2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Çok güzel👏🏻Her deliğe 2 CC sıka bilirsin canım benimkide ağlamiyor sakin sakin etrafa bakıyor😂ilkte bizde korkuyorduk şimdi tek kendim bile yapıyorum ve ne kadar uzun tutarsan burunda serumu o kadar çok çıkartır pislikleri mesela hemen çevirme yüz üstüne bir kaç saniye bekliyorum ben
Aa ben direk çevirdim az çıktı sabah biraz sıkıp bekliyim yan yatırıp

Benim bebeğim de memede uyumak istiyor, çektiğim an ağlıyor. Gece uykuları biraz düzene girmişti tekrar bozuldu çok kötüyüm ya durmadan ağlayasım geliyor, eşim de kendini kötü hissetmesin diye ağlayamıyorum dün yanında ağladım kendimi tutamadım ama o yokken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Tüm hayatım bebek oldu, evi bile toparlamaya vaktim olmuyor yemeği yapmaya bile vaktim yok. Bu ne kadar sürecek kızlar bitecek mi yoksa bundan sonra böyle devam mı edecek ben çok kötüyüm
Kuzum birebir aynısını yaşıyorum lohusa pedi takıyorum ya doğumdan beri kaçırıyorum çişimi diye his gelmeye başladı ama şuan tuvalete bile gitmeye imkan bulamadigim için kaçırıyorum annem olmasa ciddi anlamda bitmistim bana da lohusalık çökmeye başlıyor diyorum ki aslı bırakma kendini biraz sabredicez kuzum napalim onlar iyi olsunda yalnız değilsin ama bu rahatlarsın seni en azından ❤️

Cnm çok normal bunlar peki gce kaç saat uyuyor? Gündüz hiç uyumuyormu bebişin. Herkes gunduz 2-3 saatlık boşlukta işlerını yapıyor zaten. Bukdr kötü hissetme cnm. Şükredelim sağsalim bebeklerımız yanımızda🤲varsın işler yarım kalsın, yarım yamalak olsun.
Gündüz uyuyor bir iki saat falan ben de o süreçte uyuyorum, uyumazsan sütün olmaz dediler. İkindiden sonra uyuyor biraz o süreçte de evi toparlamaya çalışıyorum yemek falan yapıyorum ama evi temizleyemiyorum sadece topluyorum. Yemek yaparken de aklım hep bebekte oluyor

Kuzum birebir aynısını yaşıyorum lohusa pedi takıyorum ya doğumdan beri kaçırıyorum çişimi diye his gelmeye başladı ama şuan tuvalete bile gitmeye imkan bulamadigim için kaçırıyorum annem olmasa ciddi anlamda bitmistim bana da lohusalık çökmeye başlıyor diyorum ki aslı bırakma kendini biraz sabredicez kuzum napalim onlar iyi olsunda yalnız değilsin ama bu rahatlarsın seni en azından ❤️
Umarım ya, benim annem yok yanımda. Ben onun yanında kalmıştım 10 gün kadar ama öyle de insan evinde olmayınca rahat edemiyor ve düzen oturmuyor. Eşim yanımda olmayınca da kötü oldum eve geçtim evde de bakalım nasıl edeceğiz böyle bebekle 🥺

Çok güzel👏🏻Her deliğe 2 CC sıka bilirsin canım benimkide ağlamiyor sakin sakin etrafa bakıyor😂ilkte bizde korkuyorduk şimdi tek kendim bile yapıyorum ve ne kadar uzun tutarsan burunda serumu o kadar çok çıkartır pislikleri mesela hemen çevirme yüz üstüne bir kaç saniye bekliyorum ben
Canım bunu ne zaman yapmaya başladınız

Ay bende inci tanelerini izliyorum işte ama Lina sürekli uyuyup uyanıyor her çıtına gittiğim için kapattım diziyi yarın internetten durudursk izleriz dedim şimdi 360 da aileler yarışıyor izliyorum 🤣 kahve tatlı eşliğinde ❤️ benimkiler 2.30 saat oldu uyuyor 30 dk sonra uyanacaklar mama vakti 🥰🤣 uyanmazlarsa biraz bırksıcam ama kesin uyanırlar. Sabah eşim 8 de Kalkıyor iş için canım bende bebekleri o saate gidene getirmeye çalışıyorum ben gece 12-1 de uyuyorum gece 2 kez kalkıyorum 3-4 gibi bir de 6 gibi son işte 8 de kalkıyorum. Ama bir kez aşırı yorgundum eşime sen kahvaltı yapmane uyucam dedim kızlarla 10 a kadar uyudum 3 saat iyiydi 🤣 aslında sabah bizimkiler hiç uyumuyor beslesem de gözleri hemen açıyorlar kalkıyorlar
Mercan halaa uyuyor ayy bugce uyurmu acaba? Bugun saatlerı kaydırdım ben 😏nieboyle olduki🙄 gce 2 kez kakalı bez temızlıyorum, kaka yapmasa alt almam gce.

Kızlar 38+5 olduk hala isim konusunda pişman olur muyum diye kararsızım. Deniz Erva ismi sizce nasıl? Yüzde 99 bu isimde karar kıldık ama ben etrafımdakilere bi beğendiremedim. Herkes bişey diyor. Sizin kulağınıza nasıl geliyor?
Erva Deniz mi Deniz Erva mı olsun sıralaması ? (Erva güzel demek anlamı. O yüzden başa yazdırsam diyorum. Güzel Deniz gibi anlam çıkıyor ) ne dertler var dimi ama 😂😂 bebek gelmediğine göre böyle boş işlerle uğrasıyor insan sıkıntıdan 😂

Kızlar 38+5 olduk hala isim konusunda pişman olur muyum diye kararsızım. Deniz Erva ismi sizce nasıl? Yüzde 99 bu isimde karar kıldık ama ben etrafımdakilere bi beğendiremedim. Herkes bişey diyor. Sizin kulağınıza nasıl geliyor?
Erva Deniz mi Deniz Erva mı olsun sıralaması ? (Erva güzel demek anlamı. O yüzden başa yazdırsam diyorum. Güzel Deniz gibi anlam çıkıyor ) ne dertler var dimi ama 😂😂 bebek gelmediğine göre böyle boş işlerle uğrasıyor insan sıkıntıdan 😂
İkisini bir anda söyleyeceksiniz deniz erva söyleniyor güzel şekilde bence isim gayet güzel

Dr Browns aldım 10 gündür falan onu kullanıyorum canım çok memnunum yani bir biberon ne kadar övülebilirse o kadarr övebilirim bizim haz sorunumuz meğer biberon seçimindenmiş hayat kalitem benim bile arttı saatlerce gaz çıkarmakla uğraşmıyorum çok şükür maşallah 🧿
lütfen fotoğraf atar mıısn hemen alacağım eklemişssin alacağım çoook teşekkür ederim 🙏

Son düzenleme:
Kızlar vajinam da bir kaşıntı var iki gündür iç kısımları kaşınıyor ne yapsam iyi gelir malum tuvalete zor gittiğim için sanırım hijyene dikkat edemedim batikon da bir hafta daha temizle demişti doktor onu da yapamadım şu an ne yapsam iyi gelir böyle hatır hatır kaşımak istiyorum

X