Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence tek bebeğim olsa bir memeyi tamamen boşaltmasına izin veririm diğer memeyi 2 saat sonraki beslenmede veririm kitle falan olmadıkça sağmazdım her beslenmede meme değiştirip boşalttırırdım bebeğeCansu ya ben anlamadım sağım yapacak mıyım kendi mi emecek, bazen 1 saat memede kalıyor, o zaman diğer meme mi sağayım, sonuçta o taş gibi kalıyor.
Ahahaha bebe olunca insan okuyamıyor cidden her mesajı ben plastik aldım canım cam şimdi kırılır eder param ziyan olur bebekler de çok hareketlendi itiyorlsr bazen doyuncw düşüyor falan kırılır kesin cam bende plastik aldım sert baya plastiğiKuzum çok ovdun bende etkilendim sen cam mı aldın yazdin mi gerci gormedm hepsini okuyamiyorum malum
Canım benimkiler de hırıltı var temizlemeyle geçrmezse 1 haftaya doktora götürücem bence çok çabuk doluyor ağladıkça sümük oluyor burunlarıEşin doğru söylüyor bu kadar sümük her gün yeni doğan bebekten çıksa ben korkarım acaba neden bu kadar çıkıyor diye..Bizim iki gündür burun hiç iyi diğil sahurda artık fıs fıs ses geliyor burun boğaz doktoruna randevu alıcam temizliyorum çıkıyor yine birikiyor acaba diyorum biz grip olduk ondanmı öyle oldu hiç nefes alamıyor
Kız seninkinde yormuş seni okurken ben yoruldum akşama rahatsın desene sen bir şekilde doyurursun zaten karnını sahura kim kim geliyor kız meraklı benCnm bnım dün aksam saatler şaştı. Mercan gce 12de uyandı, aman Allahım, emzırdım falan ama 2ye kdr uyumadı. Mıkır mıkır etti. Sonra mama yaptım uyudu 2,30 gbi.
Sahura kalktım, sahur bitti uyandı. O ara işte 3 saat uyumuşuz.
Sonra 6da uyudu yine busefer 7de kalktı. 8de uyudu. Oğlumu geçirdim. 9.30a kadar yarım yamalak uyudu, 9.30dan 11.30a kdr uyumuşuz, o kadar, toplam 5 saat yeter bn kalkıp emzirene kdr bu saat oldu, daha kahvaltı etmedim. Şimdi yıne mama verdım uyusun dıye, mubarek cuma namaz kılıp kuran okuyacaktım cuma vakti. Buakşam eşim iftarda yok oyuzden bugun rahatım bndeyarın akşam yatıya mısafırım var, daha dogrusu sahura
Neden ne zararı varmışki4 damla bende zaten iyi konuşmuyorlar bu ilaçtan ondan vermek istemiyorum..denicem bakalım acaba ondanmı..
Cnm yarın gce sahura şehir dışından 3 kişi geliyor,dayımın oğulları. yatılı, pazar gündüz gidecekler, iftara gelemıyolar uymuyor bnde sahura gelin dedim şimdi uyudu nihayet, en az 2-3 saat uyur, bnde kahvaltı ortalıgı topla falan 15.30 da zaten oğlum geliyor okukdanKız seninkinde yormuş seni okurken ben yoruldum akşama rahatsın desene sen bir şekilde doyurursun zaten karnını sahura kim kim geliyor kız meraklı ben
Ben 13 günlükken başladım canım çocuk dr küvezde direk başlamış zaten. Nurse harveys DAC kullanıyorum günde bir kez 1 ml. D vitamini A vitamini ve C vitamini bir arada ondan kullan dediKızlar bebeklere d vitamini başladınız mı ? Doktor bize sadece d vitamini verdi
Evet ya benimkiler hala irkiliyor sağlık ocağındaki ebe normal moro reflekslerinden dolayı irkiliyorlar yüksek ses ani harekette dedi. Ben bir de kucağıma alınca da irkiliyorlar ya da yüksek sesle bazen dayanmayıp seviyorum irkiliyor ellerini titretiyor kıyamam eşimde yapma şöyle diyor napayım kucağıma alırken bile irkiliyor bazen kucağıma mı almayayımKızlar bebekleriniz uyurken sesten etkileniyor mu? Benim malum küçük bir çocuğum daha olduğu için esirgemiyorum ama abisi sesini yükselttiğinde falan irkildigi oluyor. Dikkat edebiliyor musunuz buna ?
Hastane de emzirirken bir yandan da sancı çekiyordum, sancılarım var diyince özellikle emzirirken mi diye sormuştu, evet diyince böyle dedi canım, evet evet kesinlikle ilgisi varAa hakkaten benim de özellikle emzirirken oluyor canım demek ki rahmin toparlanmasıyla emzirmenin gerçekten bir ilişkisi var
Malum bizde iki çocuk var 8 ve 12 yaşlarında ben genelde bebek ile aynı odadayım, e çocuklar geliyor bır bır hiç susuyorlar, malum benim çocuklar da çok konuşuyor, hep anlatacakları birşeyler var birde ben bebeğe hatim açıyorum seslere alışsın bizim ev çok sesli zaten mecburen alışacak bizde şuan irkilme yok ama bilmiyorum belki ilerde olurKızlar bebekleriniz uyurken sesten etkileniyor mu? Benim malum küçük bir çocuğum daha olduğu için esirgemiyorum ama abisi sesini yükselttiğinde falan irkildigi oluyor. Dikkat edebiliyor musunuz buna ?
Sağol canımcanım bence tek bebeğim olsa bir memeyi tamamen boşaltmasına izin veririm diğer memeyi 2 saat sonraki beslenmede veririm kitle falan olmadıkça sağmazdım her beslenmede meme değiştirip boşalttırırdım bebeğe
Benim kızda direk sıçrıyor kuzum oğlumu uyarmak zorunda kalıyorum sürekli biyandan vicdan da yapıyorum çünkü aklında tutamiyor alışmış zıpır zıpır evin içinde tek çocuk ama kızda korkuyor yada uyuyorsa uyanıyor mecbur kalıyorumKızlar bebekleriniz uyurken sesten etkileniyor mu? Benim malum küçük bir çocuğum daha olduğu için esirgemiyorum ama abisi sesini yükselttiğinde falan irkildigi oluyor. Dikkat edebiliyor musunuz buna ?
Aynıyız canım şuan, kafayı yemek üzereyim bende sütüm falan hep gitti bizimde pazartesi kontrol. Bizim de inatçı 15ten aşağıya düşmüyor. Ne yapacağımı bende şaşırdım artık.Kızlar merhaba,çok bitkin perişan haldeyim.
12.03 te doğum yaptım, hastaneden 14.03te çıkarken oğlumda sarılık değeri 8di.
Perşembe taburcu olduk, pazar günü fazla sararma vb olmamasına rağmen sarılığı 19 çıktı ve 1 gece fotorterapi sonrası 10.82 ye kadar düştü.
1 gece daha kaldık, taburcu olurken 11.55ti.
2 gün sonra, dün ki kontrolde 13.42 çıktı.
Dr sebep yok, fizyolojik sarılık, aynen beslemeye devam et,mamaya da gerek yok dedi. Bir sonraki kontrol pazartesi. Bebeğim zor da olsa emiyor, olmazsa sağıp veriyorum her 2 saatte bir.
Her emzirmede altı dolu oluyor, günde en az 10 bez değiştiriyoruz, sayısız çiş ve 3-4 kaka oluyor.
Ancak bebeğim bugün yine sapsarı ben anlamıyorum artık kafayı yemek üzereyim.
Böyle bir durum yaşayan var mı? ne yapayım daha bilmiyorum
Canım hangisi tam olarak görsel atabilir misin. Biz mama kullanmıyoruz ama sağıp buzluğa koyduğum sütleri arada biberonla vermek istiyorum.Dr Browns aldım 10 gündür falan onu kullanıyorum canım çok memnunum yani bir biberon ne kadar övülebilirse o kadarr övebilirim bizim haz sorunumuz meğer biberon seçimindenmiş hayat kalitem benim bile arttı saatlerce gaz çıkarmakla uğraşmıyorum çok şükür maşallah
Canım benimde öyleydi kivezene çıkarken 9 ile verdiler bana eve geldik 2 günde 11 oldu sadece anne sütü veriyorum hatta sağıp verdim 40 cc içiyordu anne sütü 2 saatte bir çiş ve kaka yapıyordu 11 den sonra 2 güne 13 oldu 2 güne 15 oldu derken fototerapi aldı 15 den 8 e düştü dr mamaya başla demek ki anne sütün yeteri kadar proteinlerden zengin değil dedi 8 den 2 günde mamayla ful 5 e düştü 5 den 5 günde 0 düştü atlattık şükür anne sütü benim iyi gelmedi maalesef sarılığına sağım fazla fazla vermem rağmenKızlar merhaba,çok bitkin perişan haldeyim.
12.03 te doğum yaptım, hastaneden 14.03te çıkarken oğlumda sarılık değeri 8di.
Perşembe taburcu olduk, pazar günü fazla sararma vb olmamasına rağmen sarılığı 19 çıktı ve 1 gece fotorterapi sonrası 10.82 ye kadar düştü.
1 gece daha kaldık, taburcu olurken 11.55ti.
2 gün sonra, dün ki kontrolde 13.42 çıktı.
Dr sebep yok, fizyolojik sarılık, aynen beslemeye devam et,mamaya da gerek yok dedi. Bir sonraki kontrol pazartesi. Bebeğim zor da olsa emiyor, olmazsa sağıp veriyorum her 2 saatte bir.
Her emzirmede altı dolu oluyor, günde en az 10 bez değiştiriyoruz, sayısız çiş ve 3-4 kaka oluyor.
Ancak bebeğim bugün yine sapsarı ben anlamıyorum artık kafayı yemek üzereyim.
Böyle bir durum yaşayan var mı? ne yapayım daha bilmiyorum
Aynı bu model canım geniş ağız 270 ml uç memesi 0+ olan 1 numara antikolik model plastik benimki e bebekten aldım ben mağadizadan gidipCanım hangisi tam olarak görsel atabilir misin. Biz mama kullanmıyoruz ama sağıp buzluğa koyduğum sütleri arada biberonla vermek istiyorum.