- 14 Temmuz 2023
- 2.332
- 2.030
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu kadar sıkıntı çekerken görümcem arkamdan böyle yaparsa abim çok strese girecek falan diyormuş abisi beni nasıl strese sokuyo gören yok hayırlısıyla bir doğursaydim erken gelecek diye korktuk şimdi gelmiyoErkekler doğunca anlıyorlar canım baba olduklarını bence o zamana kadar güncelleme gelmiyor onlara
Ay aman abisi stres olmasın kız burada 9 ay 9 doğurdu doğum sonrasını zaten bahsetmiyorum bile aman abisi stres olmasın o da bile alemmiş kız mart bitecek doğur artık kaç hafta oldu Aslı ile The bile doğurduBen bu kadar sıkıntı çekerken görümcem arkamdan böyle yaparsa abim çok strese girecek falan diyormuş abisi beni nasıl strese sokuyo gören yok hayırlısıyla bir doğursaydim erken gelecek diye korktuk şimdi gelmiyo
Benim ağrı değilde eğildiğimde geri doğrulamıyorum eğildiğim yerde öyle iki büklüm kalıyorum uzun bi süre düzenlemiyorumSezeryan lı anneler sizde de ara da sırt agrısı oluyormu. Uyuşmasi için yapilan igneden galiba. Benim her gün oluyor. Yaklaşık 1 2 dakikalik. Sankı dogum sancisinda ki sırt agrisi gibi.
Bende eve geldiklerinden beri reflğde yatıyorlar hatta ilk doğduklarında küvezde bile reflü pozisyonunda yattılarKızlar reflü yatağı kullanıyor musunuz ? Ben hep onda yatırıyorum
Emizirdim de kırkta var omuzunda
Doğum daçok geçmiş olsun, kırık nasıl oldu?
Kızlar reflü yatağı kullanıyor musunuz ? Ben hep onda yatırıyorum
Doğum da
Ağzımıza gelen bir şey oluyor mu hazırlıklı olalımSerumu sık sonra bunun beyaz olan kısmını nefesinle kendine doğru çekiyorsun diğer ucunu bebişin burnuna sokuyorsun
Bende hep reflü yatağında yatırıyorum canımKızlar reflü yatağı kullanıyor musunuz ? Ben hep onda yatırıyorum
Bnde baby nest var cnm, bi odaya taşıyom, bi yatak odasına, o da iyiki almışım dediklerım arasında. İçine bıkaç parça bısey koydum, baş kısmını yükselttim reflü yatağı gbi yaptım.Kızlar reflü yatağı kullanıyor musunuz ? Ben hep onda yatırıyorum
1 hafta geçti kestim benim kv başladı tırnakla alakalı bir şeyler konuşmaya boş verdimsende durum farklı sana çok yardım ettiyi için sanıyorki her dediğini etmelisin malesefSize şok olacagnz şey anlatacam
Ben kendimi bildim bileli bebegin tirnagini 20 gün olunca banyo yaptirilnca kesiliyor diye biliyorum. ( Orda farkli olabilir yurt disinda yasiyorum.)
Az önce eşim dediki şakayla karişik tirnagni keselim. Kv aaaa çocuk 2 yaşini doldurmadan kestirmem. Ben şokkk yüzüne baktim gayet ciddi. Dedim birak Allah aşkina 20 gun olunca kesiliyor eşimde 20 gun olunca kesiliyor dedi. Kv hayir kestirmemmm... o kadar şaşirdiki sanki saçma şeyi biz demişiz gibi ifadeyle. Orda olsaydiniz şok olurdunuz gerçekten. Diyor ki bari 2 3 ay olana kadar kestirmem. Içimden Sanki sana sorucam dedim.
Dedim ki mikrop bulaşir zaten çocuk her an elini agzina sokuyor. Kundak yapmam durumu çözüyor. Sonra eşime dedim sakin dille mikrop bulaşir şuan bile zor dayaniyorum.
Eşimde yapma dese yapmayalim dedi. Kavga etmek istemedim sakin bir dille manipule ederim seni diyorum içimden. Kestirmeseler doktoru ararim ona dedirtirim.
Kv ayni evde yaşiyoruz ve kendisini üzmek istemiyorum çünkü hamileligimde de şuan bile çok yardimci oluyor. Her seyimi kv yapiyor bebegimede bakmaya yardim ediyor. Zaten benim dedigim olacak ama onu üzmeden.
Zaten sütünmü yetmiyor emzirdinmi gaz damlasini verdin mi ilaçlarini aldinmi artik bir yerde patlicam ama ne zamn bakalim.
Kuzum ben törpü almıştım onunla kisalttim harika bişey kesinlikle tavsiye ederim tırnak makası bana çok korkutucu geliyor oğlumun etini kesmiştim yanlışlıkla yenidoganken ondan beridir korkuyorum ben hiç tartilmadim dogumdan sonra ama karnım neredeyse tamamen gittiKızlar ben daha tırnak kesmedim, hiç uzun değil cunku zaten eldiveni var. Buarada kaç kilo verdınız, ben eve gelince tartılmıştım 5 kg vermişim sadece
Bizim sarılık yükseldi siz dikkat edinBizim uyuşmazlık var kuzum ab0
Biz canım, ben o negatifim, eşim ab pozitif benmişim b pozitif ve sarılık başımıza bela oldu 15 ten aşağıya düşmüyor, ne yapacağımı şaşırdım üzüntüden sütüm bile gittime
Merhaba durumlar nasıl sizde bizimde değer 16 ya yükselmişbugün yine gittik baktırdık, dün 13.82 olan sarılık bugün 15.20 olmuş. sütüm bol, dr ve hemşireler de baktı. anlamıyorum tükendim artık
Rabbim acil şifalar versin kuzum kaç günlük bebiş mama veriyor musun?Bizim sarılık yükseldi siz dikkat edin
Canım siz kaç değerle girdiniz ve kaç değerle çıktınız kaç gün kaldınızŞu an hiç kalmadı canım bizim hastanede düşürüldü. Serum ve ışık tedavisi aldı o sürede de bir mama verildi bir de sütümü sağıp verdik kaç cc süt ürettiğini izlediler ona göre bebişin doyup doymadığı da izlenmiş oldu. Biz taburcu olduktan sonra da 2 saate bir 60 cc mama ve süt sağıp verdik idrarla kakayla iyice atıyor zaten. Sütünü sağ mutlaka ve 2 saate bir bak kaç cc çıkıyor doyduğuna emin ol sarılık yüzünden onlar belli edemiyor sen çiş kaka takibiyle anlıyorsun. Şekerli suyu da doktoruna sor canım yine de kafana göre verme istersen
Canım nasıl yaptın anlatır mısınız biraz bizeBizim de pazartesi günü 15 idi bugün 3.9 çıktı mama takviyesi verdik onunla düştü