2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım şuan daha yenidoğan aşamasında çok normal bende uyandırana kadar canım çıkıyordu ıslak mendil şıkırdstmalar su şişesini sıkmalar ayaklarına vurmalar ıslak mendille vücudunu silmeler uyansınlar diye 15 dk uğraşıyorduk eşimle çok normal yaşadığın süreç merak etme hepsi geçecek sadece biraz daha zaman🙏🏻 tabiki yetiyorsun sen annesisin kuzum yetsende yetmesende onun sadece sana ihtiyacı var o seninle çok mutlu merak etme 😍🙏🏻
Canım inşallah geçer inşallah tabiki sağ Salim kucağıma aldım şükürler olsun ama, şu sarılık geçse öyle gözlerinin için sarı görünce çok üzülüyorum. Sanki daha mı sarardı bana mı öyle geliyor bilmiyorum şu pazartesi bi olsa Allah’ın izni ile. Bakalım diyorum çözüm fototerapi ise olsun da kurtulalım. Çünkü çok üzülüyorum. Kuzum fototerapi öyle korkulacak birsey değil dimi

Kuzum bugün emzirme sonrası 30 içti, uyuya kaldı sonra, 2. Saat sonra emzirdim. Şimdi tekrar emzirecegim. Bilmiyorum ki sütüm yetiyor mu yetmiyor mu.
Kuzum bence bugün her beslenme sonrası ver mama. Hiç korkma mama öcü değil önce memeni verdigin için seni de bırakmaz rahat ol bak goruceksin çocuk rahatlayacak sarılığı düşmeye başlayacak kendi uyanacak artık acıkınca uğraşmayacaksin hiç

İçtim canım. Günde kaç bardak hakkımız var biliyor musun? Atlascığın gazını çıkarmak için ne yapıyorsun?
Canım 3 bardak kadar var diye biliyorum ben canım sırtına vuruyorum, karnına masaj yapıyorum birde kiraz çekirdeği kemeri al canım oda rahatlatıyor

Kuzum bence bugün her beslenme sonrası ver mama. Hiç korkma mama öcü değil önce memeni verdigin için seni de bırakmaz rahat ol bak goruceksin çocuk rahatlayacak sarılığı düşmeye başlayacak kendi uyanacak artık acıkınca uğraşmayacaksin hiç
Kaç vereyim her beslenme sonrası canım. Ama memede uyuya kalıyor genelde.

Kuzum senin yazdıklarını görünce bir duygu kaplıyor içimi neler yaşadık gebelik şekeri falan şükürler olsun sağlıklı kucağımıza aldık. Biz kuveze girdik ama kalp sorunu nedeniyle gözlem amaçlı şükür olsun yanımızdaki
Canım benim çok şükür, sağlıkla aldık kucağımıza🥰 biraz ele avuca gelseler tadından yenmeyecek, Rabbim o günleri de göstersin, Atlas kuzum da kalp sorunu kolaylıkla geçsin canım🤲 kaç kilo doğdu
Canım benimde sadece kilosu düşük olsa inan hiç takmam bile kafama, cıkınca büyütürüm diye. Gelişiö geriliği 3 hafta olunca kafama takıldı. Hala 35le uyumlu, büyümüyor hiç. Boyu, kafa çevresi, karın çevresi hepsi 3 hafta geride.

İşte canım benim 35te kaldı, çok kafama takıyorum Allaha dua ediyorum sürekli inşallah bir şey yoktur diye. Ama inan olmıyor yani plasenta iyi durumda, kan akımı falan her şey normal neden gelişmiyor bilmiyorum, dr da başından savdı zaten doğum zamanın gelmis diye. Özele gittik özeldeki olabilir böyle gerilikler kafanıza takmayın diyor ama takılmıycak gibi değil ki. Çocuğumda bi şey mi var diye içten içe yiyorum kendimi

Canım kilosunu hiç takmıyorum ki, gerilik takılıyor kafama. Haftasına göre baya kücül en azınfan 2 hafta olsa o gerilik bu kadar kafama takmazdım.
Rabbim korktuğunda imtihan etmesin, sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin yavru 🤲
Eşin Allahtan seni anlıyor bu dönemde destek oluyor benimkine bi haller oldu ben doğurmadan lohusa psikolojisine girdi adam bir tripler bir nazlar inanılmaz stres yapıyor bakalım doğurunca ne yapacak benden daha lohusa olacak gibi
Canım benim eşimde öyleydi 2 bebek kaybından dolayı hamileliğim boyunca biz doğru dürüst hamilelik bebek ile alakalı pek konuşmuyorduk, eşim çok korkuyordu kaybetmekten, bana birşey olmasından, acil doğuma alındım ben,gözündeki o korkuyu endişeyi gördüm, elinden hiç birşey gelmeyişi onları daha çok üzüyor, bebek doğduktan sonra nasıl rahatladı anlatamam ikimizin de iyi olduğunu görünce, özüne döndü 🙂 şimdi bebişe benden önce kalkıyor, elinden gelen her türlü yardımı yapıyor
Babalar kucağına aldıktan sonra hissediyorlar aslında, sizde bebeği kucağınıza alınca herşey değişecek 🥰

Kızlar reflü yatağı kullanıyor musunuz ? Ben hep onda yatırıyorum
Kuzum ben gündüz bu ana kucağında gece reflü yatağında yatırıyorum (yalnız bebeğin yüzünü kapama şeklim 😂)

Eklentiler

• 17112152650315820687156120359008.jpg
    17112152650315820687156120359008.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 96
Yok bacım bı daha o gaza gelmem tam sana yazdım kendi kendime ooo iyiyim falan dedim şuan bitik haldeyim Alya kuş U Y U M U Y O R 😭 Hemen anneee gooooş dedim saat 17 olmuş ben kahvaltı ile duruyorum lokma yiyemedim annem geldi öyle yedim şimdi yine gitti oğlumda dedesiyle çıktı kocam 11 gibi gelecek offffffffffff 😭😭😭😭
Oyy kuzum kıyamam yaa, yakın olsaydık gelirdim.
İkimiz bırden daha çok delirirdik🤪kafada huniler🤭soğuk baklava yerdik bide😄😄😄

Benimkine bende işlemeye çalışıyorum son dediğim doğumhaneye girmeden sakın kimseye haber verme özellikle sancı çekerken ben kimseyi istemiyorum falan dedim dehşetle bakıp kuzenime bile mi dedi evet ona bile dedim 😬 geçen de bebeği kimseye öptürmeyelim uçuk olan birine falan çok tehlikeliymiş dedim sen bunları mı düşünüyorsun diyo on günden az kalmış doğuma daha ne düşünebilirim acaba sanki herşey normal akışında gibi adam hala anlamadı bebe geleceğini
Erkekler doğunca anlıyorlar canım baba olduklarını bence o zamana kadar güncelleme gelmiyor onlara 🤣

Canım inşallah geçer inşallah tabiki sağ Salim kucağıma aldım şükürler olsun ama, şu sarılık geçse öyle gözlerinin için sarı görünce çok üzülüyorum. Sanki daha mı sarardı bana mı öyle geliyor bilmiyorum şu pazartesi bi olsa Allah’ın izni ile. Bakalım diyorum çözüm fototerapi ise olsun da kurtulalım. Çünkü çok üzülüyorum. Kuzum fototerapi öyle korkulacak birsey değil dimi
Hayır canım tabiki bende artık bunalmıştım çocuk 2 haftadır sapsarı gün ışığında bakamıyordum çocuğa hep karanlıkta loş ılıkta duruyordum sinirlerim bozulmuştu sarı gördükçe denemediğim şey kalmamıştı değeri hep 15 di en sonunda daldım yani fototerapi alacaksa alsın yeterki ş uşağı renkten kurtulsun çünkü sarılık varken baygın gibiydi yemek istemiyordu mama istemiyordu emmiyordu uyuyordu halsizdi gözlerini açamıyordu çok üzülüyordum ama fototerapi sonrası bir canavar geldi eve 🤣 bir sempatine iştahı geldi mamaya başladık o yeme de yanında yat 😍 şeninde öyle olacak canım merak etme o ışık hemen topluyor

Bu videoya bakın mutlaka, C şeklinde tuttmak en önemlisi. Yanlnız doğru parmakları kullanın, işaret parmağı üstte olursa makaslamış oluyorsunuz ve süt akışı kesiliyor.
Ben bu videodan öğrendim emzirmeyi ve şükür hiç yara olmadı.
Kesinlikle göğüs kalkanı öneririm, krem dahi kullanmadım. Ki sağmaktan perişan ettim kendimi.

Göğüs kalkanı bndede çok işe yaradı cnm. İyiki almışım, onsuz duramıyorum

Canım sarılık ne durumda?
Burnunu hafif sık, ayaklarını sık, çene altını dürt, altını çıkar, muhakkak uyandır ve emzir. Kaldır gaz çıkarır gibi yap, koltukaltlarından gıdıkla, her şeyi dene uyansın. Olmazsa mutlaka sağ ve içir.
Emizirdim de kırkta var omuzunda

Kizlarr buarada hamileyken ayva muhabbeti dönmüştü ya grupta yanağımıza sürmüştük benim ki işe yaramış 😂 kızımın sürdüğüm yerde gamzesi var 🥹🥹😍😍
Kuzum benim minnoşum da gamzede var, ama ben sürmedim yanağıma😂 ayva yedim ama benim diğer çocuklarımda ve bende de gamze var yanaklarımızda😬

X