2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar minik kızımın VIP poposu daha fazla alt segment bezlerine dayanamadı ve prima premium care’a geçtik 🫠 ocağımıza incir ağacı dikmeye and içmiş galiba ashajaj bu marka bez kullanan var mı aranızda bir şey sormam lazım
Cnm bn bıraz stok yapmıştım prima.
Prima 10 numara bez ama ocaga incir agacı dıkmelik😁 bn slepye döndüm.şuan iyiyiz inş pişik olmayız. Oğlumda full prıma kullandım sor cnm😄

Bu 2 saatte bir uyanmalar ne zaman geçecek bende bunu düşünüyorum 3. Ayda mı doktora da sormadım
Canım ben sağlık ocağındaki hemşireyle konuşmuştum, kilo alımı vs iyiyse sarılığı yoksa 3 saatte bire çıkarabilirsin demişti. Bizim gündüz mesela ne zaman emmek isterse emziriyorum genelde de 2 saatte bir oluyor daha sık ama gece 3 saatte bir genelde mesela şöyle bir rutinimiz oldu akşam 10 gibi uyuyor uyanıyor genelde 1 e kadar uyumuyor. 1 gibi uyuyup 4 gibi kalkıyor sonra 5 gibi uyuyor 8 gibi kalkıyor sonra uyuyor ve 11 gibi kalkıyoruz artık ve kendi uyanıyor artık. İnşAllah hep böyle gider

Evet canım şimdi emzirdim sağım da yaptım bakalım deneyeceğim inşallah düzelir
canım emzirdim diyorsun boş meme alsalar kıyamet kopar muhakkak az da olsa geliyordur onların çektikleri ile sağdığın bir değil bence gelir ancak seni tebrik ederim ikizle iyi dayandın cevremde senin kadar verebileni bile olmadı sen elinden gelenin bile fazlasını yapıyorsun ❤️

Kizlarrr biz doğduk sahurun nurunda 🥹❤️ dün gece 23.30 da annemin zoru ile sadece nst bağlanmak için geldim hastaneye açılmam 2 cm olmuş bebek yukarida birazcik basıyor rahim ağzı hiç yumusamamis dedi nst de bebek kalp atışları sürekli 110-120 idi doktor hanım bir kere daha nst görmek istedi o sırada sancılarım sıklaştı ebe sen geldiginden beri sancıların sıklaştı farkindamisin dedi alttan tekrar muayene edicem seni dedi bende diyorum ki en fazla bebek baskı yapıyor mu silinme var mı ona bakar seni gondermiyorum yatışın yapılacak dedi Allah'ım bir korktum bebek kalp atislarindan dolayı öyle dedi sandım neden dedim 5 cm olmuşsun bugün doguruyorsun dedi 🥲 bir çığlık attım kızlar sevinçten ağlamaya başladım ebeye sarıldım hemen doulana haber ver dedi 😍 doulam geldi Allah ondan binlerce kez razı olsun o olmasa elli kere sezaryene girerdim bebegi kanala indirmek için neler yaptı size anlatamam nst çekilirken hep oksijen taktılar bana saolsun bebeğin kalp atışlarını yükseltmek için nstde bile neler yaptı bana ve yükseldi elhamdülillah nst sonrası tekrar çatı muayenesi oldum 7 cm dedi hemen duşa soktu doulam bir saat duşta topta hareketler yaptım çıplak olarak çıktım sancılarımın şiddeti öyle bir arttı ki ikinmaya zorladım kendimi dayanabilmek için doulam aslı içinden mi geliyor yoksa isteyerek mi ikiniyorsun ona göre muayene istiycem dedi bende bilerek ikiniyorum acımı hafifletsin diye dedim ama artık dağ gibi kadını bir itiyorum kızlar canımın acisina gel dedi doğumhanede bir kontrol etsinler girdim 8-9 cm olmuşsun 1 saate doğar başı yukarda biraz daha dedi ebe öreke de otur biraz iyi gelir dedi odaya geçtik örekeye oturdum Allah'ım bir sancı vurduuu bogazim patlayacak gibi bağırıyorum ve ıkınmak istiyorum doulam daha var dedi ebe ıkınma henüz diyor ama ben dayanamıyorum hemen ebeyi cagirdi tekrar o sırada yine sancı vurdu ve suyum geldi ebe geldi alttan baktı odanda doğurmak istermisin dedi hayır dedim doğumhanede istiyorum o zaman koşarak gidicez çünkü beş dkya geliyor bebek dedi bi gidişim var doğumhaneye 😅 çıktım çatala nst koydular tekrar ebe nefes al ver diyor ama alamıyorum ikinmak istiyorum bebeğe oksijen gitmesi lazım nefes al diyor herkes sürekli doktorum geldi o sırada hocam çıkarın artık nolur dayanamıyorum dedim sancı gelince ikin makata ellerini yanlardan tut aşağıya ittir dedi ama ben acidan kendimi yukarı atıyorum zar zor ikindim bı kere daha dedi yine ikindim son bikere daha diyor ama benim sonuncuya gücüm yetmiyor çıktı mı gozukuyor mu dedim erik kadar dedi Allah'ım başımdan aşağı kaynar sular dokuldu o sırada ben catalda ölücem diye düşünüyorum 😂 ben beceremiyorum Cook zor diyorum sürekli doktor hayır çok güzel yapiyorsun diyor sancı arası dinleniyorum sancı geliyor yine ikin popom yirtilacak aa vajinamdan çok popom acıyor hatta dedim götüm çok acıyor hocaaam 😂😂 ilk ıkınma okey ama sonra ki ikisine bitiyorum gücüm kalmıyor doktor iki tane güzel sanciyi kaçırdın bebek doğmuştu dedi sonra tekrar ikindim harika ikindin mandalina yaptın dedi iki kere daha gülüm hadi dedi ikindim kavun kadar oldu hadi dedi sonuncuya gücüm yetmedi güzel ikinirsan dogacak dedi sancım geldi ikindim tamam atlatmasi gereken bütün kemikleri atlattı bı kere daha ikin ama güçlü değil dedi ben butun gücümle ikindim yırtılmam oldu o yüzden anaam baktım diyorlar ki ağlamaya çalışıyor tipe bak çok güzel falan nasıl yani kafasi çıktı mı dedim bak asagiya dedi Allah'ım kafası ordaaaa sonra ufle sadece ıkınma dedi kollarini çıkardı ve doğdu melegimmm başladı ağlamaya kucağıma koydular kan atimi bitene kadar kaldı eşim geldi kordonu kesti plesantanin doğmasını bekledik sonra dikislerim atıldı elhamdülillah ssvd yapmak nasip oldu çoook zordu ama çok güzeldi kızım iyi bende iyiyim doğumhaneden yürüyerek çıktık hamdüselanalar olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻 Alya balım 3230 Gr 51 cm 34 cm baş çevresi dünyaya geldi 🧿❤️❤️
Gözünüz aydın canım, sağlıcakla büyüsün inşallah🙏🧿 yazını okurken ıkındım resmen😂😂

Doğum sonrası yuksek tansıyon sorunu yaşayan oldu mu
Evet ben yaşadim hatta zsten yüksek tansiyon sebebi ile acil sezeryana alinmistim 36 haftalıkken, ve doğumdan sonra bir hafta tansiyon hapı kullanmama rağmen 14 10 dan düşmedi tansiyonum ve bir hafta sonra düştü. Ama ben tuzsuz yedim hep ekmeği falan kesmiştim o süreçte

Canım ben sağlık ocağındaki hemşireyle konuşmuştum, kilo alımı vs iyiyse sarılığı yoksa 3 saatte bire çıkarabilirsin demişti. Bizim gündüz mesela ne zaman emmek isterse emziriyorum genelde de 2 saatte bir oluyor daha sık ama gece 3 saatte bir genelde mesela şöyle bir rutinimiz oldu akşam 10 gibi uyuyor uyanıyor genelde 1 e kadar uyumuyor. 1 gibi uyuyup 4 gibi kalkıyor sonra 5 gibi uyuyor 8 gibi kalkıyor sonra uyuyor ve 11 gibi kalkıyoruz artık ve kendi uyanıyor artık. İnşAllah hep böyle gider
Cnm bnde 2 saate bir uyandırmıyorum. Mesela mama verınce en az 3 saat uyuyor. Geceleri en fazla 3,5 saat uyuyor, mıkırdıyor uyanıyor emzırıyorum 45 dk falan sonra yatıyor, 1,5 saat sonra kalkıyor, kaldır emzır 45 dk sonra yıne
1,5 - 2 saat o sekılde.
Kndı uyanıyor dediğin gbi, duzenımız guzel inş boyle devam eder🤲

Bizim 5 gundr fln devam ediyor pazartesi sağlık ocağına gdip danisacgm bakayım öyle aşırı bir kanama değil ama yine de var
Canım bizde oldu kanama ama böyle şarıl şarıl diğil hep bezini deyişerek kurumuş kan görüyordum doktora dedim kesinlikle bir şey yapma dedi gecicek öylede oldu geçti şükür

Merhaba kızlar sat 22 şubat bat 19 mart
Perşembe günü hamile olduğumu öğrendim beta hcg 10.6 çıktı
Bugün tekrar kan verdim 47.65 çıktı sizce nasıl yükselme durumu doktor biraz fazla korkuttu bizi dış gebelik gibi duruyo artış çok az dedi😔

Merhaba kızlar sat 22 şubat bat 19 mart
Perşembe günü hamile olduğumu öğrendim beta hcg 10.6 çıktı
Bugün tekrar kan verdim 47.65 çıktı sizce nasıl yükselme durumu doktor biraz fazla korkuttu bizi dış gebelik gibi duruyo artış çok az dedi😔
Artış az olunca hemen dış gebelıkmı oluyomuş, kimyasal da olabılır. Artışın az değilki 2 günde kaç katı yukselmiş

X