2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Anladım canım ben zaten çömelme hareketi tarzı gibi bireyler yaptırmıyor diye merak etmiştim

Normal tüm gün kıpırdıyor bebiş :) balık burcu oluyor benimki de. Koça yakın bir balık. Kısmeti de balık gibi çift olur inşallah

Bende pazartesi kontrole götüreceğim sarılık için mama takviyesi veriyorum ama hala rengi çok sarı.. sürekli uyuyor zorla uyandırıyorum

Cnm bnım annemde çarsamba sabahı gıdeyım dıyor. Bısey dıyemedım aslında köy soğuk, köyde ramazanda ne yapacak, hiçbir işi yok. Kalsa kalır seçime kadar. Orda soba yak uğraş burda sıcacık ev, bıtaraftanda üzülüyorum anneme offf

Valla bende 2de doyurdum yemek yapayım derken bu saat oldu birazdan yine kaldırcam dinleneceğim yerde yemek yapmak çok zorluyo
Cnm gunde kaç kez mama verıyorsun.?

Şöyle ki bzım geçen cuma sarılık 13tü
Tekrar baktrmaya gıtmedık. Bol emzrme ve gunde 3 kez 40 cc mama verıyorum. Bi kalktıgında, bi 6 gbi, birde gce yatarken. Busekılde.. daha fazla versem sütüm göğsumde kalır.
Merak edıyorum sarılığı varmı, yukseldımı?? Gizliden yukselse ve haberımız olmasa ne olur. İllakı gdip baktrmakmı grek

6saatte bir veriyorum ama sarılık 3.9a düşmüş azaltabilirsin günde 2-3 kere dedi doktor. Bi süre daha devam et sonra bırak istersen dedi. Bizim doktorumuz düşene kadar iki kere çağırdı. Bu arada mama 30 cc veriyorum ben öyle dedi doktor

Valla ben yalnız daha iyiyim yoruluyorum ama olsun kafam rahat

Melek kızın cennetin bir köşesinde annesi. Allahım oğluna sağlık versin canım. Kimsenin kucağına boş bırakmasın. Evlat başka bambaşka birseymiş
Evet kuzum, hemde iki kız kardeşler
Amin canım amin Rabbim Evlatlarımızı bağışlasın sen nasılsın, daha iyi misin,
Normal tüm gün kıpırdıyor bebiş :) balık burcu oluyor benimki de. Koça yakın bir balık. Kısmeti de balık gibi çift olur inşallah
Aman kıpraşsın dursun
Kısmetli mi oluyormuş balıklar
Hadi inşallah

Kızlar sizin bebişlerde bazen ağzı açık uyuyormu?nedense bana hep geliyorki burnu tıkalı

Duygusuz olacağına duygusal ince düşünen olsun razıyım sen tüm burçları toplamışsın eve ya

Sor bakalım hayırlısı. Amin inşallah sağlıkla gelsinler sağsalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…