2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    283
Kızlar hiç iyi değilim, hamileliğim ne kadar kötü geçtiyse Logusalık daha da berbat geçiyor herseye ağlamak istiyorum. Sürekli içim sıkılıyor. Doğumda Doktorun hadi oğlum hadi çıkmıyor falan demeleri kulağımda gitmiyor,. Az önce hamilelik bitti diye ağladım ki hamileliğim bir an önce bitse diye bekliyordum. Hiç iyi değilim. Ay doktorumuda göremeyecegım diyorum onada ağlıyorum. Ya oğluma birsey olsaydı diyorum ağlıyorum. Keşke annem yaşasaydı diyorum ağlıyorum. Herseye ağlıyorum. Sonra düşünüyorum hamilelikte neler yaşadım diyorum. Hersey üzerime geliyor çok kötü haldeyim, kv emzik verelim dedi hayır istemiyorum dedim, sabah eşime anlatıyorum benim kurallarım ile büyüyecek diyorum ağlıyorum. Sanırım kendimi koca kalabalığın içinde çok yalnız hissediyorum. Nasıl toparlanacağım onuda bilmiyorum :KK43:
Cnm evin kalabalıkmı, bunalıyormusun?
Bnde ilk bıkaç gun ağlama krizlerım olmuştu, cok duygusaldım, resmen ağla ağla boşaldım. Nasıl sıktıysam kndımı, geçicek cnm. Hepsi geçiyor zanan geçiyor, bebişin saglıklı çok şukur🤲

Kızlar buarada bnım kanamam kesileli 5 gün oluyor, yani 10.gün kesilmiş oldu. Szin kanamanız nasıl?
Hatta gusül alıp namazlara baslıcam Niqu Niqu cnm sen namaza başladın mı?

Kızlar hiç iyi değilim, hamileliğim ne kadar kötü geçtiyse Logusalık daha da berbat geçiyor herseye ağlamak istiyorum. Sürekli içim sıkılıyor. Doğumda Doktorun hadi oğlum hadi çıkmıyor falan demeleri kulağımda gitmiyor,. Az önce hamilelik bitti diye ağladım ki hamileliğim bir an önce bitse diye bekliyordum. Hiç iyi değilim. Ay doktorumuda göremeyecegım diyorum onada ağlıyorum. Ya oğluma birsey olsaydı diyorum ağlıyorum. Keşke annem yaşasaydı diyorum ağlıyorum. Herseye ağlıyorum. Sonra düşünüyorum hamilelikte neler yaşadım diyorum. Hersey üzerime geliyor çok kötü haldeyim, kv emzik verelim dedi hayır istemiyorum dedim, sabah eşime anlatıyorum benim kurallarım ile büyüyecek diyorum ağlıyorum. Sanırım kendimi koca kalabalığın içinde çok yalnız hissediyorum. Nasıl toparlanacağım onuda bilmiyorum :KK43:
Canım öyle haklısın ki ama gececek hepsi bitecek öyle düşünmeye çalış bende dün akşam bebeğim iyice sararınca oturdum ağladım ben yetemiyorum diye hala üzgünüm her dakika emziriyorum mama veriyorum niye oluyor diye kendimi yiyip bitiriyorum . Hepimiz aynı hissediyoruz gerekirse destek al psikolojik açıdan rahatlarsın

Kızlar benim canım çok sıkkın dün gece uyuyakalmısım bebeğime mama vermiştim uyumuşum bende 4 saat sonunda sıçradım uyandım alarmı bile duymamışım. Yalnız bakıyorum gündüz yemek felan derken gün içinde dinlenmeye vaktim olmuyor uyumaya da. Zaten uyuyan bir bebeğim yok deliksiz iki saat bile nadir uyuyo. Mama içince çok uyuyo. Bi sorun olmaz dimi 4 saat uyudu diye kalktığımda dudakları kurumuştu hafiften emince düzeldi
Cnm bnde gce yatarken mama verıyorum, bzım bebişler bırbırıne çok bnzıyor, çoğu seyımız aynı🥹dun gce 1 gbi uyudu mesela, bı kalktım saat 05:15
Kndı kalkıyor artık. Mama tok tutuyor sonuçta. 6ya kdr emzırdim, sonra 1-1,5 saat arası uyanıyor. Emzir uyu-emzir uyu seklınde 10a kadar uyuyoz, bnde tabi yat kalk, emzir yat yapa yapa kesik kesik uyuyorum. Gun içinde bnde uyuyamıyorum. Ben bişy olcagını düşünmüyorum cnm.

Kuzum çok zor yalnızlık, şöyle benim eşim ailesi yanımda ama yaş kaç olursa olsun insan kendi annesini arıyor. Diyorum ki keşke annem erken Yaşta göçüp gitmeseydide torununu görseydi. Sanada kıyamam kuzum. Sende bol bol bebeğin ile ilgilen boşver ev işimi kalsın yaparsın. Yemek mi yok eşin gelince yapsın. Mental olarak zaten yorgunuz ağır duygusallık çöktü. Birde sakın bedenini yorma. İnşallah geçecek kuzum toparlanacağız. 40larımız çıkar şöyle güzel hava almaya falan çıkarız bebeklerimizle.
Benim annem yaşıyor ama işletmesi var o yüzden evimde kalamadı 2de kardeşim var evlerimiz de uzak o yüzden yalnız kaldım. Bu akşam geldi keşke eski annem olsaydın mantı yapıp benimle bebekle ilgilenseydin dedim ağlamaya başladım. 45inden sonra iş kurdu oda hayallerinin peşinde bişey diyemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun sabır versin inşallah. Benim kv bide teror gibi onu da çağırmıyorum o yüzden. Senin ki nasıl
canım çocuk uyurken büyür iyi olmuş o da dinlenmiş benim ki zor uyuyan bir bebek o yüzden 2 saatte asla uyandırmam ben 3 saat 3-30 saat uyrsa ıyumasına iveriyorum
Ama daha 10 günlük bide dudaklarını öyle kurumuş görünce çok üzüldüm

Bebeğiniz hayırlı ugurlu olsun ınsallah
dogum olmus sanırım benımde bebegımde son 2 3 haftadır yavas ilerliyor 2200 gramlarda 35+2 deyım bıraz moralım bozuk yazmak ıstedım kusura bakmayın rahatsız ettım.bir sıkıntı yaşadınız mı acaba?biz cok iri yarı degılız ondan minyon bir bebeğimız olcak dıye hayırlısıyla beklıyoruz ama içim içimide yiyor:KK43:
Teşekkür ederim zayıf olmasına takmayın sağlıklı olsun yeter hızlıca kilo almaya başladı hızlıca toparlıyor sakın üzülmeyin zayıf olması sağlıksız olması anlamına gelmiyor 🥰

Teşekkür ederim zayıf olmasına takmayın sağlıklı olsun yeter hızlıca kilo almaya başladı hızlıca toparlıyor sakın üzülmeyin zayıf olması sağlıksız olması anlamına gelmiyor 🥰
Ay Allah ım güzellıkler nasıp etsın cocuklarımıza sag olun cevap icin😍😍😍

Cnm evin kalabalıkmı, bunalıyormusun?
Bnde ilk bıkaç gun ağlama krizlerım olmuştu, cok duygusaldım, resmen ağla ağla boşaldım. Nasıl sıktıysam kndımı, geçicek cnm. Hepsi geçiyor zanan geçiyor, bebişin saglıklı çok şukur🤲

Kızlar buarada bnım kanamam kesileli 5 gün oluyor, yani 10.gün kesilmiş oldu. Szin kanamanız nasıl?
Hatta gusül alıp namazlara baslıcam Niqu Niqu cnm sen namaza başladın mı?
Bende sana hep sormak istedim kanamam benimde bitmiş ama pembe gibi geliyor benden ondan hala başlamadım..gecen gün gusül aldım ve bir baktım yine pembe gibi ıslaklık var🫤

Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum sonuçta sezeryani seçmiş olsaydık doğurmuş olacaktık. Biz secimimizden dolayı bekliyoruz.
Aynen canım kızların çoğu 37 38de doğurdu sezaryen olanlar. Normal doğum daha uzun sürebiliyor. Benim 40i geçmişti ilk gebeliğim. Bakalım hayırlısı bu nasıl olacak:)

Bu haftaya kadar hiç üzmediler bir sorun yaşamadık 37 ye kadar bekleseler süper olucak 😊
Maşallah canım nazar değmesin kızlara 🥰 ikizler bu haftaları zor görüyorlar genelde. Şu an bile dogsalar sıkıntı olmaz zaten ama 37yi falan görürseniz kiloları da biraz daha artar :)

Cnm bnde gce yatarken mama verıyorum, bzım bebişler bırbırıne çok bnzıyor, çoğu seyımız aynı🥹dun gce 1 gbi uyudu mesela, bı kalktım saat 05:15
Kndı kalkıyor artık. Mama tok tutuyor sonuçta. 6ya kdr emzırdim, sonra 1-1,5 saat arası uyanıyor. Emzir uyu-emzir uyu seklınde 10a kadar uyuyoz, bnde tabi yat kalk, emzir yat yapa yapa kesik kesik uyuyorum. Gun içinde bnde uyuyamıyorum. Ben bişy olcagını düşünmüyorum cnm.
İnşallah olmaz ya. Benim bebeğim sürekli ağladığı için ben gündüzleri pek uyuyacak vakit bulamıyorum zaten.
Gece de en azından mamayla uyutuyorum biraz olsun dinleneyim diye gündüz sadece bir kere 2 saat uyuyor onun haricinde sürekli uyur uyanık ve ağlıyor

Maşallah canım nazar değmesin kızlara 🥰 ikizler bu haftaları zor görüyorlar genelde. Şu an bile dogsalar sıkıntı olmaz zaten ama 37yi falan görürseniz kiloları da biraz daha artar :)
evet o yönden bu haftalara gelince içim rahatladı ilk başta çok korkuttu doktorlar

Çatı muayenesi yapmadı mı

Rahatladım biraz çok sagolasın kusma algısı var ya bir sürü ağız mendili aldık o yüzden 🤣

Bende aynıyım canım her şeye ağlamak geliyo içimden senin gibi imtihanlarım olmadı ama bi sebep buluyorum bi anda geliyo tutamıyorum kendimi. Bende çok yalnız hissediyorum ve yalnızım da bi eşim var oda iş başı yapıyo yarın modum çok düşük
Yapmadı canım

İnşallah olmaz ya. Benim bebeğim sürekli ağladığı için ben gündüzleri pek uyuyacak vakit bulamıyorum zaten.
Gece de en azından mamayla uyutuyorum biraz olsun dinleneyim diye gündüz sadece bir kere 2 saat uyuyor onun haricinde sürekli uyur uyanık ve ağlıyor
Tek misin yanında yardım edecek biri yok mu canım

Canım inşallah geçecek. Sanırım hamilelikte olanlar şimdi Logusalık patlama oldu bende. Hep kendimi birsey düşünürken buluyorum. Buda beni çok yıpratıyor. Elim ayağım ödem tuttu ayaklarıma basamıyorum resmen. Bakacak kişi var ama kimseye emanette etmek istemiyorum. Çok zor durumdayım canım çok
Emanet edeceğin kısı varsa 2 saatle bısı olmaz bıraz kendını rahatlat. En azından hem ödem hem hava almak ıcın Bı 20 25 dk yuruyus yap hem sana da ıyı gelır. Keske elimden bişey gelse son cumleni o kadar içten yazmıssın Kı keske aynı sehırde olsakta gelsem dıye dusundum 🥺

X