2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar acil fikrinize ihtiyacım var. Elisa bugün 20 günlük oldu inanılmaz bir emmesi var sürekli emmek istiyor meme istiyor aranıyor arandığında veriyorum fazlasını çıkarıyor kusuyor. Kustuktan sonra tekrar aranıyor meme istiyor sonsuz bir döngü içindeyiz. Sizce emzirip tok olduğunu anladıktan sonra 2-3 saat her arandığında emzik vermek mi mantıklı yoksa olsun fazlasını kussun her arandığında emzir mi dersiniz ?

Canım benim .. çok normal . Hormonlarımız alt üst oldu . Lütfen kendine zaman tanı . Günden güne çok daha iyi olduğunu göreceksin sağlıkla kavuştun bal oğluşuna. Geçmişi bırak. Ana odaklan

Benim fikrim tok olduğunu biliyorsan vermemeye çalış bu sefer gaz sıkıntısı yaşarsın

Kuzum bi konuda aydınlanma yaşadım geçende hemen sana da söyleyim :) ilay da aynı şekilde emzirsem bile sürekli aranıyordu. Ay bu çocuk yine aç deyip sürekli meme veriyordum . Görümceme söyledim hep aç , aranıyor çok yoruluyorum diye . Görümcem de yenidoğanlar da emme refleksinin çok aktif olduğunu, ağzı mesela kıyafetine bile değse hemen yalanacağını, bunun acıktı anlamına gelmediğini, 1 buçuk 2 saat aralıklarla emzirmem gerektiğini (göğsümün dolması için) söyledi . Söylediği günden beri bu şekilde yapıyorum bende . Kendisi çocuk doktoru . Kadın bana bunu söyleyesiye kadar ben çocuk her yalandığında memeye dayıyordum :)

İlk çocugumda emzik vermıs bırı olarak ikinciye hamıle kaldıgımda aldıgım ilk şeydi. Emzik bıldıgin susturucu hayat kurtarıcı

Benim fikrim tok olduğunu biliyorsan vermemeye çalış bu sefer gaz sıkıntısı yaşarsın
Evet yaşıyoruz zaten sütüm gayet geliyor fazla bile sağıyorum bazende doyurmuyor mu acaba diye düşünüyorum görseniz delirircesine meme aranıyor hep ama doymasa fazlasını çıkarmaz ne bilim ya kafamda deli sorular bakacağımı şaşırdım

Peki arandığında napıyorsun benimki ağzının temas ettiği her yerde meme aranıyor resmen nasıl duracak 2-3 saat

İlk çocugumda emzik vermıs bırı olarak ikinciye hamıle kaldıgımda aldıgım ilk şeydi. Emzik bıldıgin susturucu hayat kurtarıcı
Bende çok yorulduğumda veriyorum ama o kadar iştahlı çekiyor ki acaba aç mı diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi

Canım yazdığına ağladım iyiki varsınız

Anladım kuzum ben bakıyorum süt geliyor mu diye sık emmesine rağmen geliyor boş emmiyor yani farkındayım ki zaten fazlasını da çıkarıyor kusarak. Bir deniyim bakalım
Emmesine yakın çok emzik vermemeye gayret ediyorum ben sadece . Çenesi yorulup az beslenmesin diye . Sana da fikir olsun canım. Kolaylıklar dilerim

Kuzum bundan bahsetmiştim bugün. Mama takviyesi alan bebeklere su da vermek gerekirmiş. Korkma bi kaç çay kaşıgı kaynamıs soğumus su ver. Tamamen anne sütü alsa neyse ama mama veriyorsan gerekir. Böbreklerinin sağlıgı için..

Mama veriyorsan bi kaç çay kaşıgı su da ver. Bunu herkese söylicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…