2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Cnm çoğu beledıye verıyor. Değişiyor beşik veren bıle var, bnde bunlar vardı. Birde kıyafet 4 parça
Chigo nun pişik kremi var bunda onu kulanıyorum.
İlginçmiş. İlk kez denk geldim Keşke parasını verselermiş 400 vereceklerine :)

Canım peki hangi biberonu kullanıyorsun

Kuzum bu videoya bak

Ben her birine 2 CC kullanıyorum..ama bu gün sağlık ocağında bana dediler çok sert baskiyla yapmamak lazımmış

Anlıyorum kuşum. Düzene girer merak etme. Peki nasıl uyuyor bu kızçe, memeden ayırıp yatırınca pış pış yapınca uyumuyor mu

İlginçmiş. İlk kez denk geldim Keşke parasını verselermiş 400 vereceklerine :)
Cnm 400 ayrı onu devlet verıyor başvurursan. Bu grupta çok konuştuk bunu beledıye doğum paketıne çoğu kişi başvurdu burda, bazı beledıyelerde eve gelıyorlar. Eve getırıyorlar

Kızlar merhaba ben doğum yaptım çok şükür bekleyen herkese sağlıkla sıhhatle hayırla nasıp olsun size bir kaç sorum var
1. Sezeryan yerimde hafif kan oluyor sizde de oldu mu 3. Gün
2. Bebiş sararmaya başladı sarılık için neler yapıyorsunuz sadce anne sütü alıyor

Ya benimki de aynı. Şimdi kv var sağolsun ama gidince bu şekilde ne yapacağım bilmiyorum öyle uzun süre de tutamam yanımda max bir hafta. Memede uyumak istiyor, koyuyorum ağlıyor, alıyorum aranıyor ve gene meme

Benim bebeğim de memede uyumak istiyor, çektiğim an ağlıyor. Gece uykuları biraz düzene girmişti tekrar bozuldu çok kötüyüm ya durmadan ağlayasım geliyor, eşim de kendini kötü hissetmesin diye ağlayamıyorum dün yanında ağladım kendimi tutamadım ama o yokken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Tüm hayatım bebek oldu, evi bile toparlamaya vaktim olmuyor yemeği yapmaya bile vaktim yok. Bu ne kadar sürecek kızlar bitecek mi yoksa bundan sonra böyle devam mı edecek ben çok kötüyüm

Kızlar mama suyunu nasıl hazırlıyorsunuz
Bende tencerede içme suyunu kaynatıyorum yarısını termosa koyuyorum yarısını cam şişeye koyuyorum termostaki butun gece sıcak kalıyor şişedeki soğuyor ikisini karıştırıp bilegimde bakiyorum bebege uygun sicaklık olunca mamayı koyuyorum gunde 2 kere su ısıtmam yetiyor cok kolay oluyo

Cevaplarınızı bekliyorum kızlar ağrılarım da çok var

Anlıyorum kuşum. Düzene girer merak etme. Peki nasıl uyuyor bu kızçe, memeden ayırıp yatırınca pış pış yapınca uyumuyor mu
O günü iple çekiyorum oğlumda 50 gün sürmüştü bu durum kafayı yemiştim artık... Kuzum emiyor uyuyor reflü yatağına koyuyorum birde Alya kundaktan ve eldivenden nefret ediyor 30-40 dk uyuyor sonra direk aranmaya başlayıp ağlıyor tekrar memeye koyuyorum emzik kesmiyor atiyor bide kusturuyor onunla da kandiramiyorum yani sürekli böyleyiz bak demin artık gücüm kalmadı yemek bile yiyemedim dedim hemen uyusun mama verdim uyudu yerine koydum direk aranıp uyandı.. ondan öncede memede uyudu hiç indirmedim kucagimdan kafamın arkasına yastık koydum bende öyle uyudum

Kızlar doğuma yakın akıntılarınızda artış oldumu çok fazla akıntım var yumurta akı gibi değişik sümükümsü tuhaf ama baya çok çok geliyor bu akıntı

Cnm çok normal bunlar peki gce kaç saat uyuyor? Gündüz hiç uyumuyormu bebişin. Herkes gunduz 2-3 saatlık boşlukta işlerını yapıyor zaten. Bukdr kötü hissetme cnm. Şükredelim sağsalim bebeklerımız yanımızdavarsın işler yarım kalsın, yarım yamalak olsun.

Bizde de aynı durumlar var 2 3 saatlik uyku aralarda 1 2 saat uyanıklık gece 12 gbi uyuyor 3 4 gbi uyanıyor sonra 1 2 saat geçiyor o arada emzik sallama fln beşikte yatıyor kucağıma almıyor 21 günlük olduk uyku düzeni ne zmn oluşturmaya başlamalıyız

Cnm güle güle büyüt bebişini

Cnm dikiş yerımde bnım kan olmadı. Su geçirmez bandını kaçıncı gün söktüler?
Bnım 5.gün söktü doktor kontrole gtmiştım, iltıhap varmı, içten bısey varmı dıye baktı ultrasonla. Ki ben busefer okdar dıkkat bıle etmedım, uzandım, eğildim, gerindim, yan yattım vs..

Sarılık için burda yazılanlar var cnm, doktorlar mama dıyor, gunde 2 yada 3 kez mama verenler var, bol çiş ve kaka yapmalı, ben 3 kez mama verıyorum, acayip çiş yapıyor kaka desen her bezimiz kakalı. Değer 18in ustune çıkarsa fitoterapi alıyor bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…