2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    283
Yaa çok şükür benim doğumum gayet güzeldi. Sadece kesi olduğu için 6-7 dikiş atıldı onun dışında güzel bir doğum hikayemle geldim darısı başına inşallah
Ya çok sevindimNe oluurrrr sancı nasıl bir şey bana anlatabilir misin?Kaç saat sürdü epidural normal mi oldu yoksa direkt sunisiz epiduralsiz normal mi yaptın?Doula tuttun mu?

Kuzum benimki bugün 27 günlük oldu. Hemşire bizi çağırmıştı 15 günlük olduğumuzda, dedi bakalım bir kilo alımına falan sonra tartinca kilosu güzel geldi bende orda sordum işte geceleri 3 saate çıkarabilir miyim diye. O da evet dedi. Zaten artık ben kaldırmiyorum kendi kalkıyor. Valla mesela diyelim ki 4'te kalktık, ilk önce emziriyorum hemen sonra yoruluyor bekliyorum o arada gaz çıkarma vs derken kaka yapıyor genelde ve altını temizliyorum sonra bir daha emziriyorum sonra uyutuyorjm yani 5 i buluyor genelde bir saat uyanık kalıyor. Yani 4 buçuk gibi emzirme bitmiş oluyor. Bir daha 7 buçuk 8 arası kalkıyor. Evet dediğin gibi 3 veya 3 buçuk saat sonra kalkmış oluyor. Bence sen yine de ebeye sorabilirsin kuzum. Böyle daha az yorucu oluyor gibi. Öbür türlü 2 saatte bir olayo cidden yorucu oluyor çünkü kendi uyanmayinxa uyandirmak da zor oluyor ben ilk 15 20 gün arası yaptım mecburen çünkü bizde kan uyuşmazlığı da vardı sarılık olma riski yüksekti. Ama şimdi daha rahat oluyor sanki

Çok teşekkür ederim canım

Direk burnuna şırıngayla basınçlı serum mu sıkıyorsun canım

Bende pazartesi doktora soracağım kilo alımları 1 aylık iyi biri sarılık olmadı diğeri de sarılığı bitti şükür belki 3 saate izin verir inşallah rahat olur kuzum dediğin gibi

Ay nefret ettiğim şey şöyle emri vaki gelmeler gitmeler. Gerçekten şu bebeleri bi salsınlar nefes alalım. Geç gelip ne yapacak sizin de bir düzeniniz oluşmasın mı. Dediğin gibi sen bebeğe bebek size alışsın bu izin verseler keşke sinir oluyorum yangından mal kaçırıyoruz sanki. Çok haklısın

Kızlar bebeğinizin karnı devamlı gurulduyor mu bu normal mi? Bir de mama verenler bir öğünde kaç cc veriyorsunuz? Benim bebişim 5 günlük ona gore kaç cc vermeliyim
30 cc yeterli canım zaten fazlasını isterse anlarsın emme refleksi devam eder

Kızlar bir de bu mamayı yaparken 30 cc yapıyoruz ya 30 cc suya 1 ölçek mama atıyorum biberon oluyor 40cc ben çocuğu ;0 cc içmiş sayıyorum eşim öyle söyledi yani mantıklı geldi sonuçta o artık biberonda 40 oluyor demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…