2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım inşallah geçer inşallah tabiki sağ Salim kucağıma aldım şükürler olsun ama, şu sarılık geçse öyle gözlerinin için sarı görünce çok üzülüyorum. Sanki daha mı sarardı bana mı öyle geliyor bilmiyorum şu pazartesi bi olsa Allah’ın izni ile. Bakalım diyorum çözüm fototerapi ise olsun da kurtulalım. Çünkü çok üzülüyorum. Kuzum fototerapi öyle korkulacak birsey değil dimi

Kuzum bugün emzirme sonrası 30 içti, uyuya kaldı sonra, 2. Saat sonra emzirdim. Şimdi tekrar emzirecegim. Bilmiyorum ki sütüm yetiyor mu yetmiyor mu.
Kuzum bence bugün her beslenme sonrası ver mama. Hiç korkma mama öcü değil önce memeni verdigin için seni de bırakmaz rahat ol bak goruceksin çocuk rahatlayacak sarılığı düşmeye başlayacak kendi uyanacak artık acıkınca uğraşmayacaksin hiç

İçtim canım. Günde kaç bardak hakkımız var biliyor musun? Atlascığın gazını çıkarmak için ne yapıyorsun?
Canım 3 bardak kadar var diye biliyorum ben canım sırtına vuruyorum, karnına masaj yapıyorum birde kiraz çekirdeği kemeri al canım oda rahatlatıyor

Kaç vereyim her beslenme sonrası canım. Ama memede uyuya kalıyor genelde.

Canım benim çok şükür, sağlıkla aldık kucağımıza biraz ele avuca gelseler tadından yenmeyecek, Rabbim o günleri de göstersin, Atlas kuzum da kalp sorunu kolaylıkla geçsin canım kaç kilo doğdu
Rabbim korktuğunda imtihan etmesin, sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin yavru
Canım benim eşimde öyleydi 2 bebek kaybından dolayı hamileliğim boyunca biz doğru dürüst hamilelik bebek ile alakalı pek konuşmuyorduk, eşim çok korkuyordu kaybetmekten, bana birşey olmasından, acil doğuma alındım ben,gözündeki o korkuyu endişeyi gördüm, elinden hiç birşey gelmeyişi onları daha çok üzüyor, bebek doğduktan sonra nasıl rahatladı anlatamam ikimizin de iyi olduğunu görünce, özüne döndü şimdi bebişe benden önce kalkıyor, elinden gelen her türlü yardımı yapıyor
Babalar kucağına aldıktan sonra hissediyorlar aslında, sizde bebeği kucağınıza alınca herşey değişecek

Kızlar reflü yatağı kullanıyor musunuz ? Ben hep onda yatırıyorum
Kuzum ben gündüz bu ana kucağında gece reflü yatağında yatırıyorum (yalnız bebeğin yüzünü kapama şeklim )

Eklentiler

• 17112152650315820687156120359008.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 96
Oyy kuzum kıyamam yaa, yakın olsaydık gelirdim.
İkimiz bırden daha çok delirirdikkafada hunilersoğuk baklava yerdik bide

Erkekler doğunca anlıyorlar canım baba olduklarını bence o zamana kadar güncelleme gelmiyor onlara

Hayır canım tabiki bende artık bunalmıştım çocuk 2 haftadır sapsarı gün ışığında bakamıyordum çocuğa hep karanlıkta loş ılıkta duruyordum sinirlerim bozulmuştu sarı gördükçe denemediğim şey kalmamıştı değeri hep 15 di en sonunda daldım yani fototerapi alacaksa alsın yeterki ş uşağı renkten kurtulsun çünkü sarılık varken baygın gibiydi yemek istemiyordu mama istemiyordu emmiyordu uyuyordu halsizdi gözlerini açamıyordu çok üzülüyordum ama fototerapi sonrası bir canavar geldi eve bir sempatine iştahı geldi mamaya başladık o yeme de yanında yat şeninde öyle olacak canım merak etme o ışık hemen topluyor

Göğüs kalkanı bndede çok işe yaradı cnm. İyiki almışım, onsuz duramıyorum

Emizirdim de kırkta var omuzunda

Kizlarr buarada hamileyken ayva muhabbeti dönmüştü ya grupta yanağımıza sürmüştük benim ki işe yaramış kızımın sürdüğüm yerde gamzesi var
Kuzum benim minnoşum da gamzede var, ama ben sürmedim yanağıma ayva yedim ama benim diğer çocuklarımda ve bende de gamze var yanaklarımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…