Cnm çok detaylı yazmışsın, maşallah

Avent emzik akıtma yapmıyor, e bebeğe gttiğimde lansinoh yoktu, bnde dediğin gbi duyulmuş marka dıye aldım ama çok memnunum akışı çok iyi. Fakat 2 numara uca ne zaman geçiyoruz onu bılmıyorum. Birde 2 numara mamaya ne zaman geçicez acaba?
Uyku düzeni konusunda bnde gce ile gunduzu ayırt etmesi için sabah olunca baby nestini odaya alıyorum, tv açıyorum, onunla konuşuyorum, abiside oyalıyor, uyusada sesli bi ortamda. Gce 12 gbi yatak odasına geçiyoruz biz

loş ışık gce lambasında uyuyoruz. Gce yatmadan 40 cc mama verıyorum. Fosur fosur 5e kadar uyuyor çogunlukla, bn sahuru hazırlıyorum sonra emzırıyorum 6ya kadar, tekrar uyuyor, 8de eşimi ve oğlumu gönderıyorum ve yıne emzırıyorum, yıne uyuyor sonra 11de son uykumuzdan uyanıyoruz ve oturma odasına geçme vakti

gündüz ışık altında tutuyorum perdeleri açıp gğn ışığında duruyor. Öğlen 1-2 gbi 2.posta mamasını verıyorum uyuyor 2-3 saat. Oarada bn işlerımı yapıyorum. İftara dogru yıne uyutuyorum ayarlayıp, yemeğimi rahatça yıyorum. Bugune kdr ne yemeğime nede kahvaltıma nede sofra kurmama engel olmadı yavrum

uykumada pek olmadı

Arada bende yağmur sesi açıyorum fayda edıyor hemn dalıyor uykuya, onada pek alıştırmk istemıyorum ama arada açıyorum mecbur.
İftardan sonra 8 bazen 9da uyanıyor. Sonra 12ye dogru yataga gecıyoruz o şekılde. Gcelerı dediğin gbi sıfır ses.