- 25 Şubat 2011
- 6.324
- 7.180
Cnm evin kalabalıkmı, bunalıyormusun?Kızlar hiç iyi değilim, hamileliğim ne kadar kötü geçtiyse Logusalık daha da berbat geçiyor herseye ağlamak istiyorum. Sürekli içim sıkılıyor. Doğumda Doktorun hadi oğlum hadi çıkmıyor falan demeleri kulağımda gitmiyor,. Az önce hamilelik bitti diye ağladım ki hamileliğim bir an önce bitse diye bekliyordum. Hiç iyi değilim. Ay doktorumuda göremeyecegım diyorum onada ağlıyorum. Ya oğluma birsey olsaydı diyorum ağlıyorum. Keşke annem yaşasaydı diyorum ağlıyorum. Herseye ağlıyorum. Sonra düşünüyorum hamilelikte neler yaşadım diyorum. Hersey üzerime geliyor çok kötü haldeyim, kv emzik verelim dedi hayır istemiyorum dedim, sabah eşime anlatıyorum benim kurallarım ile büyüyecek diyorum ağlıyorum. Sanırım kendimi koca kalabalığın içinde çok yalnız hissediyorum. Nasıl toparlanacağım onuda bilmiyorum
Bnde ilk bıkaç gun ağlama krizlerım olmuştu, cok duygusaldım, resmen ağla ağla boşaldım. Nasıl sıktıysam kndımı, geçicek cnm. Hepsi geçiyor zanan geçiyor, bebişin saglıklı çok şukur
Kızlar buarada bnım kanamam kesileli 5 gün oluyor, yani 10.gün kesilmiş oldu. Szin kanamanız nasıl?
Hatta gusül alıp namazlara baslıcam Niqu cnm sen namaza başladın mı?