İlginçmiş. İlk kez denk geldimCnm çoğu beledıye verıyor. Değişiyor beşik veren bıle var, bnde bunlar vardı. Birde kıyafet 4 parça
Chigo nun pişik kremi var bunda onu kulanıyorum.
Canım peki hangi biberonu kullanıyorsunTemiz hiç kullanmadığım bir çaydanlık altım vardı ona arıtmadan su koyuyorum şişe su da olabilir çeşmede fark etmez ben arıtmadan koyuyorum kaynatıyorum çaydanlıkta soğutuyorum bekletip sonra onu cam sürahiye dolduruyorum. Sonra cam sürahiden biberona koyup hazırlıyorum canım. Ketıldan ısıtıp soğutup denedim ama kustuslr sanırım klor dibindeki tortular falan iyi gelmedi ketıl ilk mama hazırlamam kaos olmuştu bende artık böyle yapıyorum
Kuzum bu videoya bakNiye şırıngayla nasıl temizliyorsun benimkilerde hırıltılı nefes alıyor aspiratörü dibine kadar sokamadığım için ucu büyük gitmiyor uzaktan çekebildiğimi alıyorum ama yetmiyor 2 saat sonra yine hırıltı başlıyor sümük doluyor. Şırıngayla nasıl yapıyorsun
Böyle ama bu çok sert yapıyor Allah korusun kulak iltihabi olur ve ben bekliyorum sakin olunca yapıyorum
Anlıyorum kuşum. Düzene girer merak etme. Peki nasıl uyuyor bu kızçe, memeden ayırıp yatırınca pış pış yapınca uyumuyor muBen annemi resmen hapsettim bize ya Alya baya zorlamaya başladı benim lohusalık yüklenmeye basladisürekli memede kalmak istiyor emip uyuyor yerine koyduğum gibi ağlıyor bende ağlamasına izin vermiyorum hemen gık dediği gibi alıyorum tekrar memeye hiç bişey yapamıyorum tuvalete bile gidemiyorum bazen
Uykudan uyanınca geriliyor cnmKızlar sizin bebeklerde sık sık geriliyormu?
Cnm 400 ayrı onu devlet verıyor başvurursan. Bu grupta çok konuştuk bunu beledıye doğum paketıne çoğu kişi başvurdu burda, bazı beledıyelerde eve gelıyorlar. Eve getırıyorlarİlginçmiş. İlk kez denk geldimKeşke parasını verselermiş 400 vereceklerine :)
Bir tek uyanınca diğil mesela yemek yiyerken geriliyor ve ya bitirince şimdi mesela uyuyor o zaman bile geriliyor arada..hatta bizim kusmalar en çok ondan oluyor geriliyor diye geri çıkıyor kafayı yiyecemUykudan uyanınca geriliyor cnm
Ya benimki de aynı. Şimdi kv var sağolsun ama gidince bu şekilde ne yapacağım bilmiyorumBen annemi resmen hapsettim bize ya Alya baya zorlamaya başladı benim lohusalık yüklenmeye basladisürekli memede kalmak istiyor emip uyuyor yerine koyduğum gibi ağlıyor bende ağlamasına izin vermiyorum hemen gık dediği gibi alıyorum tekrar memeye hiç bişey yapamıyorum tuvalete bile gidemiyorum bazen
Bende tencerede içme suyunu kaynatıyorum yarısını termosa koyuyorum yarısını cam şişeye koyuyorum termostaki butun gece sıcak kalıyor şişedeki soğuyor ikisini karıştırıp bilegimde bakiyorum bebege uygun sicaklık olunca mamayı koyuyorum gunde 2 kere su ısıtmam yetiyor cok kolay oluyoKızlar mama suyunu nasıl hazırlıyorsunuz
Cevaplarınızı bekliyorum kızlar ağrılarım da çok varKızlar merhaba ben doğum yaptım çok şükür bekleyen herkese sağlıkla sıhhatle hayırla nasıp olsun size bir kaç sorum var
1. Sezeryan yerimde hafif kan oluyor sizde de oldu mu 3. Gün
2. Bebiş sararmaya başladı sarılık için neler yapıyorsunuz sadce anne sütü alıyor
O günü iple çekiyorumAnlıyorum kuşum. Düzene girer merak etme. Peki nasıl uyuyor bu kızçe, memeden ayırıp yatırınca pış pış yapınca uyumuyor mu
Sende bendensin Allah bize kolaylık versin bacım bı huni sana bı huni banaYa benimki de aynı. Şimdi kv var sağolsun ama gidince bu şekilde ne yapacağım bilmiyorumöyle uzun süre de tutamam yanımda max bir hafta. Memede uyumak istiyor, koyuyorum ağlıyor, alıyorum aranıyor ve gene meme
Cnm çok normal bunlar peki gce kaç saat uyuyor? Gündüz hiç uyumuyormu bebişin. Herkes gunduz 2-3 saatlık boşlukta işlerını yapıyor zaten. Bukdr kötü hissetme cnm. Şükredelim sağsalim bebeklerımız yanımızdaBenim bebeğim de memede uyumak istiyor, çektiğim an ağlıyor. Gece uykuları biraz düzene girmişti tekrar bozuldu çok kötüyüm ya durmadan ağlayasım geliyor, eşim de kendini kötü hissetmesin diye ağlayamıyorum dün yanında ağladım kendimi tutamadım ama o yokken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Tüm hayatım bebek oldu, evi bile toparlamaya vaktim olmuyor yemeği yapmaya bile vaktim yok. Bu ne kadar sürecek kızlar bitecek mi yoksa bundan sonra böyle devam mı edecek ben çok kötüyüm
Bizde de aynı durumlar var 2 3 saatlik uyku aralarda 1 2 saat uyanıklık gece 12 gbi uyuyor 3 4 gbi uyanıyor sonra 1 2 saat geçiyor o arada emzik sallama fln beşikte yatıyor kucağıma almıyor 21 günlük olduk uyku düzeni ne zmn oluşturmaya başlamalıyızben aksam 12 de yatırıyorum 3 gibi kalkıyor sonra 5.30 6 ya kadar asla uyumuyor cin gibi oluyor ne yapmam lazım bilemedim karanlık beyaz gürültü piş piş meme sallama kundak hişbirsey fayda etmiyor gece uykusu kaçıyor resmen(
Cnm güle güle büyüt bebişiniKızlar merhaba ben doğum yaptım çok şükür bekleyen herkese sağlıkla sıhhatle hayırla nasıp olsun size bir kaç sorum var
1. Sezeryan yerimde hafif kan oluyor sizde de oldu mu 3. Gün
2. Bebiş sararmaya başladı sarılık için neler yapıyorsunuz sadce anne sütü alıyor