2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Evet canım bir odada olsa nemi dengelesin bizşmkilermşuan salonda salonda takılıyoruz ailecek orayı dengeliyorum. Şırıngayla nasıl yapıyorum ona cesaret edemedim?

Aslında ben taktım burnunacerraha göstersem belki rahatlarım

Aynen canım emzirmeye devam ediyorum şu gibi şefafta olsa mecbur. O markayı duydum ama kokusu ağır diyorlar benimkilerden bir aptamili kokusuna kustu yemedi o yüzden Sma comforta geçtim onu yiyor dr mama değiştir demişti. Kalık biberon ben hiç kullanmadım dr browns kullanıyorum meme reddi çok şükür şuan yok önce meme sonra biberon veriyorum belki ondan olmamıştır ama ikiz yeğenlerim kaşık biberonla büyüdü 3 ayankadar yengem çok zorlanıyordu ama yine de meme reddi yaşadı mesela

Evet canım bir odada olsa nemi dengelesin bizşmkilermşuan salonda salonda takılıyoruz ailecek orayı dengeliyorum. Şırıngayla nasıl yapıyorum ona cesaret edemedim?
Bende aspiratör aldım bende ona risk edemedim şiringa kolay ya ilk günler eşimle ediyordum ama bu gün sabah kalktım bir baktım burnu tıkalı tek yaptım nasıl rahatladı hemen youtubden bakarak cesaretimi topladım

Ayy hadi hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah yavrunu. Sen yazdıkça ben kendımı orda hissettim resmen. Şurda dogurmayan üç beş kişi kaldık bakalım

Cnm sende gunde 3-4 kez verıyosun ozaman, bnım gbi...
Bnde 30 verıyordum 40a çıkardım. 30la doymuyor aranıyor, mıkırdanıyor.
Emziriyorum mama takviyesi de yapıyorum sütüm geliyor çok şükür yetiyordur umarım ama mama da çok rahatlatıyor o yüzden vermeye devam edeceğim ara ara sarılığı tam olarak bitse bile

Ay helal olsun iyi demişsin senşn Kv anca o dilden anlar değişik hepsi
Bebeğim zaten duran bi bebek değil yarın akşam geleceklermiş. Anasını satayım bok var geliyorsunuz zaten durmuyo huzursuz oluyoruz ben gerildikçe bebekte geriliyo. Dün aksam da geleceklerdi uyucam dedim sen uyu biz geç geliriz dedi kafayı yedim cevap vermedim bidaha. Uyudum uyandım yoklar neymiş geç olmuş o yüzden gelmemişler. Bi salmadılar bebeğimle birbirimize alışalım

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar genel hastane çantası ihtiyaçları hariç iyi ki şunu almışım yanıma dediğiniz ya da keşke alsaydım dediğiniz neler var

Ayy hadi hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah yavrunu. Sen yazdıkça ben kendımı orda hissettim resmen. Şurda dogurmayan üç beş kişi kaldık bakalım
Yalnız degilsın önceden neler neler okurdum sımdı emzırme süt meme dogum gaz benım 10 gunum var daha Bı skntı çıkmazsa 27sınde. Bu gıdısle ben hepinizin dogumunu burda okuyacağım

İlk 2-3 gün guruldaması oldu, sonra kendiliğinden kesildi neden bilmiyorum bende
Benimki dün ve bugün çok gurultusu olduyani 4 ve 5. Gün olmuş oluyor aç mı diye düşündüm gazı mı var acaba dedim ama rahattı ağlamıyor etmiyor bilemedim

Merhaba canım, evet 40+2de kızımla kavuştuk. Inşallah sen de sağlıkla kavuşursun

Ben de yanlış biliyormuşum o zamanNormal doğumu bekliyorsun değil mi sende?Ben de çok heyecanlıyım bazen sezaryen isteyip hemen kavuşmayı aklımdan geçirmiyor değilim doğrusu

Yalnız degilsın önceden neler neler okurdum sımdı emzırme süt meme dogum gaz benım 10 gunum var daha Bı skntı çıkmazsa 27sınde. Bu gıdısle ben hepinizin dogumunu burda okuyacağım
Ben hamileliğimin başından beri 28 Mart hissediyordum sonra bi rüya gördüm 27 martta doğum yapmıştım kendımı 27sine odakladım iyice

Gelin sarılalım, asla asimile olmayalım burda,sesimizi duyuralım doğurmayanlar olarak susmayalım

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…