2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Umarım tersi bi durum yoktur iyi diyosan içim rahatladı ilk gebeliğim olacak nasipse doktor da böyle yapınca çok üzüldüm
Sadece çok erken kan vermişsın, smdı stres olacaksın busekılde 2 güne bir sureklı kan vermkten. Hayırlısı olsun

Kızlar ben hiç bebişimin burnunu temizlemedım, tıkansa anlarım heralde dıye düşünüyorum. Emerken falan hiç hıssetmedım tıkalı oldugunu. Yınede burun aspiratöruyle çeksem mi?

Naptın canım nasil oldun? Soruna cevap veremiyorum ama merak ettim seni
İlaçlar midemi halletti galıba mide ağrıları yaşıyorum, birde basıma tansıyon sorunu çıktı, kı normalde 9-10 dur benım buyuk tansıyonm hep, ama 13-14 üstünü gördüğüm oldu, lohusa sendromu tam gaz devam uyku uyuyamıyorum kafamı yastıga koysamda höflenip kalkıyorum bir yerı toplarken bir yer batıyor çok yoruldum, sabah ağrılarımdan ağladım artık panık atak gibi gelıolar bır anda dısaru cıkıp yürüyorum ama banamısın demıyor gögüslerim süt dolarken çok acıyorlar ciğerlerime bastırıyor gibi yangın var gibi oluyor ellerim ayaklarım uyusuyır sımdıdde, nolur dua zinciri vs kurarsabız benıde ekleyin

Bende ek tuz atmıyorum kardesım herseyı tuzsuz yapıyor saolsun ekmek paketli ekmek aldım. Peki sonra tekrar yükseldi mi hiç

Yaaaa çok sevindim kuzum çok

Kızlar çok yazamıyorum grupta ne oluyor bilemiyorum, kardiyoloji muayenelerimiz devam ediyor. Pazartesi tekrar götüreceğiz. Rh uyuşmazlığımız var sarılık değeri 11. 12 den sonra sarılık deriz dedi doktor.

Bizim de pazartesi günü 15 idi bugün 3.9 çıktı mama takviyesi verdik onunla düştü

Bende ek tuz atmıyorum kardesım herseyı tuzsuz yapıyor saolsun ekmek paketli ekmek aldım. Peki sonra tekrar yükseldi mi hiç
Hayır canım bir hafta sonra normale döndü ve ilaçları da bıraktım yani şimdi çok dikkat etmiyorum ama yükselmiyor. Ama.ben.cok stres yaptım doğumda 16 11 olmuştu hemen acil sezeryana alınca titreye titreye girdim doğuma ama çok şükür bir hafta sürdü ve geçti. Bana doktor, misafir kabul etme sesli ortamda ve ışıklı ortamda çok durma demişti bunlar.bile tansiyon yükselmesine sebep oluyormuş

Artış bencede az değil cnm her gün 2 katı artması lazm cuma 20 küsur olur bugünde 40 kusur olması gerekiyor zatn o şekilde çıkmış bence sknti yok

Bizim de pazartesi günü 15 idi bugün 3.9 çıktı mama takviyesi verdik onunla düştü
Oy maşallah baya düşmüş canım, pazartesi bakalım bize ne diyecek. Mama vermedim daha emzirmeye zorluyorum, bize şöyle dedi sen ne kadar beslersen besle rh uyuşmazlığı olan bebekleri sarılık daha çok geçirir. Ama pazartesi mama derse mecbur vereceğim.

Canım bizde oldu kanama ama böyle şarıl şarıl diğil hep bezini deyişerek kurumuş kan görüyordum doktora dedim kesinlikle bir şey yapma dedi gecicek öylede oldu geçti şükür
Aynen cnm dediğin gibi kurumuş kan oluyor hep bezini degstrdigimde el mendillerinden koyuyorum her seferinde degstriyorm saol cnm içim rahatladı valla

3 yıl önce bugün kızımı kaybetmiştim
Şimdi ise kucağımda minik oğlum
Yarabbim sen ne kadar büyüksün
Kızımın acısı oğlumun sevgisi
Sen ol dersen herşey oluyor, elhamdulillah
Melek kızın cennetin bir köşesinde annesi. Allahım oğluna sağlık versin canım. Kimsenin kucağına boş bırakmasın. Evlat başka bambaşka birseymiş

Mamadan korkma gerekirse verirsin sağlıklar daha önemli
Kimse yok mu cnm yanında destekçi
Kv çalışıyor zaten onu istemiyorum çok fazla müdahale ediyor daha çok sinirlerimi zorluyor kendi annem iş yeri olduğu için gelemiyor bir de malum ramazan o yüzden yalnız kaldım eşim henüz işe başlamadı o destek çıkıyor ama sonuçta yine benim elime bakıyor

Pekı uyuyabılıyormusun ben hıc uyuyamıyorum

bana sırayla aannem halam kardeşim geldiler gündüzleri sağolsunlar ama başım şişti yaaa sürekli bir ses alışkın da değilim bir de herkes herseye yorum yapıyor ya bir bırakın zaten lohusalık beni aptal etti beynim mercimek tanesi gibi hissediyorum en son sinirlendim 40ı çıkana kadar kb kimseyi almam eve daha üstelerseniz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…