benim de diyetisyene gitmem lazım kilo almadan kilo vererek sadece bebeğe kilo aldırmak istiyorum.

Kızlar benim karnım 5 aylık oldu bugün napcaz böyle ya var mı bir öneri 68 kiloyum hiçbir şeyim olmuyor göbekten şiştikçe şişiyorum ağlıycam şimdi hajsj
Ben hamis pantolonu aldim bile rahat ediyim diye 🤣yanlardan lastikli ayarliyorum belime gore mis gbi rahat takiliyorum🥰

Ben hamis pantolonu aldim bile rahat ediyim diye 🤣yanlardan lastikli ayarliyorum belime gore mis gbi rahat takiliyorum🥰
Ayyy en güzeliiiii rahattır tüm vücut 😅😅 ben de bu düğmelerden takılan aparat varya ondan almayı düşünüyorum sadece göbekten sıkıyor çünkü her şeyim

Canım benıde eklermisin

Ekım annelerine 1 ocak sat
3. Bebeyız 😋

Yaş 36
Merhaba hoş geldin
Kese ve kalp atışını gördün mü kaçıncı haftada gördün

Benim de diyetisyene gitmem lazım kilo almadan kilo vererek sadece bebeğe kilo aldırmak istiyorum.
kilo vermek çok zor savaş olarak algılyor vücut içerde bebek var siz bence çok almamaya bakın doğumdan sonra verirsiniz 9 ay sabredin artık :))önümüz bahar bol yürüyüş yeterli bence

Ayyy en güzeliiiii rahattır tüm vücut 😅😅 ben de bu düğmelerden takılan aparat varya ondan almayı düşünüyorum sadece göbekten sıkıyor çünkü her şeyim
Hm’de vardı yanlış hatırlamıyorsam bende bir ara bakıp alacağım yeni bir şey almak istemiyorum havalar ısınsın elbise moduna geçelim 😝

kilo vermek çok zor savaş olarak algılyor vücut içerde bebek var siz bence çok almamaya bakın doğumdan sonra verirsiniz 9 ay sabredin artık :))önümüz bahar bol yürüyüş yeterli bence
Glukozum çok sınırda çıktı, insülin direncim var o yüzden gebelik şekeri de olmaması için çok dikkat etmem gerekecek. İlk 3 ayda kilo vermek gebelikte mümkün yeterli beslenme ve hareketle vermekte önemli değil korusam yeter kiloyu 🥰

Bu ilacı kullanan var mı aranızda nasıl bir ilaç
Ben kullanıyorum eğer bunun haricinde bir multivitamin daha kullanıyorsan bir gün birini al bir gün birini al ama sadece bunu kullanıyorsan her gün sabah aç karnına kullanman gerekiyor doktorun bunun yanına bir vitamin ilacının daha ağır olacağını söyledi ben bir gün bunu kullanıyorum bir günde Decavit kullanıyorum

Kizlar iyi akşamlar sizenle bişey paylaşmak istiyorum Benim Gebe kalmam biraz zor oldu 2.5seneden sonra gebe kalabildim çok şükür Bugun el yikama yerinde abdest alirken eşim beni gördü ayağimi yikarken bana kizdi söylendi dikkat etmiyorsun diye normlde hep Duş aldigimiz fiskiyenin oldugu yerde aliyorum abdesti ama bugun orda almadim baya yükledi bana aksam vardiyasinda oldugu icin hic konusmadan çekip gitti eşimin bu kadar evhamli olmasi beni çok etkiliyo psikolojikmen
Baski hissediyorum görümcemin gelinide hamile şu an da ama onun hamileligi riskli görümcem eşime ayagini kaldrmasin biyerlere uzanmasin diye söylemiş ama doktor bana öyle bisey demedi o kdr pipirikli ki beni cok yoruyo bu hali Allah aşkina ayak kaldirmayla bebek düsermi sinirden ağliycm bunu biriyle paylaşmasam daha cok içime aticam biliyorum 😕😥

Kizlar iyi akşamlar sizenlen bişeyler paylaşmak istiyorum Benim Gebe kalmam biraz zor oldu 2.5seneden sonra gebe kalabildim çok şükür Bugun el yikama yerinde abdest alirken eşim beni gördü ayağimi yikarken bana kizdi söylendi dikkat etmiyorsun diye normlde hep Duş aldigimiz fiskiyenin oldugu yerde aliyorum abdesti ama bugun orda almadim baya yükledi bana aksam vardiyasinda oldugu icin hic konusmadan çekip gitti eşimin bu kadar evhamli olmasi beni çok etkiliyo psikolojikmen
Baski hissediyorum görümcemin gelinide hamile şu an da ama onu hamileligi riskli görümcem eşime ayagini kaldrmasin biyerlere uzanmasin diye söylemiş ama doktor bana öyle bisey demedi o kdr pipirikli ki beni cok yoruyo bu hali Allah aşkina ayak kaldirmayla bebek düsermi sinirden ağliycm bunu biriyle paylaşmasam daha cok içime aticam biliyorum 😕😥
Düşük riskiniz yoksa hiçbir şey olmaz bir ayak yıkadınız diye bebek mi düşer. O çok güvenli yerde tabi fazla yormayın kendinizi iş yaparken dinlene dinlene yapın hoppla yürümeyin sakin yavaş hareketler yapın ama onun haricinde ki şeyler ayak yıkadım vs bebeğe bir şey yapmaz merak etmeyin.

Düşük riskiniz yoksa hiçbir şey olmaz bir ayak yıkadınız diye bebek mi düşer. O çok güvenli yerde tabi fazla yormayın kendinizi iş yaparken dinlene dinlene yapın hoppla yürümeyin sakin yavaş hareketler yapın ama onun haricinde ki şeyler ayak yıkadım vs bebeğe bir şey yapmaz merak etmeyin.
Sanirim hamile olduğum içinde cok içerledim onuda anliyorum korkuyor ama farkinda değil boyle beni strese sokarak bebegi daha riske atiyor cevreden duydugu sylerle cok etkileniyor
Ztn iş yapmiyorum doğru duzgun ayaği kaldrmakla bişey olcağini ben dusunmuyorum eşim saniyorki yattigimda hersey yolunda gidicek eger Rabbim nasip etmeyecekse yatarkende duser bunu idrak etmek istemiyor😕

Back