Oy oy hep diyordum içerde kolay diye. Kız daha doğalı bir gün oldu ama şimdiden diyorum ben oğlumu resmen çok kolay büyütmüşüm ya durmuyor buSende bendensin Allah bize kolaylık versin bacım bı huni sana bı huni bana
Kalk hadi emzir sendeOy oy hep diyordum içerde kolay diye. Kız daha doğalı bir gün oldu ama şimdiden diyorum ben oğlumu resmen çok kolay büyütmüşüm ya durmuyor bu
Senin iyimiş canım 20 gün aynen 350 gr iki bebeğe 10 gün anca gidiyor bizde de canlsrı sağolsunCnm 8 çok erkenmiş ama tabi diziler başlıyor falansenın duzenın bu, bnde gce 12de herkesle birlıkte yatıp, bnde rahat bı uyku çekeyım dıye busekılde yapıyorum. Şimdi uyandı mesela olmadı bu iftar vakti uyuyordu bugün tutturamadık olmadı nyse..
Sana mama daha çok gıder cnm, bnım 1 mama (350 gr) 20 gün gidecek düşün.
Benimde dereceli termosum var geceden su kaynatıp termosaa koyuyorum bir de soğutulmuş dinlenmiş duyum oluyor cam sürahide ikisini biberonda karıştırıp sıcaklığını ayarlayıp mamayı yapıyorum çok kolay oluyor valla dışarı çıkarken de o termosu alıp yapıyorum mamayıKızlar bizde termos var 8 saat sıcak tutuyor, ama daha kullanmadım şimdi su kaynatsam koysam termosa gece kullansam olur dimi ? Her seferinde Su kaynatmasam acaba ne olur ki yani, internette şey yaziyorlardi her seferinde taze su kaynatmak gerekiyormuş falan
Yo seni suya gerek yok yaptığın suyu 24 saatte kullan kalanı dök ya da çay suyuna falan kullan 24 saatte bir yeniliyorum ben her yapımda yeni kaynatmaya gerek yok temiz cam bi sürahiye koy ya da istersen plastik ağızlı kapalı bir şeyde temiz kalsın sorun yokKızlar ne olur bana yardımcı olun halen şu mama suyu nasıl hazırlanacak ben anlamış değilim. Şimdi temiz suyu kaynattım soğuma bıraktım. Her mama yaptığımda yeni su mu kaynatacağım şimdi onu anlamadım halen,
Comotomo gördüm canım ama antikolik olsrak beklentimi karşılamadı ama anne memesine en yakın o. Ama dr Browns da onun gibi memesi ince baskı yapınca bebek içe çöküyor anne memesi gibi meme ucu yumuşak yani sert madde değil dr Browns un . Sterilizatör alacaktım ama yine içime sinmedi bir marka buldum wewell ama çabuk bozuluyormuş kullananları araştırdım instagram ikizleri olan birimde kullanıyordu pişman olmuş aldığına. Her gün tencerede kaynatıyorum onun haricinde gün içinden musluğun sıcak tarafıyla duruluyorum.!suyum derecesini kafama göre yapıyorum 60 cc yapacaksam 30 cc sıcak su 30cc soğuk yani dinlenmiş oda sıcsklıpında bekleyen suyu biberonda önce karıştırıyorum sonra mamayı koyıyprum karıştırıp kolumun iç kısmında ince derime döküyorum yakmıyorsa orayı kızarıyor zaten dedim çok sıcaksa su ama hiç yarı yarıya yapınca sıcak soğuk hiç sorun yaşamadım iç kolumu yakmıyorsa veriyorum direk canım. Direk soğuk suda da mamayı karıştırıp yapabilirsin benmari usulü biberonu ısıtabilirsin. Ama ben gece uyku sersemi onunla uğraşamıyorum iki bebeğe pratik olsun diye dereceli termosum var basınca suyu sıcaklığını gösteriyor ona geceden su yapıyorum kaynar 8 saat kalıyor sıcak. Bir de kaynatıp soğuttuğu cam sürahide suyum var ağzı kapalı ikisini biberonda yarı yarıya karıştırıyorum üstüne mama ekliyorum çalkalıyorumcanım bir de comotomo biberonu tavsiye ediyorlar dr browns daha mı iyi sence ikis arasında kararsız kaldım sterilazatör kullanıyor musunbir de suyun derecesini nasıl hazırlyorsun su ılık olunca mama atıp karıstırıyorum ben kaynar suda mı yapmam gerekiyor yoksa
Abhahaha uzun uzun yazıyorsam bilin ki keyif yapıyormuşumCanım doktorun ne derse o dicem de sen beni dinle bak bizim hemen geçti sarılık 4saatte bir mama ver 30cc ve en az 2 saatte birde emzir baktın sarılığı hafiflemiş 6saatte bir ver bi kaç gun sonra geçecek zaten mamadan korkma yatarak tedavi daha da zor olur
Senin şöyle uzun uzadıya yazmana hayranım beiki çocukla valla helal olsun kıçımı kaşıyacak vakit bulamıyorum tek çocukla sen bide burda bize ne güzel bilgiler veriyorsun
Dr Browns aldım 10 gündür falan onu kullanıyorum canım çok memnunum yani bir biberon ne kadar övülebilirse o kadarr övebilirim bizim haz sorunumuz meğer biberon seçimindenmiş hayat kalitem benim bile arttı saatlerce gaz çıkarmakla uğraşmıyorum çok şükür maşallahCanım peki hangi biberonu kullanıyorsun
Bende tencerede içme suyunu kaynatıyorum yarısını termosa koyuyorum yarısını cam şişeye koyuyorum termostaki butun gece sıcak kalıyor şişedeki soğuyor ikisini karıştırıp bilegimde bakiyorum bebege uygun sicaklık olunca mamayı koyuyorum gunde 2 kere su ısıtmam yetiyor cok kolay oluyo
Canım bana modelini atar mısın rica etsemDr Browns aldım 10 gündür falan onu kullanıyorum canım çok memnunum yani bir biberon ne kadar övülebilirse o kadarr övebilirim bizim haz sorunumuz meğer biberon seçimindenmiş hayat kalitem benim bile arttı saatlerce gaz çıkarmakla uğraşmıyorum çok şükür maşallah
Canım ben normalde bizde kettle var onda kaynatıyorum suyu, sonra biberona koyuyorum soğuk su da ılıtıyorum sonra mamayı koyuyorum, ama kettle kireç tutmaya başladı yıkadım ama geçmedi o yüzden termos kullancamKızlar ne olur bana yardımcı olun halen şu mama suyu nasıl hazırlanacak ben anlamış değilim. Şimdi temiz suyu kaynattım soğuma bıraktım. Her mama yaptığımda yeni su mu kaynatacağım şimdi onu anlamadım halen,
Denedim valla niqu senden cesaretleBöyle ama bu çok sert yapıyor Allah korusun kulak iltihabi olur ve ben bekliyorum sakin olunca yapıyorum
Canım bu bendeki geniş ağız 270 ml plastik olan model aynı bu linkteki ben e bebekten aldım kargo beklememek için çünkü yemiyorlardı diğer biberonu itiyorlsrdı artık onlar bile sinir olmuştuCanım bana modelini atar mısın rica etsem
Kardeşim de şunu kullanıyor aşırı memnun. Aynısı mı senin bahsettiğinDr Browns aldım 10 gündür falan onu kullanıyorum canım çok memnunum yani bir biberon ne kadar övülebilirse o kadarr övebilirim bizim haz sorunumuz meğer biberon seçimindenmiş hayat kalitem benim bile arttı saatlerce gaz çıkarmakla uğraşmıyorum çok şükür maşallah
Cnm şuan inci taneleri izliyoruz, tek dizi keyfim bu. çay keyfi yapıyoruz. 1 saattır mercan uyuyorSenin iyimiş canım 20 gün aynen 350 gr iki bebeğe 10 gün anca gidiyor bizde de canlsrı sağolsuneşime söyledim akşam 9-10 arası yapalım dedi yarın öyle yapıcaz bakalım benim diziler suya düştü tekrarını izlerim artık internetten zaten 8 erkendi eşim işten 6 da geliyor yemek falan 7 oluyor 1 saat vakit geçiriyordu ona da iyi oldu
Aynen canım bu bende aşırı memnunum yani firma ürettiğini bu kadar övmemiştir her besleme de hayretle biberonu övüyorum eşime halaKardeşim de şunu kullanıyor aşırı memnun. Aynısı mı senin bahsettiğin
Aynen canım bu bende aşırı memnunum yani firma ürettiğini bu kadar övmemiştir her besleme de hayretle biberonu övüyorum eşime hala
Çok güzelDenedim valla niqu senden cesaretleyavaş yaptım önce birin burun deliğine 1.5 cc sıktım ters çevirdim pat pat yaptım çıkardı sonra diğer burun deliğine sıktım dediğin gibi bende yavaş sıktım zaten yavaş sıkınca çıktı videodaki gibi uzun çıkmadı ama biraz sabah aspiratörle çekmiştim asıl yarın sabah uyandıklarında bi yapıcam o zaman bakalım nasıl çıkacak ben bir bebek için toplam 3 cc kullanıyorum 1.5 bir deliğe 1,5 diğer deliğine sıkıyorum yavaş sıkıyorum oldu valla bir nefes aldılar onlar bile şaşkınlıkla etrafa bakıyorlar rahatladılar ağlamadılar şükür sakin karşıladılar normalde aspiratörle canlarını alıyordum sanki çığlık çığlığa ağlıyorlardı ama seruma sakin kaldılar ters biraz fazla bekledim iyice sular çıksın genzine kaçmasın diye eşim de panik oldu yapma falan dedi dedim sus çocuğu tut dönmesin yeter
Ay bende inci tanelerini izliyorum işte ama Lina sürekli uyuyup uyanıyor her çıtına gittiğim için kapattım diziyi yarın internetten durudursk izleriz dedim şimdi 360 da aileler yarışıyor izliyorumCnm şuan inci taneleri izliyoruz, tek dizi keyfim bu. çay keyfi yapıyoruz. 1 saattır mercan uyuyoryine uyudu yanii.
Cnm siz sabah ta erken kalkıyorsunuz dımı, bn erken kalksam uykusuzluktan bayılırım ama, 11e kdr uyudugum için uykusuzluk koymuyor bna,