2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Cnm evin kalabalıkmı, bunalıyormusun?
Bnde ilk bıkaç gun ağlama krizlerım olmuştu, cok duygusaldım, resmen ağla ağla boşaldım. Nasıl sıktıysam kndımı, geçicek cnm. Hepsi geçiyor zanan geçiyor, bebişin saglıklı çok şukur

Kızlar buarada bnım kanamam kesileli 5 gün oluyor, yani 10.gün kesilmiş oldu. Szin kanamanız nasıl?
Hatta gusül alıp namazlara baslıcam Niqu cnm sen namaza başladın mı?

Canım öyle haklısın ki ama gececek hepsi bitecek öyle düşünmeye çalış bende dün akşam bebeğim iyice sararınca oturdum ağladım ben yetemiyorum diye hala üzgünüm her dakika emziriyorum mama veriyorum niye oluyor diye kendimi yiyip bitiriyorum . Hepimiz aynı hissediyoruz gerekirse destek al psikolojik açıdan rahatlarsın

Cnm bnde gce yatarken mama verıyorum, bzım bebişler bırbırıne çok bnzıyor, çoğu seyımız aynıdun gce 1 gbi uyudu mesela, bı kalktım saat 05:15
Kndı kalkıyor artık. Mama tok tutuyor sonuçta. 6ya kdr emzırdim, sonra 1-1,5 saat arası uyanıyor. Emzir uyu-emzir uyu seklınde 10a kadar uyuyoz, bnde tabi yat kalk, emzir yat yapa yapa kesik kesik uyuyorum. Gun içinde bnde uyuyamıyorum. Ben bişy olcagını düşünmüyorum cnm.

Benim annem yaşıyor ama işletmesi var o yüzden evimde kalamadı 2de kardeşim var evlerimiz de uzak o yüzden yalnız kaldım. Bu akşam geldi keşke eski annem olsaydın mantı yapıp benimle bebekle ilgilenseydin dedim ağlamaya başladım. 45inden sonra iş kurdu oda hayallerinin peşinde bişey diyemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun sabır versin inşallah. Benim kv bide teror gibi onu da çağırmıyorum o yüzden. Senin ki nasıl
canım çocuk uyurken büyür iyi olmuş o da dinlenmiş benim ki zor uyuyan bir bebek o yüzden 2 saatte asla uyandırmam ben 3 saat 3-30 saat uyrsa ıyumasına iveriyorum
Ama daha 10 günlük bide dudaklarını öyle kurumuş görünce çok üzüldüm

Teşekkür ederim zayıf olmasına takmayın sağlıklı olsun yeter hızlıca kilo almaya başladı hızlıca toparlıyor sakın üzülmeyin zayıf olması sağlıksız olması anlamına gelmiyor

Teşekkür ederim zayıf olmasına takmayın sağlıklı olsun yeter hızlıca kilo almaya başladı hızlıca toparlıyor sakın üzülmeyin zayıf olması sağlıksız olması anlamına gelmiyor
Ay Allah ım güzellıkler nasıp etsın cocuklarımıza sag olun cevap icin

Bende sana hep sormak istedim kanamam benimde bitmiş ama pembe gibi geliyor benden ondan hala başlamadım..gecen gün gusül aldım ve bir baktım yine pembe gibi ıslaklık var

Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum sonuçta sezeryani seçmiş olsaydık doğurmuş olacaktık. Biz secimimizden dolayı bekliyoruz.
Aynen canım kızların çoğu 37 38de doğurdu sezaryen olanlar. Normal doğum daha uzun sürebiliyor. Benim 40i geçmişti ilk gebeliğim. Bakalım hayırlısı bu nasıl olacak:)

Bu haftaya kadar hiç üzmediler bir sorun yaşamadık 37 ye kadar bekleseler süper olucak
Maşallah canım nazar değmesin kızlara ikizler bu haftaları zor görüyorlar genelde. Şu an bile dogsalar sıkıntı olmaz zaten ama 37yi falan görürseniz kiloları da biraz daha artar :)

İnşallah olmaz ya. Benim bebeğim sürekli ağladığı için ben gündüzleri pek uyuyacak vakit bulamıyorum zaten.
Gece de en azından mamayla uyutuyorum biraz olsun dinleneyim diye gündüz sadece bir kere 2 saat uyuyor onun haricinde sürekli uyur uyanık ve ağlıyor

Maşallah canım nazar değmesin kızlara ikizler bu haftaları zor görüyorlar genelde. Şu an bile dogsalar sıkıntı olmaz zaten ama 37yi falan görürseniz kiloları da biraz daha artar :)
evet o yönden bu haftalara gelince içim rahatladı ilk başta çok korkuttu doktorlar

Yapmadı canım

Tek misin yanında yardım edecek biri yok mu canım

B Buddy x merhaba ekler misiniz beni de yaşım 24 sat 10.07 ikiz kızlara hamileyim keseyi 6+0 da kalp atışını 8+1 de duydum

Emanet edeceğin kısı varsa 2 saatle bısı olmaz bıraz kendını rahatlat. En azından hem ödem hem hava almak ıcın Bı 20 25 dk yuruyus yap hem sana da ıyı gelır. Keske elimden bişey gelse son cumleni o kadar içten yazmıssın Kı keske aynı sehırde olsakta gelsem dıye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…